να μη θεςQuote:
Originally Posted by Kalt
εχουμε γεμισει ελληνες γαμω την ιζι (αν κι αυτοι που ειναι σπαστικοι ειναι τα "ζευγαρακια που έρχονται για ψωνια"
Printable View
να μη θεςQuote:
εχουμε γεμισει ελληνες γαμω την ιζι (αν κι αυτοι που ειναι σπαστικοι ειναι τα "ζευγαρακια που έρχονται για ψωνια"
ίδιο είναι το κλάμα ως απλό μέσο έκφρασης/δήλωσης ότι πεινάει και ίδιο το σπαρακτικό όταν κακοποιείται; ΑΝ το αφήσεις να κλαίει όταν πεινάει και δεν το ταϊσεις, τότε είναι βαρβαρότητα και αυτό.Quote:
Originally Posted by FaithFails
Diladi esu enitharmon thes Ellada?
Quote:
Originally Posted by freak brother
Exo epignosi tis katastasis (se pliri vathmo). Kai pragmatika prepei na prospathisei kapoios gia na to kataferei. Post odigos. Stin kurioleksia.
εβρεχε . αυτο απλα , νομιζω οτι με τα ποδια ανετα θα κανα λιγοτερη ωρα.Quote:
μη μου πεις ότι οι 3,30 ώρες ήταν με όχημα; :shock: :shock: :shock: :shock:
είπα και εγω ότι να και κάποιοι ερίτες που ακολουθούν το παράδειγμά μου
Καλτ, το "να μη θες" ήταν κατωριμιστικη αντίδραση απέναντι στις ορδές της ιζι (την οποία αγαπάμε όμως) που τελευταία κατακλύζουν το βερολίνο και ξεσηκώνουν τα μαγαζιά του κέντρου, λέγοντας μετά στις φίλες τους "αυτό το πήρα από βερολίνο χρυσή μου, καταπληκτική πόλη".
τώρα ηρέμησα όμως και σου προσφέρω μέχρι και φιλοξενία!
:fear: :fear: :fear:Quote:
προχωραω καθε μερα 10 χιλιομετρακια , αλλα οχι και να παω κεντρο με τα ποδια ... 20 κατι χιλιομετρα ειναι ...Quote:
Originally Posted by Candiru
εχω κοιμηθεί 4 ωρες το πολύ κ τώρα στη δουλειά ανοιγουν τρυπες (με τρυπανι ναι) στον τοιχο απεναντι μου. Το νοιωθω σα να τρυπαει το κεφαλι μου περα ως περα :S
edit: αρχίσανε κ τα σφυριά λιγο παραδίπλα τωρα
τα 10 χιλιόμετρα τα κάνεις σε 2,5 ώρες με νορμάλ βάδισμα και σε 2 με κάπως πιο γρήγοροQuote:
alloste ime gnosti orivatisa!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
to poli poli mexri ton lofo tou strefi na to pame.
se parakalw, stin vaftisi na exeis tis 8espesies favorites pou exw dei se kati pics.
:wink:
πείτε σας παρακαλώ έναν. δεν θέλω πολλούς, σοβαρό λόγο που κλειδώθηκε το τόπικ του κάντηρου
Εξυπηρέτησε το σκοπό του και δε προσέφερε κάτι άλλο πέρα από σπαμ;
ρε είμαστε σοβαροί?
τόσα τόπικ ότι ναναι (BURNIN μαστερ ας πούμε) δεν κλειδώνεται τίποτα
το τόπικ του ΚΑΝΤΙΡΟΥ για να κάνει την προπαγάνδα του σας πείραξε
ελεος
sthrizw swollen. dld ntaks epeidh antipa8eite to candiru dn xreiazete na tou kleidwnete ta (anousia)topic tou.
να γινει πολλ! κ εγώ με swollen είμαι
Κι εγώ στηρίζω σώλεν. Μοντς δε σας περιμένουμε, σας ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
http://a.abcnews.com/images/Politics..._070706_ms.jpg
ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ
Θα θελατε να μας πειτε ενα λογο να μεινει στη θεση του? Εκτος αν ειμαι τσατσος των μεγαλοκαναλιων.
είσαι τσατσος των μεγαλοκαναλιων
μπαη δε γουεη σουωλεν, εγω κλειδωνω γενικα και τις μαλακιες τοπικς του Μπερνιν. Αν μου ξεφυγε κανενα, σε διαβεβαιω μου ξεφυγε και οχι επιτηδες εμεινε ανοιχτο.
αυτα.
ναι μωρέ τώρα που παρεξηγήθηκες κι όλα, οχουυυυυυυυυυυυυ
έλα να σε κάμω μια αγκαλιά
Δεν παρεξηγιεμαι.
Στο αντεργκραου να ρθεις για αγκαλιτσα.
εγώ πάω... εσύ δε μου έρχεσαι :(
χαχαχαχα σου κάνει νάζι μιτς :P
Quote:
Originally Posted by Swollen
δεν ειναι ωρα να πω οτι τη βραδια με Κβελντ/Καρχαρτ/Ναθινμαν ηρθες και ουτε ενα βλεμμα. :|
Να και τα παράπονα..
Να γίνει θρεντ στο σέξιον imo :!:
Με το Σουωλεν γνωριστηκαμε μια εκρηκτικη, χημικη βραδια στο αντεργκραου. Ακομα δεν την θυμαμαι.
@SpiritCrusher: Πρόσεχε εσύ αποπάνω, γιατί αυτό το "ιμο" στις μέρες που ζούμε μπορεί να παρερμηνευτεί ποικιλοτρόπως!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
σοβαρά ήσουνα εκεί?
...........................
δεν έχω τι να πω
μααα.. ήμουνα σίγουρος πως δεν σε είδα
:( δεν έχω τι να πω
ελπίζω κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις
@Lethargica: Σε πρόλαβα, νια νια νια νια
Μάλλον μας προλαβαίνουν κι οι άλλοι, κάθε 3 και λίγο edit..
Νομίζω πως είναι ώρα όμως για την πίπα της ειρήνης.
Quote:
Originally Posted by Lethargica
ΣΑΤΤΕΝΡΑΗΧ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!
Θα με πνίξεις πανάθεμά σε, ω γλυκύτατε μιτς. :P
υγ. με παιδί απλά παίζει να γίνει 3μηνη.
ούτε μια συζήτηση δε μπορείς να κάνεις πια. Αυτοί είστε στη μπετμιτς.
Εγώ πάντως λέω να απαιτήσουμε αυτή η αγκαλιά να πραγματοποιηθεί μπροστά στα μάτια μας.
ακου φιλος. Οταν η συζητηση γυρνα στην Σαττενραηχ, τη μονη γυναικα που θα μπορουσα να ξεχασω την Χ (Χ αν το διαβαζεις αυτο, λεω μαλακιες για να προκαλεσω, σ αγαπω βαθια) τοτε οι υποδελοιποι εδω μεσα καλο θα ναι να παιξουν με τα κομπολογια τους.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Lethargica
από μένα όλα οκ..
ο μιτς αν με συγχωρέσει