:|
Printable View
:|
Ήμουν σίγουρος ότι θα παιζε κάποιο καθυστερημένο ποστ με εμότικονς δω μέσα.
Σε πονάει αδερφούλα ε???Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ
Όχι δεν είμαι μάντσεστερ. Απλά γκρόου απ, σταμάτα να ποστάρεις και γενικώς τράβα τη σκανδάλη ρε αδερφέ.
Επίσης έκανες 7 λεπτά να σκεφτείς να γράψεις αυτό.
Βλάκα έχω το e-mule να τρέχει,τι νομίζεις,ασχολούμαι με τις μαλακίες που ποστάρεις???Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Εφόσον δεν είσαι United μην ποστάρεις καθόλου μωρή λούγγρα..
Απόψε αν δεν το ξέρεις παίζει MANCHESTER-MILAN
Βλάκα
Πόσο τρομακτικά βλάκας.
Εντάξει,αν είμαι βλάκας μία φορά,τότε πίστεψε με είσαι 100 φορές που συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου μόνο και μόνο για να αυξήσεις τα πόστ σου..
ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΓΡΑ!!!
:!: +1
:rofl: Απίστευτα γραφικός...
on topic:
Πουτάνα Liverpool ερχόμαστε για εκδίκηση...
iparxei kana site na to dixnei?
e ok paizei rolo k i fanela alla k i man utd tosa travaei me tous traumatismous k tis mlks pou tin talaipwroun. Oso gia ton grafiko 8iaswti tis milan ena exw na tou pw:
http://www.stevengerrard.info/pictur..._gerrard_1.jpg
ME THIMASAI RE POUSTH? :P
Σε θυμάμαι...Quote:
Originally Posted by Angelcurse
Αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά...
Θα πέσει τρελή πούτσα εις βάρος σου,πίστεψέ με... :P
Anakasiotispitsirikoblakako, βαλε τα ποστ στον κωλο σου.
Τεραστιο παιχνιδι της μισης Γιουναιτεντ, που επαιξε και για τους πισω που ειναι η αληθεια μετα το 1-1 πανικοβληθηκαν και τα πραγματα ηταν υπερδυσκολα.
Το τι θα γινει στην Ιταλια δεν το ξερω, αλλα τωρα που θα πρεπει να βγουν οι παππουδες μπροστα γιατι θελουν γκολ, θα ειναι ενδιαφερουσες οι αντεπιθεσεις.
Ανακασιοταμπαλο ον, ξαναβαλε το βιντεο να δεις το 2ο γκολ, δε νομιζω οτι το προλαβες στη κανονικη ροη.
Καλά, και το γκολ του 91' ήταν τεράστιας δυσκολίας ε. Πάμε ρε Γουέην κλείσε στόματα :touched: