ζεις
Printable View
ζεις
Ένας πρόχειρος ορισμός: Απεργία πείνας είναι οποιαδήποτε διαδικασία περιλαμβάνει μερική ή ολική άρνηση σίτισης και οδηγεί σε απώλεια σωματικού βάρους της τάξης του 20-25% προξενώντας μόνιμες βλάβες σε ζωτικά όργανα του σώματος ή θάνατο.
Έχω και πρόχειρους ορισμούς για την γελοιότητα, όποτε με χρειαστείς.
ειπες για ορο ρε μπριτζολα
Η οποία ενδοφλέβια παροχή υγρών λέγεται...;
Τα υγρά ό,τι βάλουν είναι. Άλλο ο ορός που σου έδιναν, άλλο ο ορός της αλήθειας, άλλο ο ορός που λέμε εδώ (στο αμέσως προηγούμενο ποστ από μένα έλεγε για "ενδοφλέβια χορήγηση υγρών", εκτός αν πρέπει να το γράφουμε κάθε φορά όλο γιατί μπορεί να προσγειωθεί κάποιος ξεκάρφωτος σε ένα ράντομ ποστ χωρίς να παρακολουθεί τη συζήτηση και να λέει ότινάναι)
Εμπρός καλέ μου εμφύλιε.
Τι αμάσητα ρε μανάρι, ήταν σαφές σε οποιονδήποτε παρακολουθούσε έστω και λίγο την υπόθεση πως κάποιοι είχαν κόψει και το νερό και όταν ήταν στα όρια να τα φτύσουν τα νεφρά τους τους πήγαιναν νοσοκομείο και τους χορηγούσαν υγρά. Τίποτα δεν ήταν κρυφό ή κολπάκι.
Ρε Dragonlord, ηρέμησε λίγο, ψυχραιμία.
ντραγκον εχεις δικιο...αλλο ορο με βαλανε εμενα
τωρα που το καλοθυμαμε,ειχε και κεφτεδακια με σαλτσα μεσα ο δικος μου
ευτυχως εχω καλες φλεβες και δεν στουπωσαν
Από την πρώτη του μηνός υπάρχουν δημοσιεύσεις που αναφέρουν πως 36 εξ αυτών εδώ και λίγες ημέρες απέχουν και από το νερό, ενώ αποδέχονται την ενδοφλέβια χορήγηση υγρών. Ότι τους χορηγήθηκε, τους χορηγήθηκε εξ αρχής και με τη θέλησή τους. Αν είχαν όντως φτάσει στα όρια τους εδώ και μια βδομάδα, οι μισοί θα μας είχαν χαιρετήσει (λίγους λέω).