Αν χάσουν το πρωτάθλημα οι miami θα ετοιμάσω τεράστιο αφιέρωμα που θα εξηγεί γιατί ο κώστας τσαρτσαρής είναι ο πιο πλήρης ψηλός που εμφανίστηκε στα ευρωπαικά γήπεδα μετά τον σαμπόνις.
Printable View
Αν χάσουν το πρωτάθλημα οι miami θα ετοιμάσω τεράστιο αφιέρωμα που θα εξηγεί γιατί ο κώστας τσαρτσαρής είναι ο πιο πλήρης ψηλός που εμφανίστηκε στα ευρωπαικά γήπεδα μετά τον σαμπόνις.
Miami - Indiana
Memphis - San Antonio
Ακούω προβλέψεις...
2/4 στις προβλεψεις σε ακριβες σκορ ειχα στον προηγουμενο γυρο, αλλα δυστυχως 0/4 σε προτιμησεις.
Το ΝΒΑ τελειωσε φετος για μενα, γιατι δεν εχω ομαδα να υποστηριξω. Θα δω τους τελικους εννοειται, αλλα οχι με το ιδιο ενδιαφερον.
Εντωμεταξυ η Νεα Υορκη το παλεψε σχεδον οσο μπορουσε, και χωρις να θελω να τα ριξω στη διαιτησια, τα φαουλ σε καποια φαση ηταν 31-15.
Ειπαμε να παιζει εδρα, αλλα οχι κι ετσι.
Βλεπω Σαν Αντονιο και Μαιαμι με 4-3 και οι δυο.
Offensive / Defensive Efficiencies (2013 Regular Season)
(source: http://espn.go.com/nba/hollinger/teamstats)
Miami: 1st / 7th
San Antonio: 7th / 3rd
Indiana: 19th / 1st
Memphis: 18th / 2nd
Πολύ άμυνα έχει να πέσει πολύ ξύλο... ειδικά Grizzlies - Spurs.
4-3 san antonio kai miami
Ό,τι είδα από το boxscore.
Το boxscore εχει και τα εντος παιδιας γενικα, και αυτα λενε 34/85 για τους Knicks και 34/67 για τους Pacers.
Αν βγαλεις τα τριποντα απο το συνολικο ποσοστο (αντιστοιχα 13/30 και 4/15), τα διποντα ειναι 21/55 (πενηνταπεντε) για Knicks και 30/52 (πενηνταδυο) για Pacers.
Αυτο σημαινει οτι η Νεα Υορκη εριξε +3 (τρια παραπανω) διποντα. Δε λεω πως τους εσφαξε η διαιτησια, απλα το 18 - 46 βολες ειναι λιγακι υπερβολικο.
Και μιας και ειδα το ματς, σιγουρα πολλα απο τα χαμενα διποντα των Knicks ηταν χωρις φαουλ, γιατι η Ιντιανα εχει την καλυτερη αμυνα της λιγκας, και τον Hibbert που ειναι τερας. Απλα ας πουμε πως οι Chandler/Martin/Stoudemire που ηταν οι "φρουροι" της ρακετας δεν ειχαν ακριβως την ιδια αντιμετωπιση. Δε μπορω να θυμηθω ποσα καλαθια-φαουλ εβαλα οι Pacers μετα απο καποια φυσιολογικη επαφη με τον αμυντικο, τα οποια στην αντιπαλη ρακετα ας πουμε πως μια στις δυο φορες δεν δινονταν.
Τι ισσοπέδωση ήταν αυτή από Σπέρς σε Μέμφις...
Ειμαι μεταξυ Σικαγο και Χιουστον για το νουμερο 1...
Χοχοχο, ναι αυτοί είναι οι χειρότεροι. Και ο τελευταίος πάντως, παίρνει σβάρνα τον συμπαίκτη του, και ο κακομοίρης ο κοτσιδάκιας κάνει να σηκωθεί για άλει ουπ, αλλά εκεί που την στέλνει...
Για αυτά τα πράγματα πήρε την ευκαιρία του ο Κουφός και την αξιοποίησε φυσικά ;)
Edit:
http://www.youtube.com/watch?v=519fNBtNi7Y
Θα γαμάει η φάση αν είναι στην εθνική μας.
SA και ΜΙΑ σε 6 λεω αλλα πιστευω ολα μπορουν να γινουν
απογοητευτικο Μεμφις χθες αλλα δεν πιστευω να παιξει τοσο χαλια ο Ζ Βο
Φιξ ΝΥ πολυ βασισμενη σε 3π γενικα και στο τελευταιο με την Ιντιανα οταν πετυχαν κατι συνεχομενα σε ενα σημειο το ματς εγινε ντερμπι
γενικα Ιντιανα εδειξε καλυτερη ομαδα
δεν τραβηξαν και αρκετοι απο τους Νικς
Αυτη η φαση παιζει να κρινε και τον αγωνα (και αρα ισως την προκριση) ε.
Μιλαμε για πληρη αλλαγη μομεντουμ μετα απο αυτο.
Αντιαθλητικό αλλά κερδίζει και ένα πρώτου αντρικού ρόλου.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uV2qN8sNzeA
Δεκαπέντε στρέμματα για το drive του LeBron.
Φανταστικός Spoelstra.
Σοβαρα τωρα? Φανταστικος Σποελστρα και οχι ηλιθιος Φογκελ που επαιξε την χειροτερη αμυνα που εχω δει στα τελευταια 2 δευτερολεπτα κρισιμου αγωνα στη ζωη μου? Που αφησε Χιμπερτ εξω?
