ο πορτογαλος το σηκωνει φετο.τελικο με μπαρτσελονα
κοιλιασαμπρελα οι αεκτζηδες εχουνε κανει κομπρεμι με τη μαρσειγ οχι με τη λυον
Printable View
ο πορτογαλος το σηκωνει φετο.τελικο με μπαρτσελονα
κοιλιασαμπρελα οι αεκτζηδες εχουνε κανει κομπρεμι με τη μαρσειγ οχι με τη λυον
Είμαστε Μπαρτσα. Τελεία. Και σεβόμαστε την καλή μπάλα ως ψυχρόαιμοι ευγενείς και κρυφά (στο ΕΡ, μεταξύ εμάς και του Ιντερνέτ δηλαδή) τους γαμωσπιτιάζουμε (Μάντσεστερ). Μπάγερν και Λυών, με αυτήν την σειρά, είναι οι δεύτερες συμπάθειες.
δεν έχει να κάνει με οπαδικά εδώ. Οι ομάδες που έχουν μείνει αντιπροσωπεύουν κάποιο ποδοσφαιρικό στυλ που είτε αρέσει είτε όχι. Πέρα από ΑΕΚ + ManCity (και hereford για την "φάση") δεν έχω αγαπημένες ομάδες.
Και είμαι αρκετά μεγάλος για να την ξέρω την ιστορία με την Μαρσέιγ από την γέννησή της :)
:wave:
Καλά να πάθουμε.
χώμα η τσέλσι
καλη η ιντερ
και κουραστικος σωτηρακοπουλος δεν αντεχεται
αύριο να δούμε με τι τρόπο θα προκριθούν οι ''ερυθρόλευκοι''......
Κεηαρκεηες, σευχαριστω που ερχεσαι να αποδειξεις οτι εστω και οταν ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι στον πατο, το κομπλεξ υπαρχει διαχυτο. Τι ομαδα εισαι?
Περιοδευων θιασος αρλεκινου κομπλεξα FC.
ελα παμε, ολοι χερακια, Μπο-ρντω, Μπο-ρντω.
αν τον αφησει η διαιτησια ο olympiacos cfp μπορει
ela twra mi diamartyreste..kai eseis otan px TON IPIAME apo tin standar de sas xalase..kai mi mou peite oti den thelate na xasoume e....
το εχω ξαναπει και πιστεψτε με τα ποστς μου εδω ειναι, οταν θελω να κραξω κοροιδεψω, ειρωνευτω δε πολυκρυβομαι κιολας.
τα ματς του παο στην ευρωπη μου ειναι αδιαφορα, εκτος φυσικα αν ξεφυγει το σκορ οποτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ γελαω.
εξαιρεση τα οσα ματς εχει παιξει με Μπαρτσελονα για προφανεις λογους. Οταν η Νταγκεναμ βγει στο Τσου Λου και παιξει στον ομιλο παο, θα βαραω με αεροβολο τον Τζορβα αλλα ως τοτε ετσι ειναι τα πραματα.
απο κει και περα μετα το 1-3 με τη Στανταρ εκανα ενα ποστ που ειναι εξωφυλλο εφημεριδας παο, που μη εχοντας ως συνηθως τιποτα καλυτερο να κανει κοροιδευε το 2-0 του Στανταρ - Ολυμπιακος, λεγοντας την Στανταρ Πανιωνιο της Ευρωπης.
Καλη χωνεψη.
υ.γ. σιγα μη παιζει Στουρμ γκρατς - παο και να καθομαι με το καυλι στο χερι ποτε 10 ξυλοκοποι αυστριακοι θα ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΖΕΛΑ. δεν ειμαι και Φρηκ Μπραδερ.