μόνο εδώ μπορεί να είναι αληθινό αυτό και όχι τρολάρισμα :(
Printable View
μόνο εδώ μπορεί να είναι αληθινό αυτό και όχι τρολάρισμα :(
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.
http://4.bp.blogspot.com/-Fl1-qgJYxq...0/molotof4.jpg
στο πακέτο με τα DVD των βιβλίων θρησκευτικών να είχε το "Καυτές Καλόγριες"
Πάντως απ' όσο βλέπω εγώ η φάση δεν έχει καμιά σπουδαία μαζικότητα και, δεδομένων των 250 βουλευτών, χρειάζεται τεράστια. Σε μια-δυο 'βδομάδες θα 'χουν ανοίξει όλα λόγω των φλώροι και των κουρασμένοι και των πασώκοι και τέλος η πανήγυρις.
ουτε καν. MEANWHILE ΙΝ ΑΣΟΕΕ:
Quote:
Chris Politiadis den mporo na katalavo ena pragma, ok oles avtes oi meres, edo iparhouna kati like gia na anoiksi i sholi, kathe enas pige, psifise na anoiksei ktl, oloi ttheloume na stamatisoun oi katalipseis, i erotisi m einai : POS katafernoun oi alloi na mazepsoun atoma pou na psifizoun iper????e eleos apo to dromo ta mazevoun,, kati prepei na paizei....mporei kapoios na m pei?
σε εμας καποιοι φυτητες με το αναλογο σπρωξιμο του καθηγητικου κατεστημενου κατεβασαν ενα κωλοχαρτο στο προεδρειο που το ονομασαν πλαισιο και ελεγε μεταξυ αλλων εμετικων οτι οι καταληψεις ειναι παρανομες(που εισαι ρε γρυσπολακη) και επειτα εξαφανιστηκαν.
μετα απο απαιτηση να μην τεθει προς ψηφιση το συγκεκριμενο πλαισιο και μετα απο επανειλλημμενες προσπαθειες απο το προεδρειο να εμφανιστει καποιος να το υποστηριξει εμφανιστηκαν 2 ατομα να το διαβασουν τα οποια και υπεστησαν τον αναλογο χλευασμο απο λαιλαπα επαναστατικων υποκειμενων που ειχε κατακλυσει το αμφιθεατρο.
τα αποτελεσματα:
ΚΑΦ (φυτητες-καθηγητες): 31
Αγωνιστικες Κινησεις: 4
ΑΡΕΝ: 4
ΔΑΠ:15
ΠΑΣΠ:78
ΕΑΑΚ:198
καληνυχτα σας
ποστ καταγγελίας ΑΡΑΝ ΝΑΡ
Λοιπόν μαλάκες
αυτό που πάει να γίνει με τα γενικά συντονιστικά και τους αιρετούς ανακλητούς και λοιπούς παραγοντισμούς σταματήστε το
είστε για ένα κίνημα από τα κάτω; ανοιχτές διαδικασίες, μαζικότητα παντού
Είχες βρεθεί σε συντονιστικό το Μάη-Ιούνη;
κάτι μου θυμίζει από μάη ιούνη αυτό που πάει να γίνει γι' αυτό τσιρίζω
μα πώς δεν το σκεφτήκαμε! ας συζητάμε όλοι μαζί για να γίνουμε πολλοί! μη διανοηθεί κανείς ότι μπορεί κάποιος να μιλάει εξ' ονόματος άλλων, σοβιέτ θα το κάνουμε εδώ μέσα;;;
μάλιστα, όσοι είναι στις ΓΣ και δεν μπορούν να έρθουν στο συντονιστικό να έχουν επιστολική τοποθέτηση.
ναι να συζητάμε να γίνουμε πολλοί
καλά την τελευταία πρόταση δεν τη σχολιάζω
και ναι να μη μιλάει κανείς εξ ονόματος κανενός
αίσχη της δεθ με τον γούση και παρεάκι να παίρνει το πανώ, να μπαίνει μπροστά στην πορεία και να φωνάζει στ' αρχίδια μου το συντονιστικό και να πάει πρόβατο όλη η πορεία πίσω του να μην επαναληφθούν
να πάτε με το ΜΑΣ να κάνετε πορείες αν είναι έτσι
εγώ δεν μπορώ να με κράζει μια γεμάτη πλατεία ΧΑΝΘ μπροστά στη ΔΕΘ "ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΤΕ;"
αν είναι να κάνουμε συνδικαλιές στα γενικά συντονιστικά και να κάνουμε βόλτες στην πόλη σε μία πορεία όπως αυτή της ΔΕΘ, όπου κάναν συγκρούσεις οι ταξιτζήδες και οι ηρακλειδείς και το φοιτητικό κίνημα απλά πέρασε, χαιρέτησε τη φάση κι έφυγε να μην επαναληφθούν
δλδ πού το'χετε δει αναρχικοί και ταξιτζήδες δίπλα δίπλα να της παίζουν αμφισβητώντας τις κόκκινες ζώνες με τους μπάτσους κι οι φοιτητές να περνάν και να λέν "heeeeey!" και να φεύγουν
εγώ σε ένα φοιτητοπατερίστικο κίνημα δε συμμετέχω, αν αυτό έχετε στο μυαλό σας, να ανοίξουν οι σχολές να τελειώσω την εργασία μου να σηκωθώ και να φύγω απ' το μπουρδέλο σας
να βάλετε καλά στο μυαλό σας, αυτό το κίνημα δε θα'ναι κίνημα ΕΑΑΚ, θα'ναι από τα κάτω.
θέλουν να συμμετέχουν ΝΑΡ ΑΡΑΝ; επί ίσοις όροις
και μετά λέτε ότι ναρίτες ναρίτες μεταλλαγμένοι κνίτες είναι τρολλιά
αννούλα άκου τον πόνο της γιαννάκουQuote:
Σόκ προκάλεσε στην ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα αυτή η απόφαση, μιας και η κα Διαμαντοπούλου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο του πανεπιστημίου. ''Ήταν άνθρωπος'' όπως λένε.
και ρώτα τον αρσένη τι σε περιμένει
εμένα μου μυρίζει τρολλιά, είδωμεν
έδιτ επί του πιεστηρίου
http://www.panelladikes.gr/index.php...d=855&Itemid=2