Tι είναι ένα στρογγυλό χαμάμ στην Κωνσταντινούπολη;
Ροτόντα-σπα-στην-Πόλη.
Printable View
Tι είναι ένα στρογγυλό χαμάμ στην Κωνσταντινούπολη;
Ροτόντα-σπα-στην-Πόλη.
DEN.Quote:
Originally Posted by Fandango
YPARXEIS.
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ. ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΕΤΕΨΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Σ'ΑΥΤΗΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΛΕΕΙ:
"ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ PEPSI, ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η PEPSI, ΑΝΗΚΕΙ Σ'ΕΣΑΣ Η ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ?
Ήταν σε ένα σπίτι μια γυναίκα και έβγαζε τα μάτια της με έναν εραστή. Ξαφνικά, ανοίγει εξώπορτα του σπιτιού και μπαίνει μέσα ο γιος της: Τρέχει στην κρεβατοκάμαρα και λέει:
- "Μαμά, πήγαμε εκδρομή!"
- "Τι κάνεις εδώ μέσα παιδάκι μου;" λέει εκνευρισμένη η μάνα του και το κλείνει μέσα στην ντουλάπα.
Ύστερα από μερικά λεπτά μπαίνει μέσα στο σπίτι ο άντρας της (διαβολική σύμπτωση), που τέλειωσε νωρίς στη δουλειά. Με το που τον ακούει αυτή ταράζεται. Τέλος πάντων βάζει και τον γκόμενό της μες στη ντουλάπα.
- "Είναι σκοτεινά εδώ μέσα...," κάνει το παιδί.
- "Το ξέρω," λέει ο γκόμενος.
- "Έχω μια μπάλα ποδοσφαίρου."
- «Και τι μου το λες;» απαντά ο γκόμενος.
- "Στην πουλάω 50 ευρώ."
- "Σιγά που θα σου δώσω και 50 ευρώ.", απαντάει ο γκόμενος.
- "Ο μπαμπάς μου είναι απ` έξω... Θες να τον φωνάξω;"
Τι να κάνει ο γκόμενος, του δίνει 50 ευρώ και τελειώνει η ιστορία. Δύο ημέρες μετά, πάλι το ίδιο σκηνικό. Έρχεται πρώτα ο γιος, τον κλείνει η μάνα του στην ντουλάπα, έρχεται μετά και ο άντρας, μπαίνει κι ο γκόμενος στην ντουλάπα.
- "Είναι σκοτεινά εδώ μέσα..."
- "Ωχ..."
- "Έχω μια μπάλα μπάσκετ."
- "Λέγε πόσο την πουλάς να τελειώνουμε."
- "60 ευρώ."
Του δίνει πάλι τα 60 ευρώ και τελειώνει το θέμα.
Μια αργία, όμως, ρωτάει ο μπαμπάς το παιδί αν θέλει να πάνε να παίξουν μπάλα... Το παιδί τα μασάει λιγάκι και τελικά του λέει ότι πούλησε την μπάλα ποδοσφαίρου του (καθώς και του μπάσκετ) για 110 ευρώ σύνολο. Ο πατέρας τα παίρνει και του λέει:
- "Τι πράγμα πούλησες τις μπάλες σου για 110 ευρώ; Είμαι σίγουρος ότι εκμεταλλεύτηκες κανένα μικρό! Αυτό είναι αμαρτία απ` το Θεό ρε! Πάμε γρήγορα να εξομολογηθείς."
Το παιδί έχει φοβηθεί. Φτάνουν στην εκκλησία και ο πατέρας βάζει το παιδί στο εξομολογητήριο. Το παιδί κοιτά γύρω του τρομαγμένο και λέει:
- "Είναι σκοτεινά εδώ μέσα..."
Ακούγεται απ` την άλλη μεριά του εξομολογητηρίου:
- "Μην αρχίζεις πάλι τις ίδιες μαλ$&%$#!!.
το δεύτερο το ΄ξερα, όμως το πρωτο ΕΠΟΣ!!!!!!!!
Ασύλληπτο!!!!Quote:
Originally Posted by Fandango
Και ο Τζιμ Ντάντυ πάντα σταθερή αξία!!!
-how do you tell a blind man in nudist colony?
-it's not hard.
Χαχαχαχ :thumbsup:
Μου το είπαν πριν λίγο, θα προσπαθήσω να το μεταφέρω (μια και σκυλοβαριέμαι στη δουλειά :P ):
Ο Γιωρίκας είναι γεμάτος επιδέσμους, μαύρα μάτια, γύψους κλπ. Τον βλέπει ένας φίλος του:
- Τι έπαθες ρε;
- Πού να στα λέω. Ήμουν χθες στο σπίτι μιας παντρεμένης και την πήδαγα, ώσπου σκάει ξαφνικά ο άντρας της. Ο τύπος ήταν γομάρι, 2.50 μέτρα ύψος και άλλα 2 φάρδος. Με βάζει κάτω και αρχίζει να με σαπίζει χωρίς έλεος. Πάνω που ήμουν μισολυπόθυμος και μέσα στα αίματα, κατεβάζει το παντελόνι του και βγάζει ένα πράμα, σαν προβοσκίδα, σε μήκος και σε φάρδος!
- Αμάν, και σε πήδηξε;
- Ναι ευτυχώς! Αν με βάραγε με αυτό το πράγμα τώρα δε θα ζούσα.
Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη :| :P
:rofl: :rofl: :rofl:
kapoios na ton mazepsei! :rofl:
Μόλις έκανα request
Πιο κάτω έχει και Βασίλη Μητρόπουλο.Quote:
Music: 2many 2mention. STEFAN DE KORKOL, Turkish Disco, AOR/HR, pop, disco, reggae, fusion, whatever.Giokarinhs, Weird AL, Tournas, Koutras, Tom Petty &; the heartbreakers, Van Halen me Diamond D, Basileus Diamanths kai Mercyful Fate, W.A.S.P. JOHN fish-TIKHS, The Barber and his worst clients, The Exiles, ...
Απλά προσκυνώ. :worship:
-two teas to room two
-ταμ ταμ, παραμ παμ.
:thumbsup: