nai nai vlepw! xesmenos MPAOGK kai to prwtathlima ginetai prasino :)
@Tyler: a ok nomiza oti eleges oti simera mono epaikse kala..my mistake...pantws isws na einai htema psyxologias ti na pw...fetos den akouse tpt kai gia auto isws paizei stathera
Printable View
nai nai vlepw! xesmenos MPAOGK kai to prwtathlima ginetai prasino :)
@Tyler: a ok nomiza oti eleges oti simera mono epaikse kala..my mistake...pantws isws na einai htema psyxologias ti na pw...fetos den akouse tpt kai gia auto isws paizei stathera
στην τεσσάρα του Αποστολάκη ο Τζώλε δεν ήταν καν στο γήπεδο κάρχαρτ ψηλέ, με τους Λουτσιάνους παίζαμε και τα βάζαμε και γελούσατε.
Βλέπεις βλέπεις, λινκ δε δίνεις!
1751982571987 links exw dwsei simera..thelw adrianta
http://www.vshare.tv/live/183725/darksniper88
την επομενη αγωνιστική
Ξανθη - Αστερας
Λειβαδια - Πανθραξ
ΠΑΣ - Ατρομητος
καλως την Τριπολη στην μαχη για σωτηρια
εχει Πανθραξ και Αρη μεσα, Ξανθη και ΑΕΚ εξω και Βαγγελακη Βλαχο στον παγκο
πιο χεσμένοι δεν μπορούσαμε να μπούμε.
άπειρο γέλιο με τα πανιά που είχαν κρεμασμένα τα σκουλήκια, σημαίες αγορασμένες από την μπουτικ :dfinger:
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
eutixws to asteio "paok protathlima" teleiwse
:P
γραφω απο σημερα οτι δεν εχει κριθει ακομα ο τιτλος
Ελπίζω να μη μπούνε εξαφανισμένοι με καβάλα μόνο.
Κατά τα άλλα πινκς στο Νασούτι :pink:
E τo πρόγραμμα του ΠΑΟ έχει αγώνες που μπορεί να χάσει βαθμούς.
κλασσική διαιτησία παράγκας σήμερα στο Άρης - Παοκ.
Γκολάρες Κάμπορα και γενικά τέτοια ατμόσφαιρα στο Βικελίδης πρώτη φορά βλέπω. Πάοκ κακός, δεν ξέρω αν ήταν λόγω άγχους ή κάτι αλλά ήταν η χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Στα του Παναθηναικού πραγματικά πολύ καλή έμπνευση η αλλαγή Νίνη-Καντέ, από εκεί και πέρα έγινε πραγματική κατηφόρα. Τώρα το πρωτάθλημα να πω την αλήθεια και 'γω τελειωμένο το βλέπω γιατί ο Ολυμπιακός όπως παίζει + με κούραση από ματς Μπορντό μου φαίνεται δύσκολο να πάρει διπλό μες στο ΟΑΚΑ.
σου λέει στο ματς με τον ολυμπιακό επιτέθηκαν στους ίδιους τους παίκτες τους, κάτσε μην κάνουν και τώρα καμιά μαλακίαQuote:
Για μια ακόμη φορά, έδωσαν εξετάσεις και έμειναν... μεταξισταστέοι. Ο λόγος για τους αστυνομικούς που κόβουν και ράβουν στους δρόμους γύρω από το Χαριλάου και πριν απο λίγο επιτέθηκαν στους οπαδούς του Αρη που ετοιμάζονταν να υποδεχθούν την αποστολή των κιτρίνων, έξω από τα αποδυτήρια.
Δυνάμεις της αστυνομίας εξαπέλυσαν επίθεση με χημικά και κροτίδες λάμψης και ήχου προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς από την ομάδας τους ενώ νωρίτερα, όταν έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν συνέβη το παραμικρό! Οι οπαδοί του Αρη, ούτε καν φώναξαν συνθήματα σε βάρος των ΠΑΟΚτσήδων.
Οι άνδρες των ΜΑΤ συνέλαβαν νεαρούς, μαθητές γυμνασίου, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθούν να είναι ανεπαρκείς και αντί να επιβάλλουν την τάξη, προκαλούν επεισόδια, προσβάλλουν και ξυλοκοπούν αναίτια.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, επί της οδού Παπαναστασίου, μπροστά από το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης", χωρίς λόγο και αιτία μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη όλη την περιοχή. Το εκπληκτικό είναι ότι οι αστυνομικοί δεν αφήνουν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο.
Δεκάδες χημικά έχουν εκτοξευθεί και η ατμόσφαιρα είναι πλέον εμετική χάρη στην αναλγισία όσων νομίζουν ότι επιβάλλουν, με αυτόν τον τρόπο, την τάξη, εκεί που δεν υπάρχει αταξία.
novasport.gr
σήμερα χωρίς μπαλλάρα είμασταν σοβαροί κ δεν απειληθήκαμε. οι τελικές 20-5 περίπου που αποδεικνύει την εικόνα του παιχνιδιού. κερασάκι στην τούρτα η γκολάρα βύντρα, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε κάνει τρελλή χρονιά - την 1η πραγματικά καλή στον ΠΑΟ.
