pws tokane se 4 wres tha trelathw.
Printable View
pws tokane se 4 wres tha trelathw.
Mob tagging, healers εκτός group και τα λοιπά. Επίσης τι 9.1 mil για το 85 το χριστούλη σας.
...το οποίο όμως είναι bannable και κανουν remove το achievement. Επίσης ακόμα και αν μπορούσε να το κάνει σε 4 ώρες, η διαφορά στο Launch αναμεσα σε EU και US είναι 9 ώρες. Άρα το έκανε 13 ώρες μετά και δεν μπορεί να έκανε World 1st μιας ακόμα και εδώ σε εμάς ο server first το έκανε σε 10μισο. Εν συντομία, fake. Όχι πως χρειαζόταν υπολογισμο για να το καταλαβει κανείς μιας και "amphetamines" κτλ. λολ.
απλά υπέροχο το expansion.
είμαι ακόμα Vashj'ir και τέλειωσα το quest chain με τα Nagas και γούσταρα με 1000.
Παίζω warrior και γουστάρω που στα quest rewards έχει εναλλάξ και dps & tanking.
Επίσης τρελό item boost για όσους ήταν με τα "χαλαρά" items στο 80!!!
Και φυσικά guild levels !!!!!
Καταλαβα, αιδοια. επανενεργοποιω το ακκαουντ.
παντως το οτι θα ηταν δυσκολο το ανεβασμα xp λογο των μονο 5 λεβελς αυτη τη φορα,δεν το βλεπω και τοσο.ειμαι σχεδον 83 παιζοντας στο εντελως χαλαρο και ο σερβερ εχει ηδη αρκετους 85ριδες.
btw ακουσα οτι στα highlands εχει μερικα απο τα καλυτερα quest oλοκληρου του wow.επιβαιβεωνει κανεις;
Δεν μου πολυαρέσουν τα quests των Highlands. Απέφυγα και Vash'jir μιας και από την εμπειρία στη Beta είδα πως τα 150 στα 160 quests είναι σκότωσε 6/8/10 Naga και "ταξίδεψε ένα χάρτη για να σε στείλει ο εκεί NPC πίσω σε εμένα".
Νομίζω πως το Uldum είχε τα καλύτερα quests και το πιο διασκεδαστικό story. Λολ δηλαδή σε όσους δεν τα διαβάζουν.
ουτε 2 ωρες questing/dungeons τη μερα.
afk/ingame chat το παιχνιδι παιζει και να τρεχει για ωρες.
abruzzi giati de sekw sth FLIST MOU? genika peita na ginoun ta aparetita adds
παραπαίοντας μεταξύ locked και down :)
Τα 3 πρώτα λέβελς σε 6 ώρες δεν είναι και κάτι το δύσκολο ε. Ειδικά αν δώσεις 25 quests με το που ανοίγει το Cata, έχει φύγει το μισό 80->81 σε περίπου 5 λεπτά. Από εκεί και μετά αγνοείς Vashjir που έχει και μεγάλα travelling times και πας Hyjal--(82)--> Deepholm (83) --> Uldum (84) --> Twilight Highlands.
o athene πήγε 85 σε 5 ώρες, έχει και ανάλογο βίντεο στο τουμπ
Γιε και το έκανε όπως είπε ο Dythor πιο πάνω και όπως το είχε ξανακάνει στο WotLK όπου και έφαγε ban + achievement removal όπως και όσοι άλλοι το δοκίμασαν. Από ότι φαίνεται είναι gray area ως προς το αν σηκώνει ban ή όχι και τώρα τον άφησαν. Παρ'όλα αυτά είναι μαλακία γιατί να, αν ξέραμε πως δεν είναι bannable το έκανα κι εγώ πχ. Τώρα το μόνο που κατάφεραν είναι οι λίγοι που το ρίσκαραν αυτόματα κέρδιζαν αυτούς που έκαναν λεβελινγκ κανονικά. Κρίμας.
Τα heroics νοηματοδοτούν τη φράση "πούτσα και ξύλο" με έναν ιδιαίτερο, ξεχωριστό τρόπο. Γλυκό κλύσμα.
ποσοι εχετε παει 85;εγω ακομα παλευω στις αρχες προς μεσα 84.
τα instance στο uldum ειδικα ειναι γαμάτα.ξαναγυρισαμε σε cc κτλ αλα tbc.
μονο grim batol δεν εχω κανει ακομα απο normal.
Εύκολο είναι λέμε, εμενα μου πήρε 2 μέρες χωρίς να το ζορίσω και χωρίς κανενα instance.
