σάλτα γαμήσου ρε μουνί. μπράβο, ήσασταν λιγότερο ατσούμπαλοι από εμάς και βάλατε ένα τίμιο γκολ, κοιτάξτε τώρα να μάθετε μπάλα γιατί μονάδες σαν τον σβαηνστάηγκερ και τον ντεμικέλις δε θα λείπουν από τα αγγλάκια.
Printable View
σάλτα γαμήσου ρε μουνί. μπράβο, ήσασταν λιγότερο ατσούμπαλοι από εμάς και βάλατε ένα τίμιο γκολ, κοιτάξτε τώρα να μάθετε μπάλα γιατί μονάδες σαν τον σβαηνστάηγκερ και τον ντεμικέλις δε θα λείπουν από τα αγγλάκια.
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
distixws auti i omada einai katadikasmenoi na prwtagwnistei sta megala evrwpaika salonia
ton crouch ennoeis kamilopardali etsi? :P
Quote:
Originally Posted by Bullet
αυριο με την εμφανιση θα σκασω στο Προπο (ασε που πηγαν ολοι κουβα και δεν θα χω να εξαργυρωνω ) :D :D :D
Αν θελουμε να ειμαστε σοβαροι, οι περισσοτεροι παικτες της Bayern ειναι β κλασης και κατω. Ε δεν ηταν και για παραπανω.
Σε κανα δυο χρονια, αμα εξελιχτει η πιτσιρικαρια και βγαλει και ο Καιζερ τα καβουρια απο την τσεπη και κανει και καμια μεταγραφη υπαρχει μελλον.
Ναι αλλα με εκφρασεις τυπου αμα θελουμε να ειμαστε σοβαροι δεν πας ουτε εσυ πουθενα γιατι τα επιχειρηματα σου χανουν αυτοματως ενα 25% της βαρυτητας τους απο τη στιγμη που εγω που το διαβαζω ειμαι αντιδραστικος και δε γουσταρω τη σοβαροφανεια. :D
Αλλα οπως και να χει, ουτε η Μιλαν ουτε η Μπαγερν ειναι σοβαρες ομαδες φετος κατα τη γνωμη μου, παραπαιουν στο τοπικο τους πρωταθλημα, η Τσελσι ειναι η πιο βαρετη ομαδα της 8αδας μετα την Αιντχοβεν, η Λιβερπουλ ειναι σιχαμερη οτι και να κανει, ελπιζω για το ποδοσφαιρο να το παρει η Μαντσεστερ. Και να ξεσκιστει να βαζει γκολ αυτη η παιχτουρα ο Ρουνευ που γαμαει κωλους κι ας ειναι λιγο λοου προφαιλ πλεον. Και καποιος να καταφερει να κανει εστω φαουλ στον Κριστιανο, το παλικαρι μοιραζει εμετους και λιποθυμιες.
Manchester για τιτλο.
Να θυμαστε τα λογια μου!!
ο μονος λογος που περασε η Μιλαν ειναι οτι τελικα, η Μπαγερν φετο, ειναι πολυ λιγη.
Ξέρεις από μπάλα :DQuote:
Originally Posted by Fixxxer
Δυστυχώς για σας όμως και εκεί σημαντικό ρόλο παίζει η φανέλα οπότε η Λίβερπουλ θα το σηκώσει και πάλι.
Δεν πειράζει, μια άλλη φορά.
Μέχρι και ο κωλόφαρδος έβαλε γκολ, αν και οφφ-σάιντ..
Quote:
Originally Posted by Bullet
:pink: :pink: :pink: :pink:
Αφου οταν ημουν εφηβος εβαζα απειρο ζελε ωστε να χασω τα μαλλια μου απο μικρος οπως κι ο Ζινεντιν, μην του μοιαζω μονο στις κινησεις στο γηπεδο.Quote:
Originally Posted by psychotron
re paides me ti milan ti egine koimithike o theos????!!!telospanton an kai ithela antipalo ti bayern tha riksoume kai 5 sti milan na teleionoun siga siga!zoume tis glory dayyyyssss!glory glory man utd!
Τι σου είναι η φανέλα ε. 1-2.
Η Μιλανάρα γαμάει μέχρι στιγμής την καριόλα 1-2..
Αυτό για να αποδειχθεί πόσο άμπαλοι είστε όλοι εσείς που βγάλατε τη United φαβοροί..
:lol: :lol: :lol:
Ελπίζω να σας τσούζει πολύ μαλάκες...
ΜΙΛΑΝ ΡΕ!!!