Ειμαι μια μεγαλη αγκαλια και το ξερεις καλα.
Printable View
Ειμαι μια μεγαλη αγκαλια και το ξερεις καλα.
:pink:
άλλα θέλω κ το διάφανο εκείνο πράμα που ήταν μέσα σε ένα μπουκαλάκι :roll:
χαχαχα θα (μας) σου βρω.
KY το λένε και είναι λιπαντική κρέμα με βάση το νερό. Προσέχτε μην πάρετε αυτή που έχει θερμαντικές ιδιότητες.Quote:
Originally Posted by Swollen
:?Quote:
Originally Posted by Swollen
τσιπρο ρε παιδιά, τσίπρο
που πάει το μυαλό σας
Στο σαικς μεταξύ εσού και του Μιτσμάννου.
Όχι δα. Για να λέει ο Swollen ότι θέλει κάτι από το Μιτς και να μην του το ζητάει ξεκάθαρα, σίγουρα για αλκοόλ μιλούσε.
Απλά έκανα συνειρμό με αντεργκράουντ και υποβρύχια.. :?
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ντροπή
μια αγκαλιά είπαμε
όχι κ σαικς
από την δεύτερη φορά?εγώ δεν θα του δωθώ πάντως
We all live in a yellow submarine λοιπόν.
Έδιτ.
Για το πιο πάνω πήγαινε αυτό.
πανικος
Άσχετο αλλά παίζω αυτή την περίοδο Ravenloft. Για την ακρίβεια ξεκίνησα προχτες :D
Ακολουθεί φαντασίωση: Κάποια στιγμή θέλω να πιάσω από την μία αγκαζέ τον carheart κι από την άλλη τον swollen και να κόβουμε βόλτες στη σχολή την ώρα των διορθώσεων των συνθέσεων.
για φλόκια έλεγε!!~
@Lethargica
χαχαχαχαχαχχααχαχαχα
έχω τπτ κοινό εγώ κ κάρχαρτ?
δεν σε καταλαβαίνω...
εσύ αποπάνω.. εε..ε.. ντροπή... λίγο σέβας παρακαλώ.είμαστε άντρες εμείς εδώ δεν είμαστεεεεεεεε...........
Όχι ρε.. κανένα απολύτως.
Κάντε μου τη χάρη ρε παιδιά. Απλά να όταν θα διορθώνουν, εσείς θα θυμώνετε λιγάκι και θα χτυπάτε τις γροθιές σας στα σχεδιαστήρια. Έτσι να πάρω λίγο τα πάνω μου :P
θα κάνω τα μαλιά μου πλεξούδες, θα βρωμάω μπύρα, θα πάρω μαζί και το νταμπλ αξ μου και θα 'ρθω
μέρος κ ώρα θέλω μόνο
τα άλλα άστα πάνω μας
αναμένω κ κάρχαρτ να δω τι αμο θα έχει
:pink:
ftanei mwri aliferi pia.
Υπερρεαλισμός.
βασικά το τόπικ κλειδώθηκε γιατί ο μιτς πουλάει την τηλεκαναλίνη
Candiru, εγώ δεν την άνοιξα κα8όλου σήμερα!!
Είχαμε κανα νέο από Εκς; Δε μπήκα καθόλου σήμερα και μ'εχει φάει η αγωνία, μουχει κοπεί η όρεξη, η τηλεόραση αρνείται να κλείσει και δε μπορώ να περάσω το μήνυμα και τα μπουκάλια τζόνι που ήπια χθες για να ξεπεράσω το σοκ ταχω ξε(πε)ράσει ήδη.
Πείτε μου ότι γύρισε. Ακόμα κι αν είναι ψέμα. Ακόμα κι αν δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κακόγουστο αστείο, από μια απάνθρωπη πράξη αγνού ανόθευτου σαδισμού.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.
να είσαι βέβαιος ότι η Χ εξακολουθεί να διαβάζει ER και θα το κάνει για αρκετό καιρό ακόμα.
Αλλωστε η Ιντερνετική ψυχολογία λέει ότι αν ένας χρήστης/χρήστρια αποχωρήσει και μάλιστα κάνει και σχετική ρητή δήλωση, παρακολουθεί το φόρουμ για αρκετό καιρό ακόμα κάνοντας χάζι το σούσουρο που προκάλεσε η ρητή αποχώρησή του/της.
Ειδάλλως δεν θα έκανε καν δήλωση και απλώς θα αντιλαμβανόμασταν την απώλειά της μερικές βδομάδες μετά στο στυλ: "ρε συ τι απέγινε η Χ;"
έτσι, φόλα στους βαρώνους της τηλεκαναλίνηςQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Πως; Έφυγε η Χ; Links, τώρα.
Candiru, υπολογίζω τα τελευταία τρία χρόνια να έχω α8ροίσει περίπου 30-50 ώρες τηλε8έασης. Μετα την κίνηση αυτή των μπλόγκερς σκοπεύω να βάλω και μετρητή agb για να το μά8ουν όλοι!!
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/1-17.pngQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Χωρίς ούτε ένα πολλ δεν πιάνεται για αποχώρηση.
agapimena mou pedia, opoia/os gnorizei pos sto diaolo xrisimopiite o plastikos pilos 8a mporouse na mou stilei ena pm me mistika klp klp
kanoniko pilo exw xrisimopiisei, alla me auton den tin palevw
ke ton xriazome.
episeis na me skeftite giati den ime kala
ke xriazome tin ameristi simpa8ia sas.
allios 8a figw ke den 8a sas to pw kan!
euxaristw!
na 'ste kala!
tin euxi mou klp klp klp
Ωδη στο διαβασμα.
Σε σιχαινομαι.
Σε βαριεμαι.
Θελω να πεθανεις.
Πρεπει να σε κανω ομως.
Αντε γαμησου.
aaa kai eixa arxisei na thn sympathw para thn exthra ths gia thn scarlett :evil:Quote:
Originally Posted by Candiru
gief!!! :!:Quote:
Originally Posted by Lethargica
χεχ,εγώ μετράω ατσίγαρος απο προχτές όμως...για να δούμε αν θα αντέξω αυτή τη φορά
Egw metraw atsigaros apo tis 20 Aygoustou...Ekopsa to kapnisma,metriasa to alkool (leme twra...).POSO PIO XAMHLA 8A FTASW?????Quote:
Originally Posted by irreligious
Έχεις σκεφτεί να αρχίσεις να φέρεσαι άψογα;
8a gamhsw sigoura etsi?
την φεηθφεηλς αλλα θα διαβαζεις μεθυσμενα μηνυματα στις 4 το πρωι.
δεν το θες ετσι?
Γελάσαμε πάλι
Quote:
Originally Posted by Rush
exo kleisei atsigaros 1 xrono 1 mina kai 1 mera
keep it up :D
Kai meta to ksanarxises?
atsigaros 22 xronia.