Kai endiaferonta speculation gia th fash me thn Arya.
https://www.youtube.com/watch?v=6lsOmZvdCeg
Printable View
Kai endiaferonta speculation gia th fash me thn Arya.
https://www.youtube.com/watch?v=6lsOmZvdCeg
Πολυ καλυτερο το 6Χ08 απο τα δυο προηγουμενα. Και επιτελους σκηνες με νοημα σε ΟΛΑ τα μετωπα.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Yeah 3anagyrisame stis a8liothtes. Skoupidi ep. Ouf.
Άθλιο το 8. Κρίμα.
KLAMA me ta dyo apopano posts. Xoris aitiologisi, tipota, apla "athlio" :touched:
να πεσει το explained παρακαλω
τι να εξηγήσεις ρε Φιξξξερ σοβαρά τώρα. Το στόρυ πάει σαν το τόλμη και γοητεία περιμένεις 1 εβδομάδα για να ανοίξουν μια πόρτα.
Ήμαρτον με την Αρυα πραγματικά αν σκοπεύουν να μας σπάσουν το μόριο για να βγαίνουν 10 επεισόδια γάμησέ με. Και η Άρυα είναι αγαπημένος χαρακτήρας έτσι?.
Θα μας βγάλουν το επεισόδιο 10 που θα γίνουν ΟΛΑ μαζεμένα, θα λέμε "πω επεισοδιάρα" και θα περιμένουμε του χρόνου ....
Και μην πεις την κλεισεδούρα αν δεν σου αρέσει μην το βλέπεις
διαφωνώ , σε αυτόν τον κύκλο έχουμε δει 2? 3 μαξ γεμάτα επεισόδια
επίσης δεν έχει λογική το ότι τραβάνε από τα μαλλιά να βγουν οι σαιζόν εγώ δεν θα μάθω τι γίνεται στην ιστορία, ιδικά από την στιγμή που ο μπάρμπας ψολοβαράει
Ραι φοίλαι τυ δαιν καταλαβενοις; Αμα δαι σε αραισοι, σταματα να τω βλαιπυς.
Δε θα πω την κλισεδουρα, απλα θα πω οτι διαφωνουμε πληρως. Η εξηγηση σου δε με καλυψε καθολου :P
Εσυ ειδες και σαπουνοπερα στο Homeland βεβαια, οκ τι να σου πω. Μια χαρα ειναι ολες οι ιστοριες και εκτυλισσονται οπως πρεπει πιστευω. Αυτα τα περι πολυ "μπλα μπλα" και "δεν εχει αρκετες μαχες" και "πολυ αργα εκτυλισσεται" και αλλα παρομοια στο ιδιο μηκος κυματος, τα ακουμε και τα βλεπουμε οχι απο την 4η σεζον οπως ειπε ο Headphones, αλλα απο το πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον. Αρα βλεπεις μια σειρα που εχει ακριβως το ιδιο τεμπο και στυλ εδω και 6 χρονια, σορρυ.
απλα λεω ρε παιδι μου, σ ειδα ψημενο.
... και παλι λιγοτερο μαλακια απο καθε ενα απο τα 1755 ποστς σου...
Συνεχίζεται η παράδοση με ακόμα ένα υπερβαρετό, παντελώς ανούσιο επεισόδιο. Σκηνή Tyrion με διαφορά ό,τι χειρότερο έχει γυριστεί σε σειρά έβερ. Κλαίω με Φωσκολικές σκηνές Jamie/Brienne. Με την Arya κάτι έγινε, αλλά κι αυτό θα μπορούσε να είναι περίπου 38 λεπτά συντομότερο. Go Clegane ^^
Ευχάριστα κυλάει μωρέ, αλλά γενικά απογοήτευση, βλέπεις για να δεις και να συζητάς με τους φίλους και κυρίως για να ελπίζεις πως κάπως θα φτιάξει τελικά
dialogoi xamiloteris poiotitas, pramata pou de synadoun kai poly, auto pou swzei tous pleon writers tou series einai oti exoun toso poly yliko pou apla paizoun me tis faseis kai tous xaraktires, wstoso stin epomeni sezon tha ine akoma megaliteri i diafora
daksi to telos wtf, 3 sezon buildup gia afto to prama
I stand corrected, μιας κι έχεις πετάξει αυτό το μαργαριτάρι νωρίτερα:
Έχοντας δει πλέον το επεισόδιο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ότι είπα πριν, απλά διπλασιάζεται για το τελευταίο quote σου. Καλύτερο από τα δύο προηγούμενα, που ίσως ήταν τα καλύτερα φετινά ως τώρα, αλλά και νόημα στα:
Spoiler
Τα δυο προηγουμενα ηταν βαρετα. Αυτο δεν ηταν. Απλα. Δε θα κατσω να το συζητησω μαζι σου, που εχεις γραψει ΜΟΝΟ μαλακιες σε αυτο το θρεντ.
