Τι σου έχει κάνει το άμοιρο το Μεταλ και το καταδιώκεις συνέχεια.:rsad:
Printable View
Absu, Bolt Thrower, Manilla Road. Δεν ξέρω τι κόσμος πάει και βλέπει το προαναφερθέν φεστιβάλ, αλλά θα περάσει σίγουρα καλά.
Infest. Γιατί δε φέρνει κάποιος εδωπέρα infest.
lol φοβερα live κανουν οι Manilla Road...βαζουν ενα κασετοφωνο απο εκεινα τα παλια με το ενα ηχειο να παιζει στην σκηνη και αφηνουν το κοινο να αρκουδιζει...ε ρε γλεντια
http://www.youtube.com/watch?v=xHZiLXOMevc
Το reunion των Infest είναι ψιλο one-off φάση, μία εμφάνιση στο Chaos in Tejas (που μετάλλωσε) και άλλη μία στο Maryland Deathfest (που πάνκεψε). Δεν νομίζω να υπάρχουν πλάνα για περιοδείες κλπ.
To Chaos in Tejas είχε αποκλειστικά Punk κοινό.
Ε τώρα τι να "περάσεις καλά" με Absu, Bolt Thrower και Manilla Road...Λες και δεν υπάρχουν μπάντες των 80ς που επανασυνδέθηκαν στο punk για να τις βάλεις (όπως οι Antidote, Urban Waste) και να περάσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλά ο κόσμος...
Είπαμε, άντε και του χρόνου με Steel Thanasin....Σαν να πηγαίνω εγώ support στο Keep it πουστρου τους Negative Approach.... Ότι νάναι οι Αμερικάνοι, και δη οι Τεξανοί...
Kοιτώντας τα line-up βλέπω ότι από το 2010 (δε θεωρώ τους Eyehategod που είχαν παίξει το '09 και εντελώς άσχετους με το πανκ) είχε κάνει ένα άνοιγμα προς το metal αλλά οκ, σίγουρα όχι με μπάντες τύπου Manilla Road. Από την άλλη, το αντίστοιχο παράλληλο "άνοιγμα" του Maryland Deathfest από την ίδια εποχή (μέχρι τότε αποκλειστικά σκληροπυρηνικά death/grind fest), μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα πως το κοινό στην Αμερική έχει ανοιχτεί γερά και στους δύο χώρους (όχι κάτι νέο, παραδοσιακά οι αμερικάνοι ήταν πιο ανοιχτοί από τους ευρωπαίους σε τέτοια θέματα).
Ρε Reject, χωρις ίχνος προσωπικής εμπάθειας, αλλά εσύ τι ζορί τραβάς ακριβώς? Θα πηγαίνες στο φεστιβαλ και ξενέρωσες με τους μεταλλάδες? Πραγμα το οποίο δέχομαι, αλλά και παλι όταν θα παίζουν ρίχτο στον υπνό. Στο χω ξαναπεί οκ ρεσπεκτ για τις μουσικές σου
γνωσεις κτλ, αλλα εδώ μου θυμίζεις σχολείο. Ωωω κοιτάχτε τους βλάκες μεταλλάδες, πανκιδες/ γκοθάδες/ γουατεβερ.
Ακού εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κιόλας καλά. Μπορει οι αμερικανοι να την βρίσκουν έτσι και να περνάνε όντως καλά. Εκτός αν έχεις θέμα μόνο με του επικάδες γιατί για τους Αψου και τους Bolt Thrower δεν είπες τίποτα, ή μάλλον είπες κυρίως για τους Μανιλλα.
Το να κράζεις μουσικά είδη, μπάντες είναι απολύτως θεμιτό και λογικό να βγει και κουβέντα, αλλά εδω κάνεις τον τροχονόμο της διαδκέδασης των όσων πάνε στο Χαος ιν Τεχας.
Μαλακία που δε σε πήρε και ο διοργανωτής κανα τηλέφωνο να δει αν εγκρίνεις κιόλας.
Καλά, αυτό εννοείται.
Απλά εγώ θα ξενέρωνα ΚΑΡΓΑ αν σε έναν τέτοιο φεστιβάλ πήγαινα (επειδή ήθελα να δω Marked Men π.χ), και έπαιζαν αυτές οι μπάντες.
Δεν έχω ζόρι με τους μεταλλάδες, αλλά το να βάλεις σε ένα τέτοιο φεστιβάλ τους Γιτσες και τους Λαδίλα είναι σαν να βάζεις στο keep it true τους Chaos U.K. Είναι το ίδιο ρε παιδί μου, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Αλλά όπως είπα και πριν, Αμερικάνοι....
Και άντε γάμα το "δεν κολλάει". Το να καλείς Αμερικανόβλαχους χέβυ ροκερς, που στο Αμέρικα οι ίδιοι+ το κοινό τους μισούν το punk μουσικά/ιδεολογικά/δεν ξέρω γω τι εδώ και 3 δεκαετίες, ε δεν το λες και "ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ".....Εκτός αν οι Αμερικάνοι punk προτιμούν να δούν Μανινα Ροούντ από κλασσικό Αμερικάνικο punk, οπότε είπαμε...πάσο...Δεν το ξέρω το trend εκεί πως πάει, δεν το βιώνω.
Ναι ρε οκ.
Όπως είπα το δέχομαι το να ξενερώσεις αν θες να πας στο φεστιβαλ, αλλά την ώρα που θα παίζουν οι όποιοι δεν γουστάρεις πεσε για ύπνο, πήγαινε για μπύρες, πήγαινε για δίσκους, πήγιανε να χέσεις ρε παιδί μου και θα τελειώσουν.
Και εγώ θα έκραζα αν σε φεστιβαλ με Black μου πετάγανε τίποτα Μαιντεν, Φαιργουιντ, μανογουουρ (να δω ποιος θα θα το σχολιάσει) και θα το σχολίαζα και νεύρα θα είχα και όλα οκ.
Αλλα γίνεσαι υπερβολικός όταν αρχίζεις να λες για πραγματική διασκέδαση.
Μπορεί να υπαρχουν 100 μαλάκες και να γουστάρουν Social Distortion, Manilla και Κyuss και να διασκεδάζουν πραγματικά. Αλλά μη γίνεσαι γραφικός για ένα φεστιβαλ που πάνε τεχανοι και για 1 μπάντα που είναι τελείως όμως εκτός κλίματος, τους Μανιλλα. Κατα τα άλλα μαζί σου.
Ώπα.
Τα όρια μεταξύ/ ανάμεσα Social Distortion, Manilla Road και Κyuss είναι μεν ευδιάκριτα, αλλά δεν είναι τόσο τρανταχτά ξεχωριστά όσο οι Final Conflict, Marked Men, Manilla road.
Μιλάμε για αναρχοπανκ, power pop punk, και επικό μεταλ. Ουδεμία και καμία σχέση μεταξύ τους ούτε μουσικά, ούτε ιδεολογικά.
Επίσης, στο Αμέρικα, οι αντίστοιχοι ruthless είναι 500 φορές πιο καθυστερημένοι. Οπότε ποιός ο λόγος να καλέσεις σε ένα φεστιβαλ που ήταν βασισμένο στα anarcho ethics, κάποια άτομα οι οποίοι κυριολεκτικά ΜΙΣΟΥΝ όλο αυτό που βρίσκεται γύρω και μέσα στο punk? Και όλα αυτά για μία μπάντα? Γιατί σου είπα, για τους Absu και Bolt Thrower είμαι αδιάφορος (όχι μόνο μουσικά, αλλά και στο όλο γύρω από αυτούς), αλλά οι Manilla Road έχουν ένα ΠΟΛΥ συγκεκριμένο κοινό (για τους φανατικούς μιλάμε), το οποίο έχει ΠΟΛΥ συγκεκριμένες απόψεις στην μουσική. Αν υπάρχουν και 100 punks στην Αμερική να τους γουστάρουν μουσικά, ναι οκ. Αλλά χαίρω πολύ, υπήρχαν και πράγματα πολύ καλύτερα, στο πνεύμα του φεστιβαλ, που θα μπορούσαν να κλείσουν οι διοργανωτές. Και αυτό που μου βγάζει το line up είναι ένας αχταρμάς, απλά για να τα αρπάξουν από 10 μεριές.
Ρε σε αυτά που λες για τον αχταρμα κτλ συμφωνούμε. Διαφωνώ μόβο ότι οι αμερικάνοι ρουθλεςς είνααι πιο καθυστερημένοι. Και διαφωνώ μόνο και μόνο γιατί με όσα άτομα από Αμερικα έχω μιλήσει για μουσική είναι γενικά πιο χαλαροί από τους ντόπιους υπερασπιστές του ατσαλιού ή και άλλων ειδών, μην το ειδικεύουμε.
Και θα είχα την ίδια αντιμετώπιση με σένα σε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν θα έκραζα σε σημείο να γίνω γραφικός Ρουθλεςς, αυτό σου λεω. Γιατί βγάζεις και ένα θεματάκι με το μεταλ γενικότερα ώρες ώρες, με ατάκες όπως με την πραγματική διασκέδαση.
Τα παραδειγματα μου ήταν λίγο μεχ όντως, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Δεν μπορώ να εμβαθύνω τόσο σε πανκ αν και θα το ήθελα, αλλά μου λείπουν ακούσματα γνώσεις κτλ. Απλα επειδή οι αμερικάνοι του Τεχας είναι λίγο μάπες έ μην γίνεσαι και έσυ με ατάκες όπως η παραπάνω.
διακοφτω...
http://1.bp.blogspot.com/-LUCfWS5v59...0/scan0001.jpg
Julian Cope - 2012 - Woden [Head Heritage, 2012] FLAC
ο,τι γραφει το οξωφυλλο
συνεχιστε...