Αχαχ φέρτε έναν ηλεκτρομαγνήτη
Printable View
Αχαχ φέρτε έναν ηλεκτρομαγνήτη
λοιπόν, άκου φάση, επειδή ενοχλούμαστε εμείς οι καραγκιόζηδες μ' αυτά που λες, θα σε παρακαλούσαμε να βάλεις ότι βρακί, παγωμένο καυλί και wristband έχεις στον κώλο σου και να τραβήξεις κατά Άβαλον μεριά. φχαριστώ.
δεν με νοιάζει κ τόσο..γιαυτό και δεν τσαντίστηκα,απλά με έχεις ποαραξενέψει ρε μπαγάσα και σκέφτηκα ότι θα σου'χει φάει τη γκόμενα κανάς μπλακμέταλος(προτού αυτοκτονήσει).
και αυτό περί ειδώλων, θες να μου εξηγήσεις μια?εσύ ας πούμε έχεις για είδωλο σου τον τζόυ ντ μαϊο και θίγεσαι όταν σου κράζουν τους μανογουαρ?(δεν ρωτάω αν σ'αρέσει η μουσική του)
Σόρι ψηλέ αλλά λάθος φόρουμ διάλεξες τότε. Αν δεν μπορείς να δεχτείς την πλάκα, τράβα αλλού.
Και εγώ δεν έχω παγωμένα καυλιά και wristbands και αυτά τα ίβολ και γκριμ πράματα είπαμε. Αυτά είναι αποκλειστικότητα σχεδόν του πλέον γελοίου μουσικού είδους ever. Μη με βάζετε να ψάχνω πάλι για την κλασική Taake φωτογραφία, θα έχει ποσταριστεί από 10 φορές τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ.
ΕΝΤΙΤ: @irreligious: Κοίτα, η διαφορά του DeMaio με οποιοδήποτε μουσικό του black metal είναι ότι είναι ίσα με 5464872123544 σκαλιά παραπάνω και αυτά που έχει γράψει και έχει προσφέρει στο χώρο ο DeMaio δεν τα έχει προσφέρει ούτε ο Quorthon ακόμα. Άρα ότι και να λέτε, μουσικά ξέρουμε όλοι πως είναι ανώτερος. Αν δε ποστάρετε εικόνες, όσες και να βάλετε με γούνινα βρακιά και λαδωμένα κορμιά κλπ κλπ κλπ, μία πούτσα Taake φτάνει για να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί καραγκιόζηδες.
Για να το κάνω λιανά, δεν μπορείς εσύ και κανένας να κράξει τους Manowar και να με κάνει να θιχτώ. Πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο, πιθανότατα στα δικά σου(του) μουσικά γούστα :!:
Καλά, εντάξει, όσα έχω ακούσει τελικά για την συγκεκριμένη κλίκα της Πάτρας είναι αλήθεια. Και εγώ έκανα τόση ώρα πλάκα, πίστευα ότι θα σωθεί λίγο το πράγμα, είχα κάποια ίχνη συμπάθειας προς το πρόσωπό σου ρε αδερφέ. Έπρεπε να το δώ εγώ ο ίδιος και να καταλάβω. Τουλάχιστον ξέρω τι θα ντυθώ τις απόκριες: Έναν κουβά με κολλά πάνω μου, και θα ντυθώ κολημένος.Quote:
Originally Posted by Ruthless
Edit:
Αν και δεν πρέπει να πέρνει η μπάλα όλη την κλίκα. Λάθος μου.
καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ έτσι?Quote:
(το μπολντ δεν το σχολιάζω καν)
Εντάξει, πες το κόλλημα ή όχι, αλλά αν θεωρείς ότι οποιοδήποτε album black metal έχει προσφέρει στον γενικότερο metal χώρο περισσότερα από το Into Glory Ride ή το Hail to England, τότε μάλλον δεν έχεις και πολύ σχέση με αυτόν τον ήχο.
