Αρχιδάτος μαλάκας, αλλά μαλάκας.
Printable View
διότι;
ανακεφαλαίωσις : μεταξύ των δύο σου βγαίνει να πεις μαλάκα αυτόν_που_δέρνει_κορκονέα περισσότερο από ό,τι τον ίδιο_τον_κορκονέα;
στηριζουμε. ριχτου κι αλλες!
δεν λέω αυτό
λέω : βλέπεις δύο ανθρώπους, τον Κορκονέα, που έκανε τα γνωστά πράγματα που έκανε, και τον άλλον, ο οποίος συμμετείχε ίσωςδενξερωκαπωςκάτι σε επαναστατική/τρομοκρατική οργάνωση και έσπασε στο ξύλο τον Κορκονέα. Αυτά έχουμε ως γεγονότα. Σου βγαίνει πρώτα πρώτα να πεις μαλάκα τον άλλονα;
Αν τις έτρωγε ο Μπάγεβιτς/Κούγιας/Χατζηδάκης, θα έλεγες "ρε τους αρχιδάτους μαλάκες, αλλά μαλάκες, έδειραν τον Μπάγεβιτς/Κούγια/Χατζηδάκη"
όταν μάζεψε κάτι μπουκέτα ο Μπερλουσκόνι, είπες "ρε τον μαλάκα που έδειρε τον Μπερλουσκόνι!";
Δηλαδή θα σου έβγαινε έστω και στο ελάχιστο; Εμένα για τον Κορκονέα πχ δεν θα μπορούσε να μου βγει, θα πρέπει κάθε πρωι να του ρίχνει ένα μπερτάκι όλη η πτέρυγα εκεί μέσα, και στη συνέχεια να μην του δίνουν καν καλή μερίδα στο πρωινό
Η ατάκα που συνόδευε το μπερτάκι μου βγάζει πανεύκολα να τον πω μαλάκα. Επίσης ξαναλέω: ακόμα κι αν κάποιος δέρνει έναν μαλάκα, δε σημαίνει ότι δεν είναι μαλάκας κι ο ίδιος για το ξύλο, ιδίως όταν το "αιτιολογεί" έτσι. Γιατί ας πούμε το ότι ήταν σύντροφος το θύμα (αν ήταν) το κάνει πλέον προσωπικό, πρέπει να τον σαπίσεις στο ξύλο, ενώ με τους άλλους δολοφόνους εκεί μέσα κομπλέ. Δεν έχεις λόγο να τους δείρεις, δεν απείλησαν το κοπάδι σου. Εξ ου και αυτό που είπα στην αρχή.
Για το πρωινό μέσα, να το προτείνουμε. :thumbsup:
Σου εξηγώ ξανά πως με το να λες (και να επιμένεις, και να τονίζεις) πως αυτός που έδειρε τον Κορκονέα (πως τον λένε αλήθεια) είναι ΜΑΛΑΚΑΣ, αφήνει υπόνοιες πως σε οποιοδήποτε γεγονός που αφορά τις ζωές των Κορκονέα και Ξυλοφορτωτή_Κορκονέα θα μπορούσε να σε ενοχλεί περισσότερο ο δεύτερος, πράγμα το οποίο είναι ΑΤΟΠΟ διότι ο Κορκονέας αντιπροσωπεύει όλη τη μιζέρια που υπάρχει στον πλανήτη, και ένας που τον δέρνει, ΟΣΟ μαλάκας και αν ενδέχεται να είναι (που μπορεί κάλλιστα να είναι!), δεν μπορεί επουδενί να είναι περισσότερο μαλάκας και άρα να σε ενοχλεί περισσότερο από τον αηδιαστικό Κορκονέα. Ο Κορκονέας είναι χειρότερος από όλους τους υπόλοιπους δολοφόνους εκεί μέσα, αν δεν το βλέπεις αυτό δες το
ρεσιταλ καρχαρτ.στηριζουμε
you had me at Bajevic :pink::pink:
ΟΚ, μου εξήγησες λοιπόν. Αφού δεν καταλαβαίνω. :?
Συνέκρινα εγώ το πόσο με ενοχλεί ο Κορκονέας με το πόσο με ενοχλεί ο άλλος, ας πούμε. Εγώ μίλησα μόνο για τον άλλο, εσύ έφερες αυθαίρετα τη σύγκριση του ενός με τον άλλο, που δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτό που είπα.
Ναι, λοιπόν, ο Κορκονέας είναι μεγαλύτερος μαλάκας. Υπέθεσα ότι σε αυτό συμφωνούμε όλοι και ότι δε χρειάζεται καν να το συζητήσουμε, όπως υπονόησα και στο προηγούμενο, ειρωνικό ποστ. Και; Αν θέλεις προσπάθησε να με πείσεις κι άλλο, παρ' ότι εξ' αρχής συμφωνούσα σε αυτό. Ωστόσο κάποια στιγμή θα ήθελα να μιλήσουμε και για αυτό που είπα εγώ, ε;
Αυτό που λέει είναι ότι θα έπρεπε να τον δείρει γιατί σκότωσε ένα παιδάκι, όχι γιατί σκότωσε ένα "σύντροφο" και με αυτό τον τρόπο ακριβώς εκμηδενίζει τη φρικαλεότητα του Κορκονέα δίνοντας στο ξύλο μια χροιά καθαρά πολιτικής φύσεως σα να μη μας νοιάζει για οτιδήποτε άλλο.
Καλά, εγώ είμαι υπέρ της ειρήνης και των λουλουδιών και λέω να μην τον έδερνε καθόλου, αλλά κατά τα άλλα :thumbsup: αυτό. Αλλά πιο προσβλητικά για τον Άλλο.
Σωστός ο Αλβανός.
ε μπα. αλλο να δερνεις αναγνωριζοντας οτι ο κορκονεας κατι αντιπροσωπευει ως δολοφονος και αλλο να εχεις αυτη την μιζερια της κοινης γνωμης που λεει "κριμα το παιδακι" και σιγα-σιγα δειλα-δειλα αρθρωνει και το "αλλα τι δουλεια ειχε το μαλακισμενο στα εξαρχεια".