στο ντέρμπυ του βορρά, μέχρι την 1η κόκκινη παοκ δεν υπήρχε στο γήπεδο. ε μετά ήρθαν κ οι αποβολές κ εξαφανίστηκε τελείως. imo η πρώτη αποβολή είναι άδικη κ χάλασε λίγο μια πολύ καλή εμφάνιση του άρη.
για 'μενα σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε το πρωτάθλημα σήμερα. την επόμενη με νίκη κάνουμε φιέστα, με χ το'χουμε κατά 99,9%, με ήττα πάλι μάλλον δικό μας. αναλυτική αυτοκριτική όταν θα τελειώσουν όλα. για την ώρα θέλω να αναφέρω μόνο ότι η θέση μας είναι δικαιότατη. ο ΠΑΟ φέτος συνολικά στο πρωτάθλημα έχει σαφώς την καλύτερη ομάδα ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο τεν κάτε. ακόμη κ σε ματς που δεν κέρδισε (τούμπα, ΟΑΚΑ με αεκ και βικελλίδης) ήταν καλύτερος του αντιπάλου.
δικαια ο αρης πηρε το αποτελεσμα, το πολυ χ εμεις, σπαθας κανονισε πρωταθημα προς το τελος με τις κοκκινες (δεν παιζει κανενα ρολο με τα αποτελεσμα ε), ας χαρουν οι κιτρινοι ΧΤΙΚΙΑΡΙΔΕΣ (14κατω απτα ασπρομαυρα παπαρια μου), λογικα τα λεμε play off (κλαιω που θα μαι φανταρι)
αν μετα τα σημερινα εχετε αμφιβολιες για το πρωταθλημα του παναθηναικου τοτε ειλικρινα γιατι σπαταλατε χρονο απτη ζωη σας ςτο ποδοσφαιρο.Οι ομορφιες του ποδοσφαιρου μας τελειωσαν,5 αγωνιστικες εμεναν
άγαλμα στο λουκά το βύντρα που έσωσε την τιμή μας την πέμπτη και την κούπα σήμερα.ανανέωση συμβολαίου τιμής ένεκεν.γεια σας και αντίο στο μπουρδέλο τον αστέρα.
για το άλλο ματσάκιον, σκουλήκι (:pink:) είχα να δω από το παοκ-άρης.καμία σχέση εδώ (λόγω κούπερ; μεταγραφών; για πείτε), o άρης είχε πάθος, ταχύτητα, τεχνική, αυτοματισμούς, τσαμπουκά, έδρα, όλα.μπράβο του.δικαιότατα τους πήρε και μπορούσε και περισσότερα.ο παοκ πολύ λίγος.
O Χβιλελος θα επρεπε να δουλευει στο Φιλαθλο.
Χωρίς να έχω δει πάνω από τα μισά ματς του Άρη, νομίζω είναι καθαρά θέμα Κούπερ. Πριν από αυτόν έπαιζε γενικά κάτι σαν ποδόσφαιρο αλάνας, κολπάκια κλπ αλλά καμία προσοχή ανασταλτικά, μηδέν τακτική λόγω Μαζίνιο και πρόβλημα στο σκοράρισμα επειδή εμπιστεύονταν Αμπρέου αντί για Κάμπορα. Ο Κούπερ ήρθε, είδε (4-1) ότι έτσι δεν την παλεύει, άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2 (όλες οι ομάδες του Κούπερ αυτό παίζουν), έφτιαξε έναν βασικό κορμό με προσοχή στην άμυνα και κυρίως παίζοντας ΠΑΝΤΑ με 2 αμ.χαφ, έβαλε τον Κάλβο σε νορμάλ θέση, πέταξε κάτι Γκρατσιάνς έξω και γενικά έκανε τον Άρη που έχει πραγματικά καλό υλικό, ομάδα. Νομίζω ότι αν μείνει και του κάνουν 2-3 καλές μεταγραφές (κεντρικό αμυντικό γιατί ο Ρονάλντο γερνάει, κάνα εξτρέμ και τίποτα μπακαπς) του χρόνου χτυπάει 4αδα, ίσως και 3αδα
---->
Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Πατέρας από τον Αντωνίου, ήταν ένα φιλί στον Βύντρα. "Κώστα, μην ξεχάσεις να μου φιλήσεις τον Βύντρα" ήταν τα λόγια του προέδρου του Τριφυλλιού. Δείγμα της ικανοποίησης που αισθάνεται για την απόδοση του παρεξηγημένου από τον κόσμο, 28χρονου κεντρικού αμυντικού.
:touched:
να δούμε του χρόνου που η Ξάνθη θα είναι στη Β΄ πως θα αντέξουμε χωρίς ανακοινώσεις για τη διαιτησία.
