τι, δε βγαίνει το φρύδι;
Printable View
τι, δε βγαίνει το φρύδι;
isa mwrh poustara
δε θα σου απαντήσω γιατί δε νομίζω ότι θα κερδίσω κάτι.. δες μόνος σου πόσο μαλάκας είσαι.
Chopped In Half
malice in wonderland
----------------------------------------------
den exeis kai lokeison pana8emase
Hey προκλητικό OMG...αυτό είναι το πιό γλυκό, pjo' σεξηεστ τύπος... εδώMuah! Μου κάνετε όλο καυτό και που ενοχλήσατε lookin ακριβώς σε σας
το μωρό... mmm mmm αγαθό λέω. # 1 Ανεμιστήρας σωστό εδώ Sarah xoxox
Μπορείτε να είστε Dave Navaro και θα είμαι Carmen
Electra. Εκτός αν θα είμαστε η καυτότερη έκδοση ότι η καθεμία δεν μπορεί
να ζήσει χωρίς να δει!!!
pwpw tsakisa kaaati gioubarlakia milame... aaax... sygkinh8hka o psts.. :D
Hey! η καταπληκτική επιτυχία εσείς τύποι έχει ένα αρκετά τρομερό
πράγμα goin! Πάνος...youre ένα καυτό rocker! Σας εύχομαι τους τύπους το καλύτερο της τύχης, θα αγαπούσε να είναι το groupie σας, αλλά im στις ΗΠΑ, έτσι ελάτε με παίρνει haha!
this is an epos user.
Ο σταθμός ένδεκα διαμορφώθηκε πίσω το φθινόπωρο του 2002. Η πρώτη διάταξη της ζώνης αποτελέσθηκε από τον Παναγιώτης
Trikalitis (vocals),Θ*Εληας Trikalitis (τύμπανα),Αργύρης Vasiliou (πέρκες) και Παναγιώτης Diamantopoulos
(κιθάρες). Η μουσική ήταν ένα μίγμα της δύναμης prog/ο θάνατος και Αμερικανός ξυλοφορτώνουν το μέταλλο. Την άνοιξη του 2003 η ζώνη αποφάσισε να αλλάξει τη μουσική
κατεύθυνσή της σε κάτι περισσότερο μέταλλο NU και
σκληροπυρηνικός διατηρώντας τις ίδιες παλαιές επιρροές. Αφότου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Harris Tsoukalas ένωσε
S11 ως δεύτερο κιθαρίστα της ζώνης και εκτέλεσαν ζωντανό για
πρώτη φορά πριν από το αθηναϊκό ακροατήριο, στη λέσχη ροντέο (Μάρτιος 2003) που ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Λίγο μετά από εκείνο το Diamantopoulos που αφέθηκε η ζώνη και
αντικαταστάθηκε από Lefteris Perdikouris. Τον Νοέμβριο του 2003 ο σταθμός ένδεκα απελευθέρωσε το πρώτο
CD promo τους που διαδόθηκε στις ετικέτες, τα περιοδικά και οι ραδιοσταθμοί παγκοσμίως και διαθέσιμός του
δωρεάν μεταφορτώνουν, σκέφτηκε τον ιστοχώρο τους,σε όλοι σας.Τον Απρίλιο του 2004 Harris (κιθάρες) άφησε τη ζώνη λόγω
στους προσωπικούς λόγους.
tou itan mikri?Quote:
Originally Posted by StationEleven
varieme
varieme
varieme
varieme
Πως αλλαξες ετσι ?? εσυ που με υποδεχοσουν παντα με ενα αστραφτερο χαμογελο, και μια γαβαθα σουτζουκακια καθε φορα που γυρναγα κατακοπος μετα τη μαχη με το Κακο, για να βαλω μια μπουκια σουτζουκια στο στομα μου, να ξεπλυνω τη διψα μου με Αμπσολουτ και να προσφερω καυτο ερωτα μεσα στη νυχτα πριν ξαναφυγω για τη βαρδια 4-7 το πρωι.. εσυ που οταν τρυφερα ακουμπαγες το ΜΜ επαιρνε φλογα το κρυο γκρι νυχτερινο παγωμα και που μου ταιριαζες τη μιτσ-ουκο τοσο εφαρμοστα στα καταπονημενα μου ποδια...Quote:
Originally Posted by The_Painless
Τι μεσολαβησε και εισαι τωρα πια μια σκια του εαυτου σου, μια παγωμενη μορφη ωσαν αγαλμα που περιφρονει το παρελθον, μια στυγνη καρικατουρα που ενω εκλεβα σφηνακια απο το Δισκο για να στα αποθεσω γονατιστος στα ποδια σου εσυ γυρναγες πλατη σε μενα οπως φαινεται και απο τη φωτο-ντοκουμεντο...
