Το διπλό μέσα στη Μαδρίτη φαντάζει μυγόχεσμα ακόμα και σε φαντασίωση χ στο οακα. Αυτό ήταν και είναι δεδομένο.
Printable View
Το διπλό μέσα στη Μαδρίτη φαντάζει μυγόχεσμα ακόμα και σε φαντασίωση χ στο οακα. Αυτό ήταν και είναι δεδομένο.
http://2.bp.blogspot.com/_FYAUeh2GBj...ris+replay.jpg
Tispanagias tamatia, αυτό το λες λόγω του πολυδιαιτητικού παναθηναικού και της κάθε είδους παράγκας, ή επειδή παναθηναικός είσαι ναουμ, ποια ατλέτικο από εδώ δεν περνάει κανείς;
Γιατί τα πινκ μάλλον από άτομα που υποστηρίζουν το 2ο τα πήρες.
Άντε καλή αθλητική χρονιά να έχουμε.
Για 2 λόγους το είπα, πρώτον γιατί και μένα με πείραξε που χάσαμε αλλά η μουνοκλαψιά μου τη δίνει περισσότερο και επίσης γιατί έχουν ομαδάρα.
Εννοείται ότι το έγραψα έτσι για να πάρω πινκς...
Παιχτάρες έχουν, ομαδάρα δεν έχουν. Δηλαδή να μας γαμάνε και να λέμε και ευχαριστώ. Όταν διεκδικείς το δίκιο σου δεν είναι μουνοκλαψιά. Στο κάτω κάτω DVD ακόμα εμείς δε βγάλαμε.
Και συνεχίζεις να παίρνεις πινκ από βάζελους :)
Ρε άτροπε, μερικά πράματα μη περιμένεις να τα μάθεις από μένα, 21 χρονών είμαι. Αλλά αφού πέρασε στο πρώτο γύρο με δαλούκα μέσα από το χαριλάου, τι περίμενες δηλαδή. Κάτσε δες αν μπορείς να κάνεις τα κουμάντα σου να πας σίτι και γάμα τους. Έλεος δλδ.
21 μόνο ε; Έχεις χάσει πολλά τότε. Το έλεος δεν κολλάει όταν διεκδικείς το δίκιο σου, μην είσαι μοιρολάτρης. Τέλος πάντων.
Το έλεος κολλάει στο ότι δε μπορώ να καταλάβω το τριπάκι "μας πολεμάνε". Παίζεις μπάλα και η πλάστιγγα της διαιτησίας γέρνει πάντα υπέρ της μεγαλύτερης εταιρίας, μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα στην ελλάδα.
Άλλη μια δύσκολη επικράτηση σήμερα.
χαχ μπα
ΟΦΗ.
:touched:Quote:
Originally Posted by Πέτρος Θεοδωρίδης
Επειδής δεν είδα το ματς, μπορεί να μου πει κάποιος που το είδε γιατι ο γκαζμάς ο μαρινακης δήλωσε ότι "νίκησαν και τον διαιτητή";
Για τους ιδιους λογους που καθε παραγοντας/προεδρος καθε ομαδας στην Ελλαδα δηλωνει τετοια πραγματα σχεδον καθε βδομαδα?
Για TouKosmoyTaMatia δηλαδη.