έλα ρε, έχει χιονίσει και περισσότερο παλιότερα
μάρτης 90κάτι, έφτανε πάνω από 1 μέτρο το χιονι
Printable View
έλα ρε, έχει χιονίσει και περισσότερο παλιότερα
μάρτης 90κάτι, έφτανε πάνω από 1 μέτρο το χιονι
den mporeis na fantasteis poso priksarxidiko einai gia kapoion pou den menei sthn athina na diavazei se kathe forum, na vlepei se ola ta kanalia kai na akouei se ola ta radiofona gia thn kakokairia kai to kratos poy paralyei kathe ofra pou xionizei, vrexei, ginete epidromh apo akrides.
MAS PRIKSATE TON MPOUTSO OLOI SAS
....nai, alla xionizei... :)
o λοκαστ προφανως εννοει οτι κανετε σα χηρες στο κρεβατι και στις σερρες παιζει να βλεπουν καθε χρονο τετοια σκηνικα και να μην αναφέρεται καν στα ψιλα γραμματα
Δεν χιονίζει και κάθε μέρα στην Αθήνα. Εφόσον συμβαίνει σπάνια, γιατί να μην το χαρούμε;
molis vgika sto mpalkoni ke ida pou exei parkarei i aderfi mou to ama3i mou..
les ke to ixe valei stoxo na vrei to simio pou panta otan xionizei kapoio ama3i peftei sto parkarismeno :shock:
ke den mporw na to metakinisw..
ντεγκιαλ, πεζ μου οτι βγηκες να παιξεις με το χιονι :pink:
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
χαχαχαχα τα πατουσάκια του σκύλου :)
πείτε με κάνα μικρό και εύκολο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κόψω οποιοδήποτε μέρος από κάποιο τραγούδι.
audacity!
google it.
ευχαριστώ λόκι.
Πάω να τα σπάσω στον Sabac (μέλος των Non phixion) εν μέσω χιονιά.. :headbang: :malakia: :headbang2: :spin: :dick: :dfinger:
http://img169.imageshack.us/img169/9...e16f242ba6.jpg
:touched:
Βγηκε και επισημα.Αναβαλλεται η εξεταστικη ολων των σχολων.
ουφ.
γαμώτο εμείς είμαστε οι βόρειοι, εδώ έπρεπε να ρίχνει.
Kavla htan.. xioni 20-30cm kai xionopolemos. Teleia.
Ναι καλή φάση όλα αυτά αλλα να πάει να γαμηθεί ο κωλόκαιρος σε μία τελική. Δε θα χάνουμε και πτήσεις τώρα γαμώ τους 12 αποστόλους σας μέσα.
Δεν φτάνει που ξενινάμε μετά τα μέσα Φλεβάρη, αναβάλλεται κιόλας. :?Quote:
Originally Posted by hunted by a Freak
edit: "..Τα Πανεπιστήμια που θα είναι κλειστά είναι το Πάντειο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η πλειοψηφία των Τμημάτων του Ε. Μ. Πολυτεχνείου, το ΤΕΙ Αθήνας και το ΤΕΙ Πειραιά.."
Όχι όλα, λοιπόν.
λέτε να φταίει το χιόνι πουσέρνεται η γραμμή μου;
δεν ειναι λίγο "κάπως" να αναβάλλονται πράγματα και να επικρατει χαος εξαιτίας 30εκ. χιονιού; Δηλαδή ο,τιδήποτε εκτός ηλιοφάνειας για την ελλάδα είναι έκτακτη ανάγκη
Σιγά την έκτακτη ανάγκη, άμα ο άλλος κολλάει στο δρόμο επειδή θέλει χιονοπόλεμο ή σκι, δεν τρέχει και μία. Στην υπόλοιπη Ευρώπη σκάνε σαραντάρια και γεμίζουν τα νοσοκομεία ηλικιωμένους με αφυδάτωση, ε εδώ μια φορά στα τρία χρόνια έχουμε και μια βδομάδα ζόρι με το χιόνι, ο καθένας όπως έχει συνηθίσει.
