ena koinwniko mhnyma apo ton wom!!!
Printable View
ena koinwniko mhnyma apo ton wom!!!
Όσοι φλώροι λένε για ΜΠΙΝΖ ΟΝ ΤΟΟΥΣΤ δεν έχουν φάει ΨΙΧΟΥΛΑ απο Crispies τυλιγμένα μέσα σε ΤΕΤΗΓΜΕΝΟ ΤΥΡΙ (αυτο μέσα στο νάϋλον που μπαίνει πάνω στο μπέργκερ και καλά) στα μαύρα διαμερίσματα της Κυψέλης. Για γεύμα.
Quote:
Originally Posted by Mostos
ΑΣΟΕΕ.. u?
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Quote:
Originally Posted by Kalt
:|Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
και οκ, σπουδάζεις μεν κάτι που δε σε ενδιαφέρει (είτε επειδή δεν έγραψες καλά, είτε επειδή σου επέβαλαν τί να σπουδάσεις, είτε επειδή νόμιζες ότι αυτό ήθελες αλλά έκανες λάθος) αλλά βλέπεις ότι πας καλά, περνάς τα μαθήματα και γρήγορα θα τσιμπήσεις το πτυχιάκι. Γαμώ.
Το να είσαι όμως 5ο-6ο-7ο έτος σε σχολή που σιχαίνεσαι, ή που απλώς δε σε ενδιαφέρει και να μην κάνεις εγκαίρως κάτι γι'αυτο (γιατί όντως τα 18 είναι μικρή ηλικία για να ξέρεις τι θες, αλλά μετά από 1-2 χρόνια σε μια σχολή καταλαβαίνεις αν σε ενδιαφέρει ή όχι) είναι βόλεμα και μαλακία. Από το να χάσεις 8 χρόνια απ'τη ζωή σου σπουδάζοντας κάτι αδιάφορο, σταμάτα στα 3 ξέρωγω και ξεκίνα απ'την αρχή με κάτι άλλο.
"πτυχίο να'ναι κι ό,τι να'ναι', κι ας μένουμε με απωθημένα που δεν κυνηγήσαμε αυτό που θέλαμε". Μπράβο μαςQuote:
Originally Posted by Kalt
Δεν ξερω τι ζορι τραβατε με την Χ-απο ο,τι φαινεται οπως εστρωσε θα κοιμηθει-. Ενιγουεις, ποντικακι λειζερ ασυρματο της μιντια τεκ. Δεν προλαβαινω να δω που παει. Πρωτο.
Mwrh kariola ti petagesai sunexws san th poutsa? Me ksereis ki apo xtes kai krineis? Ante trava gamhsou pia paliomalakismenh.Quote:
Originally Posted by HAVOC
Ki oude pote eipa pws de maresei h gamwsxolh mou gia na petas poutses tou tupou "opws estrwses tha koimhtheis". Voulwne leme.
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
κι εσύ παρόμοιες αντιδράσεις έχεις, τι γελάς :?
Ίσως, σε κλίμακα ένα προς 1000000 όμως :P
Ola kala alla dikaiologies tou tupou eimai aiwnios foithths giati douleuw parallhla me tis spoudes einai paparies.
Griffiths, καταρχας βαλε στον κωλο σου το βιβλιο της Ηλεκτροδυναμικης που εχεις γραψει, που μπορει να ειναι πολυ καλο, αλλα ειναι τεραστιο και μου βγαλε την πιστη να περασω Ηλεκτρομαγνητισμο Ι και ΙΙ. :)Quote:
Originally Posted by Griffith
Αν χωραει (που ειμαι σιγουρος), βαλε και την στατιστικη μαζι, δε θα μου πεις εσυ τι κατασταση επικρατει στη σχολη μου, εχω πολλους φιλους αποφοιτους και βλεπω ποιοι προοδευουν και ποιοι κλαινε σαν παρθενες (χρονια πολλα btw, γιορταζουν σημερα), δεν εχω αναγκη κανεναν Griffith να μου κανει τον εξυπνο επειδη εχει ορεξη. Και οσο για τις προοπτικες που λες, δεν εχω κανενα περουσιακο στοιχειο στην κατοχη μου ουτε θα αποκτησω στο συντομο μελλον, δεν εχω παρει ακομα το πτυχιο μου αλλα ειμαι αισιοδοξος και ισως λιγο υπερφιαλος, γιατι αν καθομαι να κλαιγομαι τοτε το ενδεχομενο να μην κανω ποτε τιποτα σημαντικο στη ζωη μου θα αποκτησει πιθανοτητα 100%. :)
Οσο για τα κεφαλαια στο ΕΜΠ, ηταν προφανες σε ολους εκτος απο σενα οτι ειναι μια ειρωνεια προς οσους μαλακες εχουν ενα πτυχιο απο ΕΜΠ και νομιζουν οτι κατι ειναι, αρχιδια, το μονο που σου δινει αυτο το πτυχιο ειναι μια πιο θετικη προκαταληψη απο αρκετους εργοδοτες, απο και και περα οποιος ειναι μαλακας στη δουλεια του θα παρει τα 3 κι αυτος. :)
Και στην τελικη παρτα αρχιδια μου κομπλεξαρισμενο μαλακιστηρι που διαβασες μια προταση για 2400 ευρω και εγινες κι εσυ αεκακι ξαφνικα και αρχισες να κλαις για την Ελλαδα και τις τασεις μπουχουχου yawn, αν δεν ειχα συγκεκριμενο παραδειγμα δε θα το ανεφερα. :)
πάντως, γενικά, αυτό
είναι τζιζ κακό. σαν την τεμπελιά ένα πράμα.Quote:
Originally Posted by Griffith
na kopoun ta upokoristika e
AEK einai
Δικιο εχεις, βασικα ειναι αδικια για την ΑΕΚ.