Spoiler
φορές αναρωτιέμαι αν απλά διαφωνείς ρε Φιξξξερ για να διαφωνήσεις.
Σου έχει κάνει τον Τυριον καρικατούρα, σου έχει ξεφτιλίσει τους Faceless men σου κάνει τελείως ooc των Jaqen.
Η Νταενέρις έχει γίνει σαν τον Νικολας Κέιτζ στο γκοστ ράιντερ που σκάει με την φλεγόμενη μηχανή να γαμήσει.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να σου βγάλω σε λεπτά πόσο χρόνο τρώνε σε μαλακίες σε κάθε επεισόδιο.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχεις ένα γαμάτο lore με 1000-2 τρόπους να το απλώσεις και συ απλά δεν κάνεις τίποτα. Δεν έχεις πλέον ένα σετ καλών διαλόγων να λες πω ρε φίλε πόσο γάμησε.
Για κάθε σειρά έχω άλλες απαιτήσεις και με βάση αυτές την βλέπω, ε για το game of thrones περιμένω έπη όχι να λένε 3 άτομα ανέκδοτα πίνοντας κρασί μέχρι να τους βαρέσουν τα καράβια.
Ξέρουν όλοι εδώ πώς πάντα την έλεγα στις κλάψες των βιβλιάκηδων κλπ, αλλά εδώ πρέπει και οι μη-βιβλιάκηδες/μη-got-πιουρίστες να παραδεχτούμε ότι η 6η σεζόν (ειδικά μετά και από το 8ο επεισόδιο) είναι τουλάχιστον αμήχανη και μέτρια όσον αφορά σκηνοθεσία και διαλόγους, τα περισσότερα φαίνονται προχειρογραμμένα και στο πόδι, σε σύγκριση με τίποτα άλλο παρά την ίδια σειρά σε προηγούμενες σεζόν. Βασικά έχει μείνει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, να βλέπουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους για την κατάληξη της ιστορίας οι δημιουργοί. Φόλα γκοτφανς είμαστε πια και αυτό δεν αλλάζει, αλλά να λέμε και κάποια πράγματα με το όνομά τους.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας. Εγώ θα συμφωνήσω με τον Φίξξξερ, η σειρα εχει ακριβως το ιδιο τεμπο και στυλ εδω και 5 χρονια, οκ απλά εγώ το ρίχνω στα 5 χρόνια.
αυτό εδώ και 3 χρόνια, εδώ και 5 χρόνια, εδώ και 10.000 χρόνια, δεν δίνει κάποιο άλλοθι έτσι? και περιμένεις μια βελτίωση
Είπα εγώ πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη πτώση; Εγώ απλά είπα πως έχει το ίδιο τέμπο και στυλ εδώ και 5 χρόνια, όπως είπε και ο Φίξξξερ δηλαδή με έναν χρόνο διαφορά.
Το ειδα και γω τελικα χτες, ρε συ φιξ οκ ειχε καποιες καλες σκηνες αλλα
Spoiler
Σωστα ολα αυτα αλλα το προβλημα δεν εμφανιστηκε φετος. Χωρις να χω διαβασει τα βιβλια, κρινοντας το καθαρα σαν τηλεοπτικη σειρα, προφανως και υπαρχει μεγαλη αλλαγη στην ποιοτητα του writing. Δεν ειναι προβλημα ρυθμου.
Αλλα εδω που εχει φτασει, δεν μπορεις να περιμενεις οτι με καποιο μαγικο τροπο θα την στρωσουν. Μεχρι το τελος ετσι θα παει. Οπως ειπε και ο 12 stars, την βλεπουμε καθαρα απο συνηθεια. Δεν ξερω αν αυτη η αλλαγη οφειλεται στο αρχικο υλικο του μαρτιν ή στην περιορισμενη ελευθερια που μπορει να εχουν οι σεναριογραφοι. Παντως αν εγω ημουν στη θεση τους και επρεπε να τραβηξω τη σειρα για τα νουμερα η επειδη δεν υπαρχει ακομη ξεκαθαρος τροπος για να την κλεισω, θα εκμεταλλευομουν τα οραματα του μπραν για να ξεδιπλωσω ακριβως αυτο το lore και τους χαρακτηρες που υπαρχουν περα απο το timeline του GoT. Γενικα παντως ο ορισμος του wasted potential.
Εκτός του ότι, όπως ήδη είπα, ήταν άνετα η χειρότερη σκηνή στην ιστορία των σκηνών, πριν 1-2 επεισόδια δεν είχε "σχεδόν" (παίζει να άλλαξαν 4 λέξεις) τους ίδιους διαλόγους περί αλκοόλ, με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές; Έβλεπα τη σκηνή και ένιωθα ένα πολύ περίεργο deja vu.