Αναλύσεις εκ των υστέρων είναι εκ του ασφαλούς αλλά προσωπικά μια χαρά μου φάνηκε η τελευταία άμυνα της Indiana. Το λάθος είναι του George που δεν καλύπτει καθόλου αριστερά.
Οι αλλαγές στα screens ήταν υποδειγματικές και έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση ο Hibbert ακόμη θα κυνηγούσε τον Allen ο οποίος φαντάζομαι θα είχε πάρει το σούτ σ αυτή την περίπτωση.
2012-13 ALL NBA FIRST TEAM
Paul, Bryant, Durant, James, Duncan
2012-13 ALL-NBA SECOND TEAM
Parker, Westbrook, Anthony, Griffin, M.Gasol
2012-13 ALL-NBA THIRD TEAM
Harden, Wade, George, Lee, Howard
Που είναι ο Curry γαμώ το σταυρό σας;
Δε διαφωνω ουτε με τις αλλαγες στα σκρηνς, ουτε στο οτι ηταν μια καλοσχεδιασμενη επιθεση. Απλα οταν μια ομαδα εχει 2.2 δευτερολεπτα να σκοραρει και εχει 4 παικτες που μπορουν να το κανουν αυτο (ο ενας πρεπει να κανει την επαναφορα), και η αμυνα εχει 5 παικτες να μαρκαρουν, μου φαινεται ολεθριο να αφησεις ολη τη ρακετα ανοιχτη αντι να ρισκαρεις να αφησεις το μακρινο σουτ. Ο Λεμπρον το χει κανει σε παμπολλα ματς αυτο, και θα πρεπε να το ξερει ο Φογκελ... να πουμε βεβαια οτι και το φαουλ που κερδισε ο Τζορτζ με τις τρεις βολες ειναι μαλλον ανυπαρκτο ε?
Ε την πληρωσε επειδη η θεση που παιζει ειναι η πλεον ανταγωνιστικη εδω και καποια χρονια φανταζομαι... Γελαω λιγο με Howard.
μονο αγαπη για τον μπερντμαν :touched:
Κατωτερο των περιστασεων το Μεμφις, δεν κρατησε το προβαδισμα 15 ποντων του πρωτου ημιχρονου, δεν εβαλε το νικητηριο καλαθι στην τελευταια επιθεση της κανονικης διαρκειας, δεν υπηρχε πουθενα στο γηπεδο στην παραταση (το Σαν Αντονιο εβαλε 18 ποντους στα 5 λεπτα της παρατασης wtf). Αν και εκανε εκπληκτικη χρονια το Σαν Αντονιο στην κανονικη διαρκεια της σεζον, δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο στα πλευοφφς, κυριως γιατι τα τελευταια χρονια ολο καπου σκονταφτει. Φετος παρουσιαζεται πολυ δυνατο, και το Μαιαμι (αν τελικα περασει Ιντιανα, που δεν ειναι και σιγουρο θαρρω) θα δυσκολευτει λογικαπαρα πολυ να παρει ξανα το πρωταθλημα, αν και ολοι το θεωρουν ακομα τοσο σιγουρο.
Παιδια, εγω τους Spurs δεν τους πολυπαω, γιατι εχουν παρει αρκετα πρωταθληματα και γενικα ειμαι με τα outsiders, αλλα μιλαμε για μια ομαδαρα, που συνδυαζει θεαμα και ποιοτητα, με παιχταραδες που παιζουν καλυτερα στα 37 τους και τα 35 τους απο οτι αλλοι παιζουν στα 25 τους. Αυτο το πραγμα με τον Τζινομπιλι δε γινεται, ποση λατρεια πια για αυτον τον παιχτη....
....και γενικα ηθελα να πω οτι δε θα ημουν ποτε με τους Spurs στον τελικο με αλλο αντιπαλο, εν προκειμενω και ενοψει Miami που θαρρω πως ευκολα ή δυσκολα θα την περασουν την Indiana....
Spoiler
παντως ο Παρκερ ειναι 31 μονο :dsmile:
περσι τους πιστευα περισσοτερο ειχανε παει τρενο φετος με GSW τους φοβηθηκα ελαφρα
Μεμφις δεν τραβηξε καθολου Z Bo
α και οι Kings μεινανε τελικα Σακραμεντο
2-2 Pacers
ειναι ωραια σειρα παντως
διαιτησια ειναι λιγο ΓΤΠ η' ιδεα μου
Τι 12 χρονια πριν ρε μλκ. Και μπονους ο Φογκελ πριν 27 χρονια :|
3-2 Miami με μεγαλο 3Q απο James
Wade Bosh ψοφιοι
καλα που υπαρχει ο Haslem :razz:
Ναι το σιχαμα. Δε νομιζω οτι αντιπαθω καποιον στο ΝΒΑ περισσοτερο του Χασλεμ.
Η Ιντιανα ειχε τον πληρη ελεγχο στο πρωτο ημιχρονο, και στην τριτη περιοδο μπηκε ο Λεμπρον και εκανε τα δικα του...
Πραγματικα οσο ομαδικο ηταν το περσινο πρωταθλημα, αλλα τοσο κερδιζει μονος του τους αγωνες φετος ο Λεμπρον οταν ερχονται τα δυσκολα.
Xρειαστηκαν βεβαια και ενα σωρο τσαμπουκαδες, θεατρο, και αλλες παπαριες που δε μπορω να βλεπω σε αγωνες.
Ελπιζουμε σε 3-3 αυριο γιατι παντα το εβδομο ματς εχει φαση αν δεν ειναι καποια απο τις δυο η ομαδα σου.
Βεβαια το Μαιαμι πλεον κατα 90% ειναι στον τελικο προφανως. Κατα τα αλλα:
http://turnernbaallball.files.wordpr...5/bronwest.gif