Μετα με ειπε και φασιστα στο ψιλοφιλικοειρωνικο μιας και θελω να αλλαξω τον κοσμο.. ενω ο κοσμος δεν θελει...και κατι τετοια. Και να κοιταω την δουλεια μου..
Printable View
Μετα με ειπε και φασιστα στο ψιλοφιλικοειρωνικο μιας και θελω να αλλαξω τον κοσμο.. ενω ο κοσμος δεν θελει...και κατι τετοια. Και να κοιταω την δουλεια μου..
Στα είπα εγώ.
Μία φάπα κάθε πρωί για την καλημέρα.
Ναι γιατρε μου στο τελος βλεπω να εφαρμοζω αυτη την επιθετικη θεραπεια.
Απο καθαρά δική μου μαλακία σήμερα το απόγευμα, κάρφωσα το αμάξι μου με καμια 40ριά στο κώλο ενός 5 σειρα μπεμβέ, που με τη σειρά του κάρφωσε σε ένα γκολφ μπροστά του.
Αμέσως μετά όταν κατάλαβα τι έγινε, είδα να κατεβαίνει απο το γκολφ μια εγκυος, μαζί με τη μάνα της και το μωρό της, να κλαίνε όλοι.
Το στερνο μου (λόγω ζώνης ασφαλειας) πονάει αφόρητα, και το δεξί μου χέρι με έχει πεθάνει απόψε σαν δούλευα στο μαγαζί. Και η ασφάλεια μου θα πάθει συγκοπή όταν της έρθει ο λογαριασμός κανα 3,000αρο απο το μπεμβέ και κανα 500άρι απο το γκολφ.
Όμως, φάνηκε τελικά πως η κοπέλα και το μωρό ήταν μια χαρά.... Καλύτερα να έσπαζα όλα μου τα κόκκαλα παρά να πάθει κάτι αυτή ή το μωρό της. Όλοι καλά, και ΜΛΡ λοιπόν.
τελικα ολοι οσοι οδηγανε μηχανη κυριως πανε σαν αρουγκανοι οταν πιανουν τιμονι?? περαστικα ντον..
ντάξει στην πραγματικότητα απέχω έτη φωτός απο το κυριολεκτικό My life rocks, αλλά γαμώ την τρέλα μου σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα μιας προκήρυξης, είδα οτι με πήρανε και ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! :maikl::maikl::maikl:
Spoiler
http://i.imgur.com/9mjEJ.jpg
έστω για μία μόνο νύχτα και μία μόνο μέρα μέσα στο χρόνο
[στο διάλο τα υπαρξιακά, εδώ ανθίζουν κάκτοι]
Λίγο πριν τις διακοπές, σου χαλάει το κουμπί menu στο mp3 player και είναι όλη η μουσική αχταρμάς και μπορείς μονάχα να περνάς τα κομμάτια ένα ένα για να φτάσεις απ'τον ένα δίσκο στον άλλον. Τι κάνεις??
Spoiler
doomsword λέει...
:headbang:
ήταν καύσωνας, έλιωνα στον ιδρώτα, πεινούσα και είχα πολύ δουλειά να κάνω.
ΟΜΩΣ είχα μπανιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και έμπνευση.
άρα αυτή την στιγμή έχω κάνει μπάνιο, έχω φάει ομελέτα και έχω ήδη κάνει την μισή δουλειά απ'το πρωί. MLR
βέβαια το καλοκαίρι μου τελείωσε στις 5 αυγούστου και μέχρι τα τέλη του σεπτέμβρη θα με πάει ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ με το συμπάθειο