Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα
Printable View
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα
αληθεια σου λεω.αφου το παπουτσι της στην τελευταια εικονα δεν λερωθηκε σχεδον καθολου.
Alithinotato einai. Aplws paizei to gataki na einai hdh nekro. Tespa, whatever.
eiste ontws ka8usterhmenoi an de niw8ete thn paramikrh luphsh mprosta se ena tetoio 8eama..
den tha to elega lipisi, tha to elega thimo pros aftous pou ta ekanan. Alla ntaks mhn to parakanoume kiolas den einai kai oi xeiroteres fotos pou kikloforane sto net....
Alithia poia htan h antidrash sas otan eidate gia prwth fora ton goatse kai to tubgirl?
Basika 8umos kai luphsh paei kai s'autous pou postaroun tetoia pragmata kai to paizoun kai cool me to 8ema.
welcome to the internets, i will be your guide
I'll keep that in mind...
to er siga siga anakalyptei ta motivational posters
τι ειναι γκοατση
Το αρχιδι που εκαψε το γατακι ευχομαι να πεθανει 80 χρονων στη φυλακη βιασμενος απο 200 αραπηδες, να του χουν κοψει τα χερια και τα ποδια απο την ηλικια των 30, να του πεθανει ολο το σοι απο AIDS, να του καινε 30 τσιγαρα καθε μερα στο δερμα και αν γινεται και καπως καποιος βρει τον τροπο να υπαρχει μετα θανατον ζωη του ευχομαι να παει σε ενα μερος που θα βασανιζεται επ απειρον γαμω τον χριστο του και την παναγια του του ζωου. Επισης, ο μαλακας που ποσταρε τη φωτο ειναι πολυ ζωο απλα.
Λοιπόν.
Δεν ξέρω αν είναι οι χειρότερες φωτος που κυκλοφορούν στο νετ, που λέει κι ο λόκαστ (προφανώς δεν είναι).
Δεν ξέρω αν είναι φώτοσοπ και δε με νοιάζει κι όλας.
Όποιος θέλει να δει ποδοπατημένα γατιά, να κάνει ένα ψαξιματάκι στο google. Οι φωτος της προηγούμενης σελίδας σβήστηκαν.
Κι όπως έχω ξαναπεί, αν υπάρχει πρόβλημα από κάποιον με το "moderating" μου, ας μιλήσει με τους admins.
Φιλιά.