ΥΓ: Το κλίκα της Πάτρας μου άρεσε. :P
ΕΝΤΙΤ: Όχι ρε Swollen, είμαι χαζούλης. :(
καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τπτ με σένα
μην το πάρεις ως συνέχεια του κραξίματος που λαμβάνει χώρα τα τελεφταία ποστ
στον μπλε μου όρχι! για το τι φοράνε μπλακμεταλάδες, παουεράδες, στονεράδες και λοιποί άδες
απλά στο συγκεκριμένο σημείο φάσκεις κ αντιφάσκεις έχω την εντύπωση
εντιτ: χαζούλιδες είμαστε όλοι.. μη νοιώθεις άσκχημα :rainbow:
mplakmetal kai manowar. kai prosfora sti mousiki. (afino to metal sygkekrimena)
auti i kouventa arxizei na mou thymizei diamaxi gauron kai vazelon gia europaikes poreies.
parte to xampari. kaneis de noiazetai gia tin athlia antergkraou mousiki pou akoute.
c'mon people, do not worry. You both suck.
Μα αν πας να μου την πεις με μουσικό επιχείρημα, θεωρώ δεδομένο πως ο DeMaio μουσικά έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από οποιονδήποτε μπλακμέταλο και θα απαντήσω κατάλληλα.
Αν πας να μου την πεις με καμιά εικόνα γουνών/λαδιών, θα βρω ακόμα πιο αστείες εικόνες με αίματα, γουρουνοκέφαλα, μπογιές, παγωμένα καυλιά, σταυρούς, καρφιά, λεπίδια και άλλα και θα απαντήσω κατάλληλα.
Αυτό που λέω είναι ότι όσο και να προσπαθήσεις να μειώσεις τους Manowar και τους κάθε Manowar, το black metal ήταν, είναι και θα είναι πιο γελοίο. Δε βλέπω που φάσκω και αντιφάσκω.
ΥΓ: Και το μπολντ σχολίασέ το αν θες. Για μένα οι Bathory πάνε άνετα στα 5 καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει(έστω και αν μιλάω για τα μισά του περίπου πράγματα), αλλά ο Quorthon δεν ήταν DeMaio. Ούτε καν Shelton θα έλεγα.
Χθες το βράδυ είδα όνειρο ότι έβλεπα συναυλία και αυτός ήταν ο τραγουδιστής. \m/Quote:
Originally Posted by Yanqui
μουσικα οι μανογουορ για μενα προσωπικα ειναι καλυτεροι απο το μπλακ μεταλ, οσο και αν καποια μπλακ μεταλ με αρεσουν πολυ.αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο ,οπως και οι υπολοιπες αποψεις που εκφραζονται εδω.
σιγουρα υπαρχουν καποιες κακογουστιες σε μπλακ μεταλ και εχει μια ιδιαιτεροτητα εικαστικα...που το κανει λιγο εξτριμ ή για γελια για αλλους, κατι ομως που συμβαινει και για τους μανογουορ οι οποιοι καποιες φορες ειναι κιτς και λιγο δηθεν και γενικα καλη η απομιμιση και φοραμε γουνινα σωβρακα και κυνηγαμε για να στηριξουμε το κονσεπτ μας ωστοσο δεν γινεται να το παρουμε και στα σοβαρα. απο αυτην την σκοπια και οι δυο πλευρες εχουν μια γοητευτικη η μη ανοησία και κακογουστια ειλικρινη ή οχι .καποιοι γουσταρουν αλλοι οχι.κρατηστε οτι γουσταρετε και μην πρηζετε τους αλλους. συνεπως η ολη αλληκατηγορια και οι διχονιες ειναι βαρετες.
ωρέ άνθρωπα σύνελθε λίγο και κατάλαβε αυτό που σου λέωQuote:
δεν με ενδιαφέρει αν οι μανογουορ φοράνε γούνινα και οι άλλοι βγαίνουν με ταρχίδιαμαςκουνιώντε
εγώ το μόνο που σχολίασα είναι ότι απτη μία λες ότι ο ντεμάηγιο έχει προσφέρει πολλά περισσότερα (και απ'ότι καταλαβαίνω υποστηρίζεις ότι γενικά αυτό το είδος) σε σχέση με το μπλακ
που είναι απόλυτα σεβαστή άποψη (τουλ. για μένα)
κ από την άλλη κάνεις αυτό που κάνουν κ οι υποδέλοιποι
κοροδεύεις την εμφάνισή τους
αυτόματα αναιρείς τη γαμάτη (και σεβαστή ξαναματαλέω) άποψή σου
άλλο πράγμα να θεωρώ γελοία μια μουσική
κ τελείως διαφορετικό να θεωρώ γελοίους αυτούς που την γράφουν
επιτέλους.