δεν ειδα το ματς αφου βρισκομανε εκτος πολιτισμου
ιχρυση σελιδα στην ιστορια του αρεως η σημερινη...θα την διηγειται με δακρυα στα ματια ο σαουριδας στα αγγονια του
πειτε τι πουστιες παιχτηκαν με τους σεκιουριταδες...κατι λιγα προλαβα να λεει το ξιπολητο κεφαλι
και για τα πανια: θα με ρωτατε εμενα που ειμαι του επαγγελματος και ξερω απο που τα ''ψειριζουν''...με τιμολογιο
Στο τέλος ο Ζαγοράκης τόνισε προς τους παίκτες ότι: «Εγώ, ο Σέρτζιο και ο Ποικιλίδης αν κάναμε μια ομάδα, με τέτοια διαιτησία θα σας κερδίζαμε…»
Άμα δεν τους κράζεις που δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια πάσα και λές τέτοια φίλε, γίνεσαι και συ ένας σκόρδας.
λολ με εννια βλεπω
και μπεναλντι
με εννια μετα το 2-0
μπεναλτι καθαρο που δεν μπηκε ε
γενικα πολυ κουβεντα για διατησια ρα μπαοκια αυτο το ματς ηταν να παρεις να χεις ελπιδα και δεν το πηρες
λιαδελης στο Gala :touched:
λοιπον γκολαρες και τα δυο
μαξ οσο σκατα και να ειναι μια ομαδα εχει το δικαιωμα να παθει καμια φλασια και να κανει ανατροπη,μπαλα ειναι ξερεις
οταν ο αρχιδις σε αποβαλει δυο παιχτες δεκα (10)λεπτα πριν την ληξη και φυσικα σε ολο το ματς παιζει υπερ του καταδοτη τοτε σε κοβει τα ποδαρια απο τ αρχιδια
απ οτι διαβαζω στο κλεανθης σαουριδης παιχτηκε νεα ριζουπολις...και ο τραιος στο αντικειμενικο μουγκα
ηθελα να ηξερα αν σε ματς στην Τουμπα τελειωναν αυτοι με 9 τι θα ελεγαν...θα ειχε ανατιναχτει ο ιντερνες
κοντη να στα φαει ολα στο καζινο ο κοκες...σιχτηρια
γαμημενοι γερμαναραδες,αντι να ανατιναζετε γεφυρες οταν φευγατε επρεπε να τους παρετε μαζι σας
minmin ο κόντης σου φταίει; Ο χορηγός σου σε έστησε σήμερα. Ή μάλλον, σε έστησε προκαταβολικά για τα επόμενα παιχνίδια γιατί σήμερα έτσι κι αλλιώς με την εικόνα αυτή θα έχανες.
Αστεία και επιπέδου δημοτικού η ανακοίνωση.
πες μου απο που ψωνιζεις κιουσπες να τον πυροβολισω στα γονατα τον μπουστη
μετα τον γαυρο τωρα και ο βαζελος τραγουδαει το ''μαρια με τα κιτρινα''...μεγαλο σουξε σε λεω
εχεις δικιο για την ανακοινωσις παντως,δεν κανει αναφορα σε ολα οσα εγιναν...
''Απίστευτα σκηνικά εξελίχθηκαν λίγο πριν από την σέντρα του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον αρη και τον Π.Α.Ο.Κ.
Συγκεκριμένα ορισμένοι φίλοι των «κίτρινων», μεταξύ των οποίων και αρκετοί άνδρες των σεκιούριτι, άρχισαν να κυνηγάνε τον γυμναστή του «Δικεφάλου», Γιασέρ Ζέινορ, ενώ πλησίασαν απειλητικά και τον Κώστα Χαλκιά.
Ευτυχώς περιορίστηκαν στις λεκτικές απειλές και ύστερα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου.''
ουγκ ζμπαουγκ ουγκ
τι σε βασανιζει ρε μινμιν
ενα σπυρι στο αριστερο κωλομερι
Λεκτικές απειλές στο Χαλκιά;;; Πέφτω απ'τα σύννεφα!! Αντί να του ανεβάσουν την ψυχολογία λίγο.. τσκ τσκ
Όσο για τη "μαρία με τα κίτρινα" εδώ γελάμε. Στο κάτω κάτω με τρία εκτός έδρας παιχνίδια στα 4 που μένουν -και τον αγαπούλα 2 πόντους από κάτω- τι στόχο έχω να κερδίσω; Καλά που πληρώνει ο Πατέρας μπας και παίξω.
Αδικημένε μου εσύ. Που άμα δεν αγόραζαν τους άμπαλους για διαμάντια θα ήσουν στη Δ, και θες να τους πάρεις και το πρωτάθλημα;
Τουλαχιστον εμείς διεκδικούμε λέει ο Λίλης. Έλα όμως που έτσι πονάει πιο πολύ ;)
τι να σε κανω που χαιρεσε με ξενα αρχιδια...
Εδώ που τα λέμε μπορεί οι 2 κόκκινες να ήρθαν μετά το 2-0 αλλά με αυτά που έκανε ο Άρης όσο ήταν 1-0 στην αρχή του Β' ημιχρόνου (αγκωνιά σε μάπα από Νασούτι, κλωτσιά καλάμι από κάμπορα σε Ιβιτς που έπεσε με καθυστέρηση) κανονικά θα μπορούσε να έπαιζε και αυτός με 9 από πιο πριν ε.