-
Re: THE PICTURE 8RENT
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ο ΞΑΝΘΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΞΑΝΘΟΣ!!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
-
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: δεν υπάρχει :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
-
Mouaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxax
Irre 8eos...
O ksan8o-peroukinhs 8umizei pantws Aphazel me ntekapaz..
EPOS..
edit: kai o 8eoulhs Naer-Mataron-Kaiadas-wanabe me to gasma sta xeria oooooooooooola ta lefta.. :rofl: :rofl:
-
Το συγκεκριμένο έπος κερδίζει επάξια μια θέση δίπλα στα παγωμένα καβλιά Taake.-
:rofl: :rofl: :rofl:
-
?
καλά σε γαμάνε oι Taake επικομεταλά.
-
ΓΙΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΩΣΤΕ :!:
-
-
ρούθλες σαν κακογαμημένο τσουλί κάνεις όποτε ακούς για μπλακ μεταλ.
σε άλλα νέα πάρτε και το μαισπεϊ των παιδιών,γαμάνε(κατσίκες μάλλον).
http://www.myspace.com/goatblasternorway
-
Αν εσύ κάνεις σαν κακογαμημένο τσουλί όταν βλέπεις αυτό, αυτό ή αυτό πχ, τότε ναι, γελάω με το μοχθηρό evil και grim συνάμα black metal όσο γελάω με αυτά τα διαμάντια της 7ης τέχνης.
-
χμ,δεν σου είπα πουθενά γιατί το βρίσκεις αστείο...στα παπάρια μου.
αλλά είναι λες και ψάχνεις ευκαιρία να κράξεις..είχε συμβεί κάτι παλαιότερα με κάποιον οπαδό της συγκεκριμένης μουσικής και έχεις τόσο μίσος?
υπήρξε κάποια διαφωνία,τσακωμός,μαλλιοτράβηγμα?είσαι παναθηναϊκός μήπως?
-
Panathinaikos de nomizw, adergraou glorious epicus stroumfikious manowarius epicster sigoura omws..
A kai pagwmena kablia Taake ksanapesto re Ruthless na ksekardistei olo to forum me ta seferlidika asteiakia sou..
-
Μα καλά, τόσο κακό είναι να γελάω με ότι πιο γελοίο έχει βγάλει η μουσική σε παγκόσμια δεδομένα ever; Τόσο περίεργο σας φαίνετε;
Ή μήπως είστε τόσο κολλημένοι που πιστεύετε ακόμα σε σουμέριους δαίμονες και τριβόλια και 666 και άλλες πίπες που καλώς ή κακώς τελειώσαμε το γυμνάσιο και μεγαλώσαμε ώστε πλέον να γελάμε μόνο με αυτά;
Και για να σας λύσω τις απορίες, όσο ασχολούμαι, ναι, Παναθηναϊκός είμαι. Και από όσο θυμάμαι, μια ζωή με άλλους τους blackmetalους τους βλέπαμε και γελάγαμε με την παρέα μου. Περισσότερο και από τους πάνκηδες ένα πράγμα. Αν δε βαφόταν και κανείς, εντάξει, θυμήθηκα τώρα κάτι τρελά σκηνικά φοιτητής στη μιναρούπολη καρναβάλι. :lol:
ΥΓ: Εσύ ρε Entrancemperium δε γέλασες επίσης με αυτήν τη φωτογραφία; Γιατί λοιπόν σου φάνηκε τόσο περίεργο που γέλασα και εγώ, που άλλωστε είναι γνωστό ότι διασκεδάζω με τους κακούς μπλακμέταλους; Ή μήπως σε θίγουν τόσο πολύ τα σχόλια μου για καυλιά Taake; Αν δε θέλαν τέτοια σχόλια να κρατάγαν τα πουλιά τους μέσα στα βρακιά τους.
-
-
εγώ μιαν απορία εξέφρασα μόνο.
όχι γιατί το βρίσκεις αστείο.
ούτε γιατί γελάς.
γιατί όμως κυνηγάς να κράξεις...αυτό.
υπάρχει ελπίδα?
-
Δε νομίζω να κυνηγώ να κράξω.
Αν το κυνηγούσα, μέρα παρά μέρα θα πόσταρα κάποια επική φωτογραφία επιπέδου...
http://ruthlessreviews.com/pics5/bm2/bm2.jpg
και θα γέλαγα, κυνηγώντας το κράξιμο που λες.
Εγώ απλά γελάω με αυτά που άλλοι ποστάρουν. Απαγορεύετε; Σας θίγω τα είδωλά σας; Σας κάνω να νοιώθετε χαζοί που γουστάρετε αυτούς τους καραγκιόζηδες; Μήπως να θέσουμε και άλλους κανόνες NSBM στο ER;