Είσαι ψεύτης!
Printable View
Είσαι ψεύτης!
Προσωπικά πιστεύω πως την φίλησες! Αποκλύεται να αντιστάθηκες!
Ρε mits, είσαι να έρθω να σε πάρω με το όχημα να πάμε καμιά βόλτα να δούμε/βιάσουμε κανένα ξέκωλο;
Ρε!!!!!! σημερα μου το λες?? χαχααχ...στα αληθεια δε κολωνα μεσα ειμουν με επαιρνες και πηγαιναμε οπου να ναι αλλα ειμαι Σαλαμινα ρε.......
Πουστια.... :|
ama eixa to ama3i twra pou de 8a to xw mexri deutera feugame gia mesa xalara.Pws sou fenete to koulouriotiko modem to 56ari?:P
Skata fainetai Station !! pragmatika skata!!!!!! axxaxa exw sixathei th zwh moy.....
sta diala prizwthika me ton Trooperoylh.....pa na thn pesw....
a....kai de th filhsa.... to kragion tha fainotan meta sto laimo moy kai sto MM ths stolhs moy......
kai to xeri poy moy fernei tis Mits-uko moy perimene......
emeis na deis pou de 3eroume kan pws einai h dsl :P
Μαλακία εις τον κύβο! [μαλακία]^3.......Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Βαριέμαι ρε πούστη μου και αύριο η δικία μου θα έρθει νωρίς να με ξυπνήσει και να περάσουμε μαζί το Σ/Κ και την βλέπω πολύ καβλωμένη (όχι καυλωμένη) για να τρέχουμε σε παραλίες..... Λες και δεν έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας (ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ)!
Σκατά... και όλα αυτά με κάνουν να βαριέμαι περισσότερο.
Μάλλον θα βγω μονάχος να αναζητήσω την τύχη μου στα σκοτεινά δρομάκια την Νέας Υόρκης!
Σεκς είπαμε το λένε.
ωρέ μουνια δε σας πρόλαβα... φεύγω και εγώ μόλις ξυπνήσω (και καλά)... καλά να περάσετε το σαβ/κο σας ρε! μίτσμαν και τρουπα μας λειπετε εμάς της πρωινής ζώνης (@@ :P )...
billy idol ρε μουνιά! 8)
ΠΟΝΟΣ,ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΑΥΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ,MOTHERFUCKER
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ
ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΝ
ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ IM ΑΚΟΜΑ ΣΕΡΝΜΕΝΟΣ
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΑΚΟΜΑ CRYIN "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΊΩΤΗ
ΠΊΣΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΈΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΉΣ ΦΛΌΓΑΣ ΚΑΙ
ΨΕΎΤΙΚΟΥ MESSIAHS
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ τον ΠΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΗΣ ΌΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΨΥΧΗ
ΜΟΥ το ΣΑΠΙΟ LIFE ΜΟΥ το ΣΑΠΙΟ YOUTH που ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ
ΔΕΙ ΠΟΤΈ τη ΒΑΘΎΤΕΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ
Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ που ΘΕΩΡΩ την ΤΠ, ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ
ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΤΕ,ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΤΕ,ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΤΕ,ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΌΝΟ FUCKING
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ι ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ το RACE ΣΑΣ ΚΑΙ DICTACTORSHIP
ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΉΡΗΣ της ΟΡΓΉΣ που ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΚΡΙΑ IM
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΘΈΣΗΣ ΚΑΙ ο ΠΌΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΙΣΧΥΡΌΣ
ΜΈΧΡΙ IM LOOSIN "το ΊΧΝΟΣ ΜΟΥ
ΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΣ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
gamane ta translators :rofl:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΣΙΠΟΝΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ταμ παμ τουμ παμ παμ παραραμ
re shmera einai h panselhnos e?
kai aurio h panmaintanos :roll:
oti 8ymamai xairomai :P
Εεεπ, τώρα το είδα αυτό. Ρε χαμένο κορμί, ρε αχαϊρευτε!! Πίστεψες ότι το μάτι που ανήκει στο ίδιο σώμα με το χέρι που σου φέρνει τις Mits-uko θα έβλεπε αυτά και θα έμενε ψύχραιμο; Απατάσαι οικτρά.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Έχω λοιπόν να σου πω δυο λογάκια. Οι συγγνώμες σου δεν περνάνε πια. Ο μαλάκας πέθανε. Αν ήθελες γυναικούλα να σου φέρνει τις σαγιονάρες σου και να σου μαγειρεύει τις αγκινάρες σου, χτύπησες λάθος πόρτα! Την ώρα που το έπαιζες ελεύθερος κι ωραίος στις κορασίδες του Τζασμίν και έβαζες στοιχήματα για το ποιος θα φύγει πρώτος, αυτή που αποκαλείς "κάργια" - το alter ego του χεριού που φέρνει τις Mits-uko - ήταν εκεί και τα έβλεπε όλα. Είδε πώς προσπάθησες να σαγηνεύσεις το παντελόνι που έδειχνε πολλά και υποσχόταν περισσότερα. Είδε τι ποσότητα ποτού έλειπε από το - κενό Στράτου - μπαρ κάθε φορά που έκοβες βόλτες παντελόνι-μπαρ-τουαλέτα-δεύτερο μπαρ. Είδε πόσο λάγνα κούναγες τον κώλο σου κάθε φορά που πήγαινες να ζητήσεις ένα κομμάτι από τον ντιτζέι. Τα είδε όλα!
Να ξέρεις λοιπόν ένα πράγμα: η επόμενη φορά που θα έρθεις σπίτι θα είναι για να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να ξεκουμπιστείς.
aouts