84 κάνοντας και lol-achievments
Δεν θα μπορούσες να το έχεις κάνει και εσύ. παίρνει πολύ περισσότερη μελέτη το να μπορέσεις με έναν ήδη γνωστό τρόπο να γίνεις ξανά ο πρώτος 85άρης για τον απλούστατο λόγο ότι, ναι, το ξέρουν και όλοι οι υπόλοιποι γι' αυτό και πρέπει να διαφέρεις σε καταλυτικούς πάραγοντες, όπως είναι τα paths κτλ. Επίσης αυτή τη φορά δεν πήρε κανενός είδους achievement μιας και είχε κάνει migrate τους τελευταίους δύο μήνες, επίτηδες για να μην ξαναγίνει θέμα.
καλα αυτος ειχε παρει μαζι μεχρι και horde pvpers σε περιπτωση που πανε allys να του φανε το spot.
Βασικά διαφωνω στο του Dythor. Άνετα θα έβρισκα το σημείο που έλεγε στη beta και θα ήμουν έτοιμος, από εκεί και μετά είναι tagging και σκότωμα από τους υπόλοιπους, και είχαμε άτομα για κάτι τέτοιο. Δεν λέω πως θα το παίρναμε ε, όσο το ότι θα είχες μια πιθανότητα ρε αδερφέ. Τώρα όπως έγινε, το server 1st έγινε σε 10μισή ώρες. Ακόμα και χάλια να το έκανες το παραπάνω, θα σου έπαιρνε πολύ λιγότερο από 10μιση. Θέλω να πω δεν είχε καν την ελπίδα του ανταγωνισμού. Νομίζω πως το πιο σημαντικό εδώ ήταν ότι 99% των ατόμων ήξεραν πως θα έτρωγαν ban και άρα δεν είχε νόημα, κάτι που φαίνεται και αυτό που είπα πιο πάνω μιας και αν το πήρε με quests σε 10μισο τότε πάει να πει πως κανείς σε ολόκληρο server δεν το δοκίμασε.
Uldum ρε .... και το γέλιο σύννεφο
ding 85 κι απο δω.
tbh βαριεμαι και μονο στη σκεψη του ολου grinding για gear κτλ απο δω και περα...αλλα θα τη παλεψουμε.
egw re pousth de prolava akoma na paw 85. gamw to lag kai tis upoxrewseis :/
esy kanonise tsipoura/mpyres otan erxesai kai as ta auta
το χω καταλαβει,μην ανυσηχεις.
btw,για πειτε,πρεπει να glyphαρω fear για pve?
IRVINE, Calif. -- December 13, 2010 -- Blizzard Entertainment, Inc. today announced that World of Warcraft®: Cataclysm™, the third expansion for the critically acclaimed massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), sold through more than 3.3 million copies as of its first 24 hours of release, making it the fastest-selling PC game of all time.* This milestone eclipses the previous record of more than 2.8 million copies sold in 24 hours, set in November 2008 by Blizzard's second World of Warcraft expansion, Wrath of the Lich King®.
κατα τ'αλλα "το wow πεθανε" , "το pc gaming πεθανε" κτλ
Goblins Starting area, και ακόμα γελάω ... δηλαδή ακόμα και για τα 15 πρώτα λέβελ αξίζει τον κόπο
Spoiler
περιττο να πω οτι το εχουμε καψει αυτες τις μερες...
hc farming,archaeology,rep farm,λιγο pvp εδω και κει και αγιος ο θεος.raid δεν εχει κατσει ακομη αν και ακουσα πως το voa του cata ειναι αρκετα ευκολο.
τα hc ειναι οπως πρεπει.
anevazw goblin HUNTARD kai xunw kouvades. to questing exei ginei apolapsh.
Ωχ ρε μαλάκες μη με κάνετε να το ξαναβάλω το κωλοπαίχνιδο γμτ :P
δεν το εχεις κανει ακομα;οπως εισαι.
Αυτό το 84 προς 85 δε τελειώνει ποτέ. :P
Στον Stormscale έχει γίνει τραγωδία η κατάσταση, ο σέρβερ είναι 90% horde και 10% allies... περισσότερο χρόνο τρώω σε corpse runs παρά στο questing.
Υ.Γ. Τι υπερέπος το Uldum. :) NINE! NINE! NINE! NINE! NINE!
Το 84->85 το έκανα κάνοντας όλο το chain του twilight highlands και πήγε πάρα πολύ εύκολα και ευχάριστα :)