παιζω με κατι φιλους shattered halls ρε συ γιαυτο ρωταω
Printable View
παιζω με κατι φιλους shattered halls ρε συ γιαυτο ρωταω
ρε σεις ειναι κριμα να καιγεστε για τοσα χρονια ..δεν ειναι?
αμπρουτζι εκανες χοντρη πατατα ...οταν θα με θυμηθεις θα ειναι πλεον πολυ αργα.
η ζωη ειναι ωραια.
βγαζω καπνους ηδη
Παρατήστε το WOW επιτέλους. Είναι θλιβερό να παίζετε ένα παιχνίδι του οποίου η όψη είναι χειρότερη παιχνίδιου από το 1998. Έχει ωραία mechanics, διασκεδαστικό (αλλά ανούσιο) PVP αλλά μέχρι εκεί... Ούτε ο κόσμος είναι δυναμικός, ούτε αλλάζει κάτι μεταξύ των factions, και γενικώς γίνονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. 7 μύρια παίχτες παίξανε σ'αυτό τον κόσμο και ακόμα να τον σώσουν!
έζησα το πρώτο μου bg,νιώθω τη σαπίλα να με κυριεύει
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα πάθαινες σε ένα παιχνίδι όπως το EVE σε ένα fleet 100 ατόμων :)
Προσωπικά μπορώ να φανταστώ και άρα σκοπεύω να μην παίξω ποτέ.
Πρόσφατα έγινε μια ωραία μάχη, 200vs200, τους γαμήσαμε :) Άντε σιγά-σιγά και προς το Delve!!!
http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/ ... luence.png
Για να μάθετε τι πάει να πει territorial dispute...
Abruzzi, άσε τις βλακείες και έλα φτιάξε χαρακτήρα στον Stormscale. Και αν και ντρέπομαι που το λέω, κάνε Alliance γιατί Alliance είμαστε σε αυτόν τον σέρβερ.... οι ανάγκες βλέπεις! :P
horde ftwQuote:
Originally Posted by Vampyra
ναμαι
http://img228.imageshack.us/img228/2489/metalod5.jpg
Το περιοδικό PCMaster έκανε guild στον σέρβερ Nagrand. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει. Horde side. To guild διοργανώνει ωραία events. Επίσεις έχει ένα 4slot guild bank, το οποίο είναι free για όλα τα μέλη!
Κάντε ένα /who PCMaster και όποιος είναι log in μπορεί να σας βάλει!
apo tis 8 to prwi pou irtha diavazw to topic apo thn arxh, priceless katastaseis. Mou leipei to kapsimo, mpafoi kai wow 20 wres thn hmera . Twra ena 3wro me to zori prolavenw na peksw, kai ennoeitai oti akoma paizw kryfa :?
Κι εγώ πριν 10 μέρες ξαναέπεσα στο βούρκο. Το είχα κόψει από το Νοέμβριο του 2006 αλλά κάτι με έτρωγε συνέχεια ρε γμτ. Ώσπου έσπασα τις προάλλες περνώντας τυχαία έξω από τον Παπασωτηρίου. Αυτό ήταν. Πήρα Burning Crusade και κάρτα σαν junkie :D
Αφού ακόμη δε δουλεύω πρωί έχει αρχίσει να πέφτει τρελό κάψιμο. Μετά βλέπουμε 8)
kala re bullet, se 5 meres pires mono 7 lvl?
episis, vgale afto to dagger me attack power pou exeis gia na mhn se koroidevei o kosmos (an den vriskeis kanena allo me +dmg h stats pou se endiaferoun, mhn foras tipota :P) kai ftiakse ta talents sou.
vgale ta talenta apo to demonology tree pros to paron, kai pare to shadowburn apo destruction kai foulare oso to dinaton pio grigora to improved corruption
τι να βαλω στο νταγκερ δλδ;αυτο που εχω μου βαζει +8 ατακπαουα
τα ταλεντς οπως λες τα παω
βασικα 30 στα 31 ειμαι τωρα αλλα παιζω πολυ περιεργα,ο ενας βοηθαει τον αλλο κτλ και μενουμε λιγο πισω στα q για να συμβαδιζουμε
btw ποσο γτπ ειναι οι 70αριδες που γκαγκαρουν 800 λεβελ κατω απο αυτους ατομα;