πληροφορίες που αναφέρουν ότι το γευμάτισαν πελάτες της lufthansa ελέγχονται ως ανακριβείς
Printable View
πληροφορίες που αναφέρουν ότι το γευμάτισαν πελάτες της lufthansa ελέγχονται ως ανακριβείς
Τσιμπουκλάσε μας τα αρχίδια δηλαδή.
Ελα θα του γυάλισε καμμία τελωνιακός του τσουροτρέντυ και ήταν υπονοούμενο οτι το πνίγει το κουνέλι, μάθε μπαλίτσα αγόρι μου.
Δεύτερη φορά στην ΚΑΡΙΕΡΑ μου που δείχνω σε εργαζόμενο πώς να κάνει copy/paste. (Σε εργαζόμενο που δουλεύει 15 χρόνια σε υπολογιστή εννοώ)
Άλλος θα έπρεπε να είναι ο TECH EXPERT πούστη μπιζάριε.
Πήγαμε για μπάσκετ χτες μετά απο πολλά χρόνια και μας ψώλιασαν κάτι 15χρονα. Και βεβαίως η κλασσική εικόνα μετά, των τεσσάρων "φιτ" 30άρηδων, να ψάχνουν να βρουν τα τσιγάρα τους. Σαπίλα.
Απο τις εξαιρεσεις που η ηλικια δεν συμβαδιζει με τη σοφια. Θυμαμαι οταν ημουν 16-18 και οποτε παιζαμε με "μεγαλους" που θεωρουσαμε τους 30αρηδες τους ξεσκιζαμε ανετα και το θεωρουσαμε και ντροπη αν χαναμε, κι αυτοι φυσικα απορουσαν με την παρτη τους. Σε 2-3 χρονια ειμαι σιγουρος αν κανονισω κατι παρεμφερες με το δικο σου, θα γελαει και το παρδαλο κατσικι και εκει που θα νομιζω οτι "η τεχνη δεν ξεχνιεται" θα εχουμε φαει τρελη πουτσα και θα λεω "τι εγινε ρε τωρα?" *
*Εξαιρειται ο αριστερος χαφ γκριζομαλλης της Παρι, ξερει ο Μιτς κι αλλοι...
Γιατί ήρθε το καλοκαίρι και φοράνε πέδιλο - παντόφλα με τακούνι και ακούγεται το πλαφ πλαφ ΣΤΟΝ διάδρομο, γιατί :S
@Amnesiac εμένα με παίρνουν τηλέφωνο από άλλα τμήματα να τους κάνω print screen, να τους φτιάξω τον εκτυπωτή και επίσης απο το λογιστήριο οι συμπαθέστατοι συνάδελφοι να με ρωτάνε πως αλλάζει η γλώσσα από Αγγλικά σε Ελληνικά.
Ρε συ φιξ, μετά τα 3 πρώτα μπασίματα είχα παραδώσει σώμα και πνεύμα. Το πάω λίγο χαλαρά για να μαζέψω δυνάμεις και καλά. Μόλις νιώθω πιο ντούρασελ ξεκινάω μια προσπάθεια διείσδυσης με ντρίπλες κάτω απο τα πόδια, σπασίματα μέσης, αλλαγές πορείας (γενικά υπερπροσπάθεια) κάνω ένα, δύο βήματα, σηκώνομαι και μου πατάει ο πιτσιρικάς που δεν πήδηξε καν ένα ταπίδι που πόνεσαν τα χέρια μου.
Τελειώνουμε, χάνουμε, πάμε σπίτι και με παίρνει ένας δικός μου τηλέφωνο κατά τις 22:00 και μου έβαλε το Final Countdown των Europe στο τηλέφωνο και ουρλιάζαμε στα γέλια. Θα ξαναπάμε όμως !
Για το πρώτο μου σεμινάριο κόπι/πέιστ έκανα 2,5 ώρες να πάω από Μαρούσι - Λ.Συγγρού (είχε μόνο λεωφορεία εκείνη τη μέρα και γινόταν της πουτάνας), έκανα το κόπι/πέιστ και έφυγα κατευθείαν για άλλο ένα διωράκι στο λεωφορείο (Ιούλιο μήνα).
Εκπληκτική εμπειρία. Απαυτές που σε κάνουν να λες "μπορεί να έφαγα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην κωλοσχολή αλλά ΑΞΙΖΕ".
Το cut στο μαθανε?
Εγώ το δίδαξα άσχετε.