pw pw kleidwmena topix...
xixi :D
Printable View
pw pw kleidwmena topix...
xixi :D
nystazw gmt.....alles 2,5 wres. meta nani
krima pou klidwsan to allo pou psifisame gia skase gamw thn mapa sou
enehy dagwto
Ναι ρε , :P
Γιατί κλειδώσατε το Homemade Tattoo Thread [πως σκατά γράφεται] ? :P :P
Accident_Of_Birth eisai pragmatika auto pou leei to nick sou
nai. eisai ena atyxhma ths gennas me polla kena.Quote:
Originally Posted by Morphine Child
*kai* underscores.
Επειδή ήταν έτοιμο να γίνει flame.Quote:
Originally Posted by Accident _Of _Birth
Α ναι ; :PQuote:
Originally Posted by rincewind2k
Τότε τα παράπονα στους μαλάκες τους γιατρούς που ούτε μια έκτρωση δεν μπορούν να κάνουν σωστά :evil: :P :P :P
Ε , όχι πριν απαντήσω . :P :PQuote:
Επειδή ήταν έτοιμο να γίνει flame.
δε με βλέπω να ξεμπερδεύω νωρίς σήμερα... :x
fuck bosses (ξανά κα ξανά) :evil:
egw pali exw trelles akefies shmera..trexa gyreue gaiti..3ypnaei klassika o got8os mesa mou..
twistedbassist oxi de sou ka8omai :D
kai gia mia stigmi nomiza oti emeis oi 2 boroume na smiksoume... :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
kainapetaksoumekai2got8akia :cry: :oops:
Storm, pese kai koimhsoy re!!!!!!!!!! xaaxaxax
:lol:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Βαριέμαι ρεεεεεεεεεεεεε! Και δεν νυστάζω! Είδα μια τσόντα με την Jenna Jameson και προσπαθώ να φανταστώ να την είχα γκόμενα. Τέλεια θα ήταν!
Εσύ τί δικαιολογία έχεις που είσαι ξύπνιος; Ε;
Quote:
Originally Posted by Stormtrooper
Ητο βραδυ... Φορεσα τη στολη με το ΜΜ και βγηκα εξω στο σουρουπο... η πολη φαινομενικα ητο ησυχη... Αρχισα να πεταω αναμεσα στα καλυβια με τον ενισχυμενο Ιστο φτιαγμενο απο αποξηραμενο υποβρυχιο Τεκιλα...Εψαχνα κατι να διωξει τη νυστα μου και να με ξανακανει πρωτοσελιδο στην φυλλαδα "Βημα του ΕR" του ελεεινου αρχισυντακτη Ρεηβ-εν Λορντ... Ξαφνου σ ενα στενο το ειδα... 183 Κινεζοι Τραμπουκοι ειχαν στριμωξει ενα γοτθοκοριτσο...με παντελονι μαυρο που εδειχνε πολλα και υποσχοταν ακομα περισσοτερα...προσπαθουσε να ικετεψει αλλα ηταν ματαιο .... Και τοτε...
(Ματριξ 2 σαουντρακ μπακγκραουντ)
Τιναχτηκα στον αερα σαν γαζελα και εβγαλα εξω τα Κολτ εξασφαιρα μου πυροβολωντας οπου βρω ενω γεμιζα παλι με τα ποδια... Ξερνουσα μολυβι και εσπερνα το στενο με πτωματα Καριοληδων... ξαφνου ανταπαντησαν αλλα ειμουν τοσο γρηγορος που προλαβαινα να θηκαρωνω το εξασφαιρο, να σηκωνω την ασπιδα απο 5 στρωματα δερμα καστορα και 1 στρωμα χρυσου 28,32 καρατιων (δηλαδη 24 + ΦΠΑ) να εξοστρακιζω τον Θανατο και να ανταπαντω σωριαζοντας τους Ξεκωληδες...
Προσγειωθηκα μεσα τους και πυροβολουσα σαν μανιακος... οι σφαιρες τελειωναν αλλα οι εφεδρικες δεσμιδες φορτωθηκαν με 128 kb upload και με την τελευταια ριπη οι 11 εναπομειναντες Κινεζοι , παικτες της Ρεαλ Πεκινου καλοσωρισαν το Αιωνιο Σκοτος......
Εμεινε...αυτη, εγω και το παντελονι της.... με κοιταζε, την κοιταζα...δοκιμασε να με φιλησει με παθος στα χειλη αλλα εκεινη τη στιγμη σκεφτομουν μονο το χερι που μου φερνει τις Μιτσ-ουκο μου....Ολα τ αλλα ηταν φευγαλεα, ενα κλικ μεσα σε μια αιωνιοτητα και ενα σφηνακι σε ενα δισκο της Τεταρτης....
Καθως απομακρυνομουν σταλες βροχης επεφταν ξεπλενοντας το πεζουλι...το γοτθοκοριτσο με κοιταζε......
Γυρναγα σπιτι.