Αύριο πρωί το απντέι
Printable View
Αύριο πρωί το απντέι
Γιατι τι εχεις σημερα? Ημιαργια?
Όχι, απλά φορητό πισί στο οποίο λείπουν τα excel γιατί το κανονικό έχει πάει για επισκευή:pingpong:
Kανονισε να σου πουν "δε μπορουσαμε να κανουμε τιποτα, λυπαμαι" και να σου ανακοινωσουν το Φορματ που θα σου εχουνε κανει.
,and they lived happily ever after.
Πήρα το πισί και έγινε το απντέιτ. Πρωταθλητές αγωνιστικής με 8 πόντους έκαστος Mitsmann και Dythor
Μπήκα εδώ για να συγχαρώ τους πρωταθλητές αγωνιστικής που χέστηκαν στον πόντο και να εκτοκσεύσω "πούστημίτσμαννς" προς ράντομ κατευθύνσεις για τον κουβά. Ο αδερφός μου επίσης -δε γίνεται να μην το αναφέρω- μου έδειχνε όλη μέρα τα αρχίδια του καθώς έχει να δει μπάλα 10 χρόνια, πέτακσε στην τύχη 2 χινάρια β' αγγλίας και κάτι άσσους των Στόουκς ("μου άρεσαν τα ονόματα μωρέ") και χέστηκε στο τάλιρο.
Ωιμέ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΡΕΝΤΙΚΣΙΟΝ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ. Μμμ.
δωσε πισω τον ποντο ρε απατεωνα(κελντορεην)!!!! :mad:
Κι εσείς πρωταθλητής αγωνιστικής, κύριος;
πρωταθλητης του φαιρ πλεϋ στις προηγουμενες αγωνιστικες, αλλα το φιλοτιμο σε κακο μου βγηκε τελικα...:razz:
Μπα, σε 2 αγωνιστικές λογικά θα 'ναι και επίσημα:P
Για το άλλο που λες, το θέμα είναι να χει και λίγο πλάκα/κωλοφαρδία, αλλιώς θα γίνει πολύ μονότονο. Τέσπα πριν το επόμενο prediction του χρόνου θα ανοιξω κάνα thread να τα συζητήσουμε
και εγω τα ιδια πιστευω....καλυτερα σκορ...ασε που ειναι μεγαλυτερη καβλα(ναι και τυχη προφανως) να πιασεις κανα 2-2 , 3-2 παρα ενα οβερ ή αντερ...