ειμαστε πισω, τι να γινει. τα χουμε πει αυτα.Quote:
Originally Posted by enitharmon
exoume ftino dsl omws
εννοείται αλλα επηρρεάζεται και ο κόσμος εύκολα πριν υπάρξει πρόβλημα. κάνουν όλοι λες και έχει κυρηχτεί στρατιωτικός νόμος και δεν μπορούν να βγουν έξω επειδή οι ειδήσεις τους είπαν πόσο κρυό κάνει.Quote:
Originally Posted by enitharmon
χαχ, θυμάμαι πρόπερσι (; ) που λέγαν οι ειδήσεις για ψύχος σιβηρίας (...) και βγαίναν όλοι στο κέντρο της Αθήνας (!!!) με 3 πουλόβερ, 2 παλτά και γούνινα καπέλα (που ειχαν πάρει από τις διακοπές στη Μόσχα βεβαίως), αλλά η θερμοκρασία μετά βίας έπιανε τους 5 βαθμούς
Νταξ, μην ειστε υπερβολικοι. Εννοειται οτι ειναι γτπ που κανουν λες και ενσαρκωθηκε ο αντιχριστος, ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, στις ειδησεις και στα ΜΜΕ, αλλα οσον αφορα τη λειτουργια του κρατους, σιγα τωρα μην επρεπε η Ελλαδα να εχει προυπολογισμο για 3089 εκχιονιστικα και 8000 ενεργο δυναμικο και 900 τονους αλατι για 2 μερες που χιονιζει ολο το χρονο στην Αθηνα. Να μου πειτε για το καλοκαιρι που καιγεται η μιση Ελλαδα καθε χρονο κι εμεις εχουμε καμια δεκαρια πυροσβεστικα να το καταλαβω.
Νταξ, οντως υπαρχει δοση υπερβολης. Απλα χιονιζει καθε 5 χρονια. Γι αυτο κι ακουμε αουγκαλιες στα καναλια.
Χτες το βραδυ παντως ηταν ΚΑΒΛΑ να περπατας μες στης ψυχρα. Ειχα βαλει και χεβυμεταλλιες στο εμ πι θρι. :touched: Και Paradise Lost εννοειται
μετά από μεγάαααλο διάστημα απάθειας, έχω αγχωθεί πολύ :| θα ασπρίσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά μου :roll:
Υπάρχει τίποτα πιο ηλίθιο απο τις διαφημίσεις με τα σλόγκαν που έχουν αποσιωποιητικά και μετά κανουν ηλίθια ομοιοκαταληξία η επαναλαμβάνουν κάτι όπως
"για πελατες που είναι...γάτες"
"ιδανικό σπίτι. κάνει το ιδανικό...σπίτι"
?
μετά μου κολλάει και περιμένω να πηγαίνουν όλες έτσι
πχ
"activia. γιαούρτι με...χλαμύδια"
Η συγχρονη καταρα, θυμασαι τα ακτιβια με χλαμυδια, και πεφτεις σε πολιτικη απαθεια. Πιστευω ο ικονοκλαστ θα στο εξηγησει καλυτερα.
http://www.youtube.com/watch?v=SUM76xZVpqEQuote:
Originally Posted by CrippleHorse
Pwpw einai ola kataspra kai gamata :)
Ante na stamathsei na rixnei na paiksei kamia fwtografikh ekswrmhsh :chinchilla:
My thoughts exacty. Αν κιε γω ειμαι πανασχετος και δεν εχω καν ψηφιακη. :|
Πρεπει να παρω γαμωτο. 2 χρονια ολο το ιδιο λεω.
Quote:
Originally Posted by Charlie Brooker
Θα ήταν πιο ειλικρινές να απαγορεύσουν το κάπνισμα και να ησυχάσουμε, παρά τέτοια μέτρα που και-καλά διατηρούν την ελευθερία επιλογής (είσαι ελεύθερος να επιλέξεις, αλλά αν δεν επιλέξεις αυτό με το οποίο συμφωνώ, θα σου βγάλω την παναγία).
Το απαγορευσαν το καπνισμα, αγαπητε. Αυτο που θελουν τωρα ειναι να αναγκασουν τον καθενα ξεχωριστα να μην καπνιζει καθολου.Ουτε στο σπιτι του.
na to kopsete re. Gemizete ta pneumonia sas me malakies...
Εγώ σε λίγο 8α αρχίσω να πιστεύω σε παγκόσμιες συνωμοσίες για μεγάλα trust που προσπα8ούν να σταματήσουν την παραγωγή καπνού ή 8έλουν πιο παραγωγικούς άκαπνους εργαζόμενους.
@wino: ε λολ.
ωραια δε θα ταν να πιστευαμε σε σκοτεινες συνωμοσιες, μυστικα και αποκρυφα σχεδια και μετα να λεγαμε ολοι μαζι (ακομα και οι αντικαπνιστες που καρφακι δεν τους καιγετε) ε! τι πατε να κανετε, αφου ξερουμε γιατι το κανετε σκουλικια που παχαινει ο κωλος σας, αλλα εδω μας το πετανε μεσ΄τη μουρη και πρεπει να πουμε και ευχαριστω. άη μασαλά, ζητω η δημοκρατια.
Τώρα 8α σκάσει ο Candiru και 8α δώσει λινκ όπου αποδεικνύονται τα πάντα.