Ελα ρε φιλε.τατου στο ματι;
Αρρωστος κοσμος.ηξερα για σκουλαρικια στο ματι,αλλα οχι και τατου..
Printable View
Ελα ρε φιλε.τατου στο ματι;
Αρρωστος κοσμος.ηξερα για σκουλαρικια στο ματι,αλλα οχι και τατου..
κυριολεκτικά: κλάμα
Καιρο κανουν ρε και τα βαφουν μαυρα. Αυτο ειναι αρκετα παλιο αρθρο. Εδω εχουμε αυτη τη κατασταση που δε ξερεις αν πρεπει να της πεις καλα να παθει ή τι επαθε κι αυτη η κακομοιρα (δεδομενου οτι πλεον παιζει φουλ αυτο στα πραμα). Ποζερια παντως, να εχεις τοσο λιγο body mod και να πας να κανεις ταττου στα ματια. Το λεω σοβαρα.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί το τατού στο μάτι να θεωρείται ποζεριά και όχι το τατού γενικά;
Ρε φιλε κοιταξε να δεις ποζερια ολα μπορουν να θεωρηθουν. Απο κει και περα ρε φιλε υπαρχει μια βασικη λογικη με την οποια κινεισαι οταν βαρας ταττου. Αμα αναρωτιεσαι αν το πρωτο σου ταττου θα ειναι χερια η λαιμο εισαι το ιδιο τραγικος με μια τυπισσα που θελει ενα "μικρο διακριτικο ταττου που να κρυβεται ευκολα". Τεσπα νυσταζω θα αναλυσω σε λιγο. Στο μεταξυ στηριχτε τον φιλο Ταλιμπαν στη προσπαθεια του να κανει κατι στη ζωη του περαν του να λεει μαλακιες.
Το τελευταιο
Το προτελευταιο
Τα θελε και τα επαθε..ακου εκει,μοντελο με τατου..να ηταν κανας chef,μαλιστα..
Δεν ξέρω που μπορεί να τραβηχτεί η γραμμή ανάμεσα σε προσωπικό στυλ και ποζεριά, αλλά αν επιχειρήσουμε να αποδομήσουμε τον δεύτερο όρο, φτάνοντας εκεί απ' όπου ξεκίνησε, δηλαδή στην προβολή συγκεκριμένων προσωπικών στοιχείων/πραγμάτων σε άλλα πρόσωπα, τότε - σήμερα - όλα μπορούν εξίσου να θεωρηθούν ποζεριά. Ειδικά εν έτει 2017 η γραμμή αυτή είναι ακόμα πιο δύσκολο - αν όχι ακατόρθωτο - να τραβηχτεί, άρα μια κουβέντα του στυλ "η Καίτη φόρεσε ένα ζευγάρι αρχίδια στο αφτί της, τι ποζερού" δε μου λέει πραγματικά τίποτα.
Η καθυστέρηση του εν λόγω συμβάντος με το μάτι έγκειται στο η άλλη πήγε και έβαλε βελόνα μες το μάτι της (ή δεν ξέρω και εγώ με τι μέσα γίνεται το εν λόγω τατού). Όσο ασφαλές κι αν σε προειδοποιούν ότι είναι, το γεγονός είναι ότι βάζεις βελόνα και μελάνι μες το μάτι.
Η ποζεριά έγκειται και στο σε τι κοινωνία ζείς. Η Ελλάς είναι λίγο 50 χρόνια πίσω σε κάτι τέτοια θέματα. Δείτε στην αρχή τα πόστς του Μπλίτσερ και της hunted by a freak και τι λέγανε για τις δουλειές. Εδώ είναι τόσο νορμάλ που βλέπεις διευθυντές και μεγαλοστελέχη με διπλά μανίκια και τατουάζ στα κότσια τους και δεν τρέχει μία.
Όσο για την καθυστέρηση, ε τι να λέμε, έπρεπε να μπεί στο άντι-βάξερς.
Το τατουάζ είναι ποζεριά. Η ποζεριά δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Συνήθως όμως είναι. Αυτό που είναι σίγουρα κακό είναι το τι επιλέγει ο Taliban να κάνει τατουάζ.
De ta epilegw egw auta re, egw ta varaw. lol
https://i.imgur.com/wiIUH1F.jpg
Taliban, καινούριο τατού;
τρελη μουτζα σε απο πανω τατουαζ.
episis treli moutza se polla tatouaz eite se antra eite se gynaika ektos an eisai o james hetfield ksero go. mporo na to dexto na exeis 2-3 alla parapano = apla X.