καλα γυρω στα 30 πολλοι εχουν κανει ηδη καριερα, οκ και εμενα με πιανει αυτη η μιζερια του κοντευω 30 και δεν εχω καταφερει κατι και οι καταστασεις τα εκαναν ακομα χειροτερα τα πραγματα
Printable View
καλα γυρω στα 30 πολλοι εχουν κανει ηδη καριερα, οκ και εμενα με πιανει αυτη η μιζερια του κοντευω 30 και δεν εχω καταφερει κατι και οι καταστασεις τα εκαναν ακομα χειροτερα τα πραγματα
εμενα δεν με πολυ ενδιαφερει που δεν εχω καταφερει κατι οτι ειναι να γινει θα γινει ξερω γω :P ... με ενδιαφερει που δεν θα μπορω να κανω τριμηνες διακοπες προ κρισης με τεραστια παρεα (και οχι σπαστικα ζευγαρακια) και με σπονσορα :cry:
φανταζομαι οσοι μουτζωσαν , στα 20 τους να μη πηγαιναν διακοπες μακρας διαρκειας και να λιωναν στο πυλοφορι και στο μυστρι , αν ναι τους δινω απειρο ρισπεκτ.
εντάξει. σταμάτα τώρα.
αγγιξα ευαισθητες χορδες κρουξ?
εντιτ- παντως ετσι οπως ακουγεται αυτο που εγραψα , και καταλαβα οτι το εκλαβατε και ολοι , και γω αν μπορουσα θα με μουτζωνα .
Είναι πολύ στενάχωρο να ρυθμίζουμε τη ζωή μας με βάσει τις κοινωνικές ηλικιακές επιταγές και όχι μόνο... Κλασσικές μικροαστικές αντιλήψεις τις οποίες αγνοούμε, αλλά τις θυμόμαστε μόλις είναι καιρός να ενεργοποιηθεί η ισχύς τους.
εγω σε δυο μηνες κλεινω τα 25 και το ποστ φρηκ με κανει να θελω να βουτηξω απ'τον πυργο των αθηνων
:touched:
εγω ακουω και το "30 χρονων μαντραχαλος"
still crazy
τεσπα ελπιζω μεχρι τα 2 αντα να μαστε καλα να γραφουμε στο ε.ρ και τα πραγματα να ειναι καλυτερα χουρειιιιιιιι!!!
απ'τα καλύτερα που έχω ακούσει είναι "...μιλάμε για νορμάλ 30ηδες, όχι σαν κ σας..."
ρε ουστ
Κι εγώ 30 σε μια βδομάδα, αλλά οκ ένα ακόμα νούμερο είναι.
Σε μια βδομαδούλα θα είμαι στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με την παρέα μου και μάλλον δε θα προλαβαίνω να απογοητευτώ για τα χρόνια που περνάνε και χάνονται...
-150 ευρώ για τους επόμενους 2 μήνες. Αναδρομικά λόγω ενιαίου μισθολογίου.
Μπάσταρδο κράτος δε με απογοητεύεις ποτέ.
-150 μόνιμα λόγω περικοπών.
Και διπλή δουλειά λόγω άδειας εγκυμοσύνης συναδέλφου που αν δεν ήταν για αυτό πιθανώς να με απέλυαν.
εφαγα πολυ κεικ και ανακατευομαι
first world problems
κ κάπως έτσι έγινε το λοκ στο χειρότερο θρεντ του ερ
ε στείλε λεπτομέρειες ντε, με το τσιγκέλι στα βγάζω
Από την τετάρτη και επίσημα στο κλαμπ των ανέργων. Καλώς σας βρήκα =|
Καλώς να μας φύγεις και σύντομα.
Μακάρι, θενκς.
Είμαι σε μια εταιρεία γεμάτη ωραίες bitchez, αλλά έχει ζέστη και αναγκάστηκα να σηκώσω τα μανίκια από το πουκάμισο και δε φαίνεται ότι είναι Μπέρμπερι :(
Στάχτη και Μπέρμπερι λοιπόν.
φαίνονται όμως μπράτσα!?
πω πω μανίκι! άντε να βρεις αποκούμπι...
Εχμ, τα Μπέρμπερι ίσα-ίσα φαίνονται όταν σηκώσεις τα μανίκια απ' ότι ξέρω.