trelo senario gia tsonta!
Printable View
trelo senario gia tsonta!
πλακα πλακα..! παω να παρω vivid στο τηλεφωνο! αν δεν απαντησει υπερπαραγωγη με τον δικο μας "γιατρο", που εχει παρει δυσμενη μεταθεση στην Καλυμνο κλπ.
krataw to john mc lane kai sou lew oti eisai timios eugeQuote:
Originally Posted by Pinatero
είδα ότι ήμουν σε κάποιο σπίτι με την Χ !
έγραφε σε ένα τετράδιο με μολύβι αλλά δεν γνώριζε καλά ορθογραφία και έκανε χάλια γράματα αλλά έγραφε με το αριστερό που με αρέσει πολύ
εννοείτε ότι πηδηχτήκαμε μετά
:|
ειχα μπει στο στρατοπεδο να δω κατι φιλαρακια ... και με χωσαν υπηρεσια.. :|
εγώ πάλι είδα στον ύπνο μου οτι παντρευόμουνα :roll:
mhpws hrthe h wra?
Χαχαχα, κλασσικός εφιάλτης λίγο μετά την απόλυση.Quote:
Originally Posted by freak brother
οτι πήγα επίσκεψη σε σπίτι φιλικού ζευγαριού του οποίου τα παιδιά ήταν ο πάνκης και ο razor.
ο πάνκης γύρω στα 18 τσόγλανος με καγκούρικα μαλλιά ζελεδιασμένα του κερατά και τσιγαρόβηχα και ο razor προβληματικός 15χρονος που μισεί τα όλα και τα πάντα με υποψία μυστακίου και αφέλειες στη μαλλούρα.
eida oti mou zitise o pateras mou na psaksoume poutanes politeleias apto internet ki epesa se kati dwdekaxrona kai milousa mazi tous kai xrewna tin pistwtiki tou, sto telos ton kataxrewsa alla vrika to kolpo na mi me piasoun kai na brw pio sovares ilikies. sto metaksi evala to phantom duck na paiksei kana agwna sto stoixima, epaikse manchester city - chelsea kai vgike x o malakas kai sto telos mageireua psari me ton alefanto.
ελπίζω να μην είχα παίξει διπλό;!
sou eipa na breis ena agwna stantar na ton paikseis mpas kai refaroume.
εγώ θα ρεφάρω κι εσύ θα γαμάς 12χρονα;
axaxaxaxaxaxaaxa!