σόρυ ρε φίξερ, το ξέχασα ότι άμα μπει βάναυσα η πραγματικότητα στα ονειρά (!) σου είναι πολύ πιθανόν να πάθεις περίοδο, κατάθλιψη και κρίση επιληψίας.ναθιν πέρσοναλ!
The newest registered user is Chuck Norris
(bariemai twra na kanw print screen kai na anevazw thn eikona kai tetoia)
Malista...
Σκεύτομαι να πάρω αυτό:
http://photos.motorcycle-usa.com/04bmw_r1200gs_main.jpg
:rofl: Φοβηθηκα. Αλλα βασικα γελασα. Η κλαψομουνιαση σου δεν εχει ορια.Quote:
Originally Posted by X
Κάθε φορά που βλέπω το άβαταρ της HAVOC τον θυμάμαι σε ένα επεισόδιο του Star Trek TNG που ήταν πολύ πιο νέος και είχε απίστευτα αστεία, φλώρικη φάτσα.
Τον βρήκα:
http://images2.wikia.nocookie.net/me...att_Miller.jpg
(αν δεν φαίνεται, http://memory-alpha.org/en/wiki/Image:Wyatt_Miller.jpg )
:shock: :shock: :shock:
επεισόδιο και ρόλος!!!
:shock: :shock: :shock:
Φλωρι σκετο.
Διαφοροι σε 80ιλες ειχαν ενα γλυκαναλατο ιματζ.
Ακομη και ο αρρωστιαρης αγαπημενος Μπεικον ηταν σαν αντ Μιλντρεντ.
TNG, 1η σεζόν, 11o επεισόδιο, "Haven". Παίζει τον γιατρό τον οποίο έπρεπε, κατά τα έθιμα των Betazoids, να παντρευτεί η Deanna Troi.Quote:
Originally Posted by enitharmon
να γιατί δεν πρέπει να σνομπάρουμε την πρώτη σήζον
δεν το θυμάμαι πολύ καλά, ήταν εκεί που αυτός ήταν ερωτευμένη με άλλη; ψήνομαι να το δω
μέχρι κι ο λοκ έχει περάσει από σταρ τρεκ
Ναι, που έβλεπε μια ξανθιά στα όνειρα του, από μικρός.Quote:
:!:Quote:
http://www.eurovision.gr/site/
Φλασια. Με ολους αυτους τους Ζαχοπουλους, Χριστοδουλους, Ιερωνυμους, Σιμενς, Ασφαλιστικα κτλ κτλ, που χρονος για τον θεσμο.
και
http://img214.imageshack.us/img214/3857/terrygr7.jpg
Όχι ρε... :shock:
XRONIA POLLA DUDE!!
Αφιερωνω τη σελιδα στον James Blunt.
αχαχαχα οχι ρε μλκQuote:
Originally Posted by Deggial
μαυτο ειχαν βγαλει ενα γαματο gif(?) που ειχε διαλογους τυπου omfg its john locke κτλ μεσα στο σπεησιπQuote:
Originally Posted by HAVOC
locke me mallia einai tragikos pantws, kai sta flash back to lost dld
\m/ #posts
Quote:
Originally Posted by wino
Eίναι κάπως.. "γεροντοκόρος".. :?
παλιά coco-pops (που έχουν μουλιάσει από υγρασία και έχουν γίνει σαν σταφίδες) μέσα σε φέτες αποκατεψυγμένου ψωμιού που είχαμε 6 μήνες στην κατάψυξη σε περίπτωση ανάγκης, ακόμα νωπό αλλά σκληρό στο κέντρο λες και δαγκώνεις γλυκό μουχλιασμένο παγάκι.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
kimi8ike i tostiera mou!
tin 8imame, oxi apo tote pou imoun pedaki, alla ta teleftea 3 xronia pou tin ixe ferei o tote filos tis megalis sis, epidi panw se enan kavga ixa stilei tin palia apo to para8iro.
auti den kimi8ike alla ixe viveo ke epodino 8anato.
as ine elafria i kouverta pou 8a tin skepasei
ke na fitrosoun panw tis margarites.
εγώ πάντως ψήνομαι για mud wrestling X vs HAVOC
http://www.azcentral.com/ent/nightli...mudwrestle.jpg
Το μουνί της μάνας του πυρετού :!:
μιας που λέτε για Σταρς Τρεκς και Τζόνς Λόκς
ψήνεστε για καινούργιο Star Trek από τον J.J. Abrams,δημιουργό της καλύτερης σειράς όλων των εποχών,του LOST δηλαδή ?
Twin Peaks ή The Wire εννοείςQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Twin Peaks έχει ήδη κατέβει,13 GB με 2 σεζόν,ταινίες,σάουντρακς,βιβλία κ λοιπά ψιψιψόνια
οσονούπω θα ελεγχθεί το ορθό των λεγομένων σου
για The Wire δεν γνωρίζω,για πες
Ki egw to idio paketo exw katevasei karote. To prwto episodeio de mou kanei kammia aisthhsh pantws :?