ρωτησα κ στο music αλλα δεν ειδα προκοπη.θα δοκιμασω την τυχη μου κι εδω.ξερεις μηπως κενενας καποιο link για να κατεβασω ολοκληρο album lost bodies? (εκτος απο το site τους)..
Printable View
ρωτησα κ στο music αλλα δεν ειδα προκοπη.θα δοκιμασω την τυχη μου κι εδω.ξερεις μηπως κενενας καποιο link για να κατεβασω ολοκληρο album lost bodies? (εκτος απο το site τους)..
Μολις μου βγηκε το σπαις απο το πληκτρολογιο και ειδα μεσα! :shock:
Swthhkes.. perimeneis na vreis ellhnikh mpanta sto internet pffft..Quote:
Originally Posted by zeroq_218
Aplws parakala kapoion pou exei na sou anevasei, sta krufa panta mh tuxon to dei kaneis kai katevasei ki autos #@$%#@$#@$%
όλες οι ελληνικές μπάντες υπάρχουν στο ίντερνε :)
ζεροψκ, μπορώ να σε ανεβάσω την υποτροπή; θες να υποτροπιάσεις;
den pernaei me tipota h wra sth douleia shmera, thelw na sxolasw na paw na thavmasw thn kainourgia mou tileorasara pou me perimenei sto kouti tis, na thn sindesw sto pc kai na vgalw ta matia mou kanontas raid mprosta se 42 intses
ναι,ναι! :DQuote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
@Χ: το ξερω ρε γαμωτο,οι ελπιδες μου ητο φρουδες εξ'αρχης,ειπα μηπως!..
Πάνε τα μαλλάκια μου. Πριν μια ώρα η κοτσίδα και μου και τα υπέροχαμπουκλωτά μαλλιά μου ανήκουν στο παρελθόν μετα απο δέκα χρόνια συντροφιάς...Back to the Primitive... Δεν μπορώ να το συνειδιτοποιήσω ακόμα. Ψάννω την κοτσίδα όταν πάω να βάλω μπουφάν... ΣΝΙΦ ΚΛΑΨ. Δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος. ΛΥΓΜ ΚΛΑΨ.. :cry: :cry: :cry:
πεταμένε προδότη :!:
αδερφάρα :!:
coil,γερα.σου συμπαραστεκομαστε ηθικα!
(εν τω μεταξυ,το εσβησες κ σου ειχα απαντησει στο picture thread!)..
Απο την μελανχολία έκανα λάθος στο thread... GAMW TON STRATO SAS.. τα κούρεψα τώρα να συνηθίζω μέχρι το Μαιο... Εδώ αύριο τηα ξυριστώ ρε μαλάκες που απο τότε που έβγαλα τρίχες όλο με μούσι είμαι. Σκατά κρίση ταυτότητας...
iparxei o diskos "zoi" sto rapidshare ke mporw na anevasw ton Brutal otan 3anampw, an 8es..Quote:
Originally Posted by zeroq_218
Σιγά ρε Coil, όλοι το περάσαμε. Τρίχες είναι, ξαναβγαίνουν. Απλά φρόντισε όταν πλησιάζει το τέλος να κανονίσεις κούρεμα κάπου 50(ή και 60 αν σε παίρνει) μέρες πριν την απόλυση. Υπολογίζοντας λελεάδεια και χαρακτήρα ανωτέρων, τα βγάζεις. Έτσι όταν απολυθείς θα έχεις ήδη μαλλί 2 μηνών και μετά είναι θέμα υπομονής άντε πες ενός χρόνου(ανάλογα με το πόσο γρήγορα σου μακραίνουν).
Μια φορά εγώ είμαι 8 μέρες τώρα πολίτης και 69 μέρες ακούρευτος. :D
Με τον νέο έτο ελπίζω ξανά σε κοτσίδα.
ΥΓ: Μου τελειώνουν τα ποστς γαμώτο. Κάντε activate το νέο account. :(
post pix! ante ena post akoma!
Δεν παίζει πριν περάσουν 5-6 μέρες ακόμα, να λέω πως έχω τουλάχιστον λίγα μούσια.
Κατά τα άλλα...
Ο χρήστης *censored* λέει:
to kana activate, pa na koimithw twra, sto tsak prolaves! =p
:D :D :D
ευχαριστω πολυ!!! :DQuote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Na sou zhsei :!:
http://fox.com/areyousmarter/features/
Αυτο πρεπει να το φερουνε κι εδω.
Κudos επισης στην ξανθουλα που καποιος ποσταρισε στα youtube.
Οι 5th graders παντως της φοξ δεν πετυχαινουνε τιποτα σωστο.
νομιζω το εχουν φερει ηδη,δεν θυμαμαι καναλι τωρα..Quote:
Originally Posted by HAVOC
zerok, ta pm sou.
... telika vrika sxedio ...
[gia to tshirt pou legame x8es...]
alla ine toso.. ma toso diskolo na sxediasei kaneis indianous... gia mena toulaxiston.
1i fora gia kati pou 8a to arxisw avrio, exw arxisei tin oli doulia apo x8es to vradi
:?
e deikse mas to sxedio. :D
ine se prosxedia akomi...
8a anevasw pic apo to tshirt avrio -an ine, ooootan kataferw na to teliosw.
...ke an den exei ginei malakia...
pou den prepei na exei ginei, giati den exw xrono gia deftero sxedio :?
sfinotouvlaki προσκυνω ταπεινα! με εχετε συγκινησει παιδια,ευχαριστω!..Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
okay perimenoume me anupomhnia
kalh tuxh
thnx
tin xriazome
Giatre den klanw pia...
Άκουσα οτι θα πέσει ένας δορυφόρος στο κεφάλι μας.
Pies to magiko sou filtro.
to derma mou "3erase" to ena apo ta kenouria piercing.
snif snif
Πάω να βγάλω το ένα δόντι σήμερα!
Grindgore καταστάσεις ρε μουνηα! :headbang:
Νυστάζω
:|
λογικο
πινκ
Για πείτε κανένα καλό σκηνικό, να πασαλείψω με αίματα τον γιατρό κιέτσι? Γαμώτο έχω αγχωθεί... :|
WBRB αν δεν είναι κάποιος φρονιμίτης δεν είναι τίποτα φοβερό. Οι φρονιμίτες όμως έχουν βαθειές ρίζες και εμποδίζονται από τα υπόλοιπα δόντια και γι'αυτό είναι κάπως πιο ζόρι. Για να μπορούν να το βγάλουν, συνήθως σου κάνουν μία τομή στο ούλο και μετά τραβούν το δόντι για λίγο, έπειτα το στριφογυρνούν clockwise και counterclockwise όπως κάνεις όταν θέλεις να κόψεις ένα σύρμα με τη βοήθεια της τριβής λυγίζοντας το γρήγορα απο τη μια και απο την άλλη, μέχρι να διαλυθεί τελείως η ρίζα και κάνει κρακ κρακ όταν σπάει σιγά σιγά. Αν είσαι τυχερός, μετά για να κλείσει η πληγή ράβουν το ούλο πάνω στο μάγουλό σου και είσαι με δεμένο μαγουλο για μία βδομάδα.
Αυτά, μη σε αγχώσουμε κι όλας.
ΓΑΜΩ ΜΑΛΑΚΑ! ΦΡΟΝΙΜΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΧΑΧΧΑΑΧ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ@!!
εχεις avatar ομως! :D
Αυτό άστο, θέλει σιδεράκια :P