2 ψιλοβλακωδεις ερωτησουλες:
1) στο εμεσενε δεν μου εμφανιζει νοτιφικεισιον για το ποιος μπαινει(κανει μονο ηχο).
2) τα γραμματα στα tabs και στο url στον chrome ειναι πολυ μικρα
Printable View
2 ψιλοβλακωδεις ερωτησουλες:
1) στο εμεσενε δεν μου εμφανιζει νοτιφικεισιον για το ποιος μπαινει(κανει μονο ηχο).
2) τα γραμματα στα tabs και στο url στον chrome ειναι πολυ μικρα
για το 1.) θα βάλεις το plugin notifyosdimproved και θα το ρυθμίσεις καταλλήλως.
:dfinger:eisai wraios
to kcontrol den yparxie pleon ? mou vgazei to amarok mia malakia : cleaning http cache kai thelw na to ksefortwthw auto kai diavasa oti me to kcontrol ginetai
και bonus ερωτηση ( ναι σας εχω ζαλισει τα παπαρια το ξερω).. ο φλας γαμαει το συμπαν .. δλδ οταν βλεπω youtube video ή παιζω haxball πχ (chrome εχω) to laptop αρχιζει σιγα σιγα να παιρνει φωτια .. ο φλας ειχε εγκατασταθει με sudo apt-get install restricted extras.. γινεται να φτιαξει αυτη η μαλακια ? :)
βαλε windows
Και πως το flash δεν γαμάει το σύμπαν σε windows;
magic & rainbows
σε άλλα νέα, βάλε το ubuntu tweak
Πρόσθεσε από το software sources το PPA για το flash και τουλάχιστον έτσι θα έχεις το πιο πρόσφατο με την ελπίδα ότι θα ανανεωθεί. Από εκεί μπορείς εύκολα να προσθέτεις τεσταρισμένα PPAs και να έχεις τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προγραμμάτων σου μέσω repository και όχι χειροκίνητα με deb πακέτα.
Quote:
Personal Package Archives (PPA) allow you to upload Ubuntu source packages to be built and published as an apt repository by Launchpad. You can find out more about PPAs and how to use them in our help page.
διπλοποστ
ppa για latest stable firefox (=4) που με flash 10.2 δουλεύει ΠΟΛΥ καλύτερα από 3.6+10.1
latest stable για chromium (ο FOSS κλώνος του chrome) στο ubuntu-tweak
εβαλα μολις νεο φλας και ελπιζω..το ουμπουντου τουικ ηταν στη λιστα να μπει..για να δουμε ! ευχαριστω ρατ :)
και ο ένας είναι OSS κι ο άλλος όχι. κατά τα άλλα ακριβώς το ίδιο πράγμα. εξ' ού και κλώνος.
To flash 10.2 υποτίθεται έχει tweaks που κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα: μικρότερη κατανάλωση cpu/ενέργειας ειδικά σε laptop. Άρα ακόμη κι αν δεν παρατηρήσεις καμια ουσιαστική διαφορά θα έλεγα να το κρατήσεις και να το αναβαθμίζεις μέχρι να βγει από beta, δε μπορεί κάτι θα φτιάξουν.
ισχυει..ακριβως αυτο εκανε..πλεον κραταει καλυτερα οταν παιζω χαξ (που γαμιοταν πριν)
ευχαριστω παιδες :)
επισης για audio player εχετε τπτ να προτεινετε? γενικα αμαροκ χρησιμοποιουσα παρολο που εχω gnome αλλα μου φαινεται πολυ αργο/βαρυ..καμια καλη εναλλακτικη πχ banshee, songbird κλπ?
Banshee.