O Stormscale είναι για το πέο, ότι γνωστούς είχα έφυγαν και αυτοί γιατί πρακτικά δεν έχει guilds. Γενικά 0.
Printable View
δωρεαν migration απο stormscale εχει ανοιχτα atm αν δεν κανω λαθος παντως
Υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από τους μαλάκες στα dungeons που φεύγουν αφού πάρουν αυτό που θέλουν;
Ειδικά όταν το θέλω κι εγώ.
κοιτα,ας πεσει το wand στο δευτερο boss blackrock caverns και μενω και μεχρι το τελος =p
τωρα αυτο ειναι "legal"? http://wow.curse.com/downloads/wow-a...tails/arh.aspx
Alterac Valley εμένα
Winterspring,το σημειο με τα mountain giants!
και τα 2 υπαρχουν και σημερα ομως.εγω σκαλωσα με το vannila-wowers.
Έχει αλλάξει η φάση με το ρολλάρισμα need σε ΒοΕ; Έπεσε Je'tze's Sparkling Tiara και αν και το τανκ έλεγε all need τελικά ρολλάραμε εγώ και οι 2 μάγοι...
το να παρεις item που μπορει να το φορεσει καποιος απλα για να το σκοτωσεις ah ειναι λιγο μαλακια ομως ε.ακομα να δω να πεφτει καποιο boe απο τα τουμπανα που εχω ακουσει οτι πεφτουν (μεχρι και απο απλα mob των dailies) για μενα παντως.
btw τις τελευταιες 2-3 μερες εχω lag (οχι internετικο) σε φασεις με κοσμο,αλλα με τα fps να παραμενουν πρασινα.η μαλακια ειναι οτι δεν εχω βαλει καποιο νεο addon or smth ωστε να το ριξω εκει.τι αλλο μπορει να φταιει;
παραδειγματα απο σημερα το μεσσημερι:halls of origination hc,battle of gilneas,tol barad dailies μετα απο μαχη που γινεται κλασσικα ενας χαμος.
ειναι πρεζακηδες ε.Code:-Fel Armor now increases the warlock's maximum mana by 10% instead of regenerating health.
Ίσως το net result να είναι το ίδιο δεδομένου ότι γλυτώνεις Life Taps
Ωραία... Έγινα 85 πριν 2 εβδομάδες...
ΤΏΡΑ ΤΙ;
an eisai apaftous pou lene twra ti, pas sto accound managment kai patas cancel subscription.
edit: de to lew gia na sthn pw. to lew me thn ennoia an den exeis vrei endiaferon sto pvp h pve content, tzaba plerwneis
Δώρο μαζί με κάρτα ήταν το παιχνιδάκι οπότε δεν υπάρχει θέμα ακύρωσης.
Τα raids από την άλλη τα βρίσκω πολύ προβληματικά.
Συνήθως πέφτω σε μαλάκες που την κάνουν στη μέση του
Instance. Καμιά σχετική συμβουλή;
Το pvp το βαριέμαι.
Υ.Γ. Σιγά μην παρεξηγηθώ για το wow! (χτικιό)
Twilight's Hammer, undead warlock και leveling guild προς το παρόν.
Όχι και πάρα πολλοί στο level cap. (20-30)
11/12, την παλεύουμε για Nefarian 25 τώρα, αλλά πρέπει να ντυθεί λίγος κόσμος ακόμα.
χεχ, και εγώ ξεκίνησα raiding .... και το διασκεδάζω αυτήν την φορά :)
και μεις ξεκινησαμε.καλιο αργα παρα ποτε =p
magmaw και omnitron προς το παρον και παμε για maloriak.
abruzzi steile mou live ID
ρε μάγκες τι απογοήτευση ήταν το warhammer online : (
Welcome to the world of MMORPGs. Από την στιγμή που άνοιξε η αγορά λόγω της επιτυχίας του WoW είναι πολύ λίγα τα MMOs που έχω παίξει και πραγματικά άξιζαν: City of Heroes, Everquest II (πριν WoW-ποιηθεί), Lord of the Rings Online και EVE Online (βγήκε πριν το WoW αλλά η εμπορική επιτυχία του έγινε αργότερα) είναι τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή, κι απ' αυτά τα δύο αφορούν niche markets.
Mαρέσει κιόλλας που τα περισσότερα πριν βγούν τους κάνουν hype οι εταιρίες και τα παρουσιάζουν σαν wow-killers.
Tουλάχιστον με το WAR έτσι κάναν,με το aion το ίδιο οι φάνς τουλάχιστον οταν ηταν σε beta και τώρα το ίδιο κάνουν με το rift.
Εγώ ο μαλάκας ήλπιζα πως το WAR θα φτιάξει κάποια μέρα..τώρα πάει να κλείσει το μαγαζάκι η mythic
Εμείς παιδιά είμαστε 250οι στον κόσμο και παλεύουμε τώρα το 4o heroic 25άρι (Magmaw). Μπορώ να πω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
θέλετε enhancement shaman? :P