Λίγο σεβασμό στα τοτέμ του φόρουμ, ψηλέ.
Αν δεν είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες, πόσταρε ακόμα ένα Wipers και όλα καλά.
Εδιτ
Spoiler
Printable View
Λίγο σεβασμό στα τοτέμ του φόρουμ, ψηλέ.
Αν δεν είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες, πόσταρε ακόμα ένα Wipers και όλα καλά.
Εδιτ
Spoiler
Μπέρνη συμφωνώ γενικά μαζί σου, πέρα μιας μικρής διαφοροποίησης. Όταν μιλάμε για ηχογραφημένη δουλειά που σε εκπροσωπεί και θα την ακούσει και άγνωστος κόσμος και θα σε γνωρίσει μέσω αυτής, σαφώς και εκτίθεσαι και επιβάλλεται όλα να είναι τεχνικά τέλεια. Όταν όμως μιλάμε για λάιβ, δε θα πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί. Εκεί έχουν άλλα πράγματα σημασία, το groove, το δέσιμο, το feeling ρε αδερφέ. Αν χάσει ο ντράμερ το 1/32 στο γύρισμα δεν τον σκοτώνουμε, ίσα-ίσα τον κοιτάμε στα μάτια και γελάμε, γελάει κι αυτός και πίνουμε μια γουλιά μπίρα ακόμα και συνεχίζουμε το headbanging. Ρογκεντρόλ ρε μουνιά.
Σε αυτό αναφερθήκαμε; 29 του μηνού λέει.
http://www.youtube.com/watch?v=QO6raun6CR0
Ωραίο το απο πάνω.
Περιμένουμε και ΚΛΑΤΣ τον Μάρτη ε.
yeap! ξεκινησαν τουρ και θα παω στις 22 γεναρη να τους δω εδω. αν τυχει και παιζουν αθηνα τελη μαρτη αρχες απριλη τοτε θα ξαναπαω :)
Δεν σε πίνκαρα!
Αυτό είναι πολύ ωραίο όντως. Εγώ άκουσα το ένα της Χ και τα 3-4 πρώτα από το λάιβ και πέραν της τσαχπινιάς/ταλέντου
μου φάνηκαν ένας ανέμπνευστος/ανούσιος/αδιάφορος αχταρμας, σαν μια cover band που θα ταν ταμάμ για σόου της Ρούλας Κορομηλά
συνέπεσαν και με την εποχή που σκαρώνω, όχι μία αλλά δύο all girl yourown compilations και ήμουν πιο απαιτητικός
peace κλπ,
εγώ ούτε δευτερόλεπτο δεν έκατσα να δω από το φουλ κόνσερτ γιατί βαρέθηκα, αλλά 5-6 related μου βγήκαν αγόγγυστα.
πάντως, το κομμάτι που έβαλε η Χ είναι έπος, περιέχει τόση έμπνευση που άλλοι χρειάζονται 3 δίσκους για να συγκεντρώσουν.
τα πέντε μου σέντσια.
lol, πριν λίγο έκανα ένα πανομοιότυπο σχόλιο στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά πρέπει να το εγκρίνει λέει η διαχείριση or smth πριν καταχωρηθεί.
Ελα βρε, δεν είναι απίστευτα άγνωστοι οι Wipers, όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και επιφανειακά με punk rock τους ξέρουν. Χώρια που τα τελευταία χρόνια έχουν επηρεάσει πολυ πράμα.
Το σωστό είναι να πεις πως έχουν μερικές πιο παραγνωρισμένες δουλειές (βλ. Silver sail, follow blind κτλ.).
Ναι στους κυκλους αυτων που εχουν ασχοληθει αρκετουτσικα ειναι γνωστοι αλλα συνεχιζω να πιστευω πως γενικοτερα ειναι παραγνωρισμενοι. 'Απιστευτα αγνωστοι' σε σχεση με το ποσο καλοι και πρωτοποροι (και συνεπεις) εχουν υπαρξει, εννοω
πινκαρω με παθος. συμφωνουμε απολυτα. προφανως και θα σου φυγει η μπακετα προφανως και μπορει καποιο βρεικ να κουνηθει προφανως μπορει να συμβουν χιλια 2. γκρουβ να υπαρχει και να πορωνεται ο κοσμος κιολα ταλλα.... αλλωστε τα λαθη λιγοι θα τα καταλαβουν ε.
απο εκει και περα εγω σα γιαννης θελω να εχω λιωσει στις προβες για να ειμαι τελεια (οσο το δυνατον) προετοιμασμενος για να δωσω ενα αριστο λαιβ ,και προφανως θα αφησω τις μπυρες για το τελος. αλλα οντως γκρουβ και αγιος ο θεος.
επισης αριστα προετοιμασμενος προφανως δε σημαινει να μη χασω το γυρισμα, σημαινει να εχω μαθει τοσο καλα τα κομματια που πλεον δε σκεφτομαι το τι θα παιξω στη γεφυρα αλλα πως θα παιξω ωστε να θελει ο κοσμος να κουνηθει
και τωρα που το σκεφτομαι μιλαω για αριστες προετοιμασιες και λοιπες αρχιδιες και ξαφνικα θυμαμαι τα ανυπαρκτα μονιτορ τους κακους ηχους κτλ κτλ και γελαω.
Μια διαφορετικη εκδοση του κομματιου απο αυτην που υπαρχει στο Curse of the Zounds
Αποαυτο το βινυλιο