Πήρα σήμερα το "100 χρόνια μοναξιά" χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα από Marquez και διάβασα σήμερα το βράδυ τις 100 πρώτες σελίδες του έχοντας μάλιστα και ανάλογη διάθεση. Δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα θα δείξει...
Printable View
Πήρα σήμερα το "100 χρόνια μοναξιά" χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα από Marquez και διάβασα σήμερα το βράδυ τις 100 πρώτες σελίδες του έχοντας μάλιστα και ανάλογη διάθεση. Δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα θα δείξει...
τοτε δε νομίζω να σε ενθουσιάσει.
Εγω προχθες το τελειωσα και μ'αρεσε πολυ και πηρα σημερα και το "οι Θλιμμενες Πουτανες της Ζωης μου". Να δουμε.Quote:
Originally Posted by Shadowking
μπαα, νομίζω ότι μετά τις 100 πρώτες σελίδες αρχίζει η δράση και τελειώνει η μοναξια!Quote:
Originally Posted by Mostos
ούτε 'μένα μ' άγγιξε ιδιαίτερα ετούτο.
αναθεωρώ.
Ksekinhsa epitelous to 'oute gata oute zhmia' tou David Lodge. Opoios to katexei as rixei kamia gnwmh.
εγώ έχω διαβάσει το "nice work" - δεν έχω ιδέα ποιο είναι το "ούτε γάτα ούτε ζημιά" και ποιος είναι ο ορίτζιναλ τίτλος του. πάντως γενικώς είναι ευκολοδιάβαστος και αρκετά αστείος, founder του ακαδημαϊκού μυθιστορήματος. αυτό που είχα διαβάσει εγώ έχει γραφτεί στα 80s και του ψιλοφαινόταν.
εν ολίγοις, εικάζω ότι ούτε θα σε απογοητεύσει ούτε θα σε ενθουσιάσει συνολικά.
pou eftases?Quote:
Originally Posted by Shadowking
to the end.
Είναι άψογο. Προτείνετε συνέχεια, τώρα που καίει.
ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας.
ε ναι.Quote:
Originally Posted by Griffith
Flatland του Abbott, μάλλον άγνωστο κείμενο του 1880 ayps
Πάρα πολύ έξυπνο ...αρκεί για να με αρέσει λοιπόν
την αναφορά στον γκρέκο. Καζαντζάκης ftw.
όου, εσύ είσαι δικός μου.Quote:
Originally Posted by Mostos
"Τόντα Ράμπα" έχουμε διαβάσει; Είναι από τα πολύ άγνωστά του, και όταν το χα διαβάσει πριν κάνα τρίχρονο δεν μου χε πει πολλά, μα το ξανάπιασα πρόσφατα και έμεινα κάγκελο, να το διαβάσεις.