Τι εβλεπες ?? οι Κορασιδες στο Τζασμιν με ηθελαν ολες κολασμενα αλλα εγω κερναγα υποβρυχια-χυλοπιτες και μεσα στην ταραχη της ντροπης μου γυρναγα να δω το Λοκι μου που τοσο πολυ με ηρεμει, ενα απανεμο λιμανι στην καταιγιδα των Κορασιδων... Κουνουσα τον κωλο μου ενω ζηταγα κομματια απο τον Σαικοτρον για να ανακατεψω τα ποτα στο στομαχι μου και να ξεχασω ετσι τον πικρο και μαυρο πονο που με την σκληρη σου σταση μου προσφερες απλοχερα...
Θα γυρισω στο σπιτι λοιπονες και με στητη κορμοστασια χωρις να φαινεται η συντριβη μου θα μαζεψω τα υποδελοιπα πραγματα μου και θα πεταξω ψηλα στον αερα και το ΜΜ θα ναι το τελευταιο που θα θυμασαι απο εμε, καθως θα σκιζω τους ουρανους και τα δακρυα θα πεφτουν, ζεστες δροσοσταλιδες στο εδαφος, οσο ακουγονται απο πισω τα Ε Λαστ Γουισ και Φορ Μαι Φωλεν Εηντζελ και το Τεηλγκαννερ (ασχετο αλλα μου ξεμεινε απ την προηγουμενη ιστορια.....)
...Δεν εχω αλλα λογια να σου πω Κουολ.
Δε με εξαγοράζεις εμένα με τα φτηνά σου λόγια και τα ακριβά κοσμήματα Λαλαούνη, κύριος. Στη φωτό-ντοκουμέντο, σου έχω γυρισμένη την πλάτη γιατί τα βουρκωμένα μάτια μου δεν άντεχαν αυτό που έβλεπαν: την ενσάρκωση της απιστίας, τη μετενσάρκωση του Ιούδα, του ασώτου υιού και του άπιστου Θωμά μαζί. Η ιστορία αλλά και τα παραμύθια είναι γεμάτα παραδείγματα τύπων σαν εσένα, οπότε θα ήταν μάταιο να συνεχίσω, παίζοντας το βρώμικο παιχνίδι σου, πέφτοντας θύμα των δήθεν επιχειρημάτων και των έμμεσων παρακλήσεων που με μαεστρία περισσή αραδιάζεις.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Ποια νομίζεις ότι είμαι τελικά; Για πόσο καιρό ακόμη πιστεύεις πως θα κοιμούνται τα σκλαβάκια σου; Κατάλαβα γρήγορα τι είσαι. Το παιδί μας πρέπει να ξέρεις ότι επίσης έχει καταλάβει τι πα-τέρας είσαι. Τριγυρνάς από δω κι από κει, από το ένα κουτούκι, καταγώγι και μπορντέλο στο άλλο νομίζοντας ότι ακόμα φτουράει η μπογιά σου. Ε όχι κύριε! Σε γελάσανε! Χα! Να έρθεις να πάρεις τα πράγματά σου, που θα βρεις προσεκτικά τοποθετημένα στον κάδο απορριμάτων έμπροσθεν της βίλας μας και να εξαφανιστείς από τη ζωή τη δική μου και του γιου μας, του Βασιλάκη. Η αίτηση διαζυγίου σε περιμένει στο συμβολαιογράφο μας, κύριο Λινοξυλάκη. Σε περίπτωση που προβάλεις αντίσταση, να ξέρεις ότι θα ξεκινήσω βάρβαρο δικαστικό αγώνα εναντίον σου. Υπάρχουν φωτογραφίες που θα σε καταστρέψουν. Εσένα, την καριέρα σου, την ερωμένη σου και θα σας στιγματίσουν για την υπόλοιπη ζωή σας. Δεν μπορείς να ραγίζεις έτσι, σαν φίνο βιτρώ του Ντομ της Κολωνίας τις καρδιές ανθρώπων που πάντοτε ήταν εκεί για σένα. Τα τερτίπια σου μας πλήγωσαν, όμως να ξέρεις ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται και ζεστό και κρύο. Και σε περιμένουν πολλά τέτοια πιάτα στο μπουφέ της ζωής.
Έχε γεια.
Η πρώην δούλα σου.
prostimo...
poutana gantemia kai simera!!!!
den eixa paso kai me travousan misi wra me tis mlkies tous....plerwsa 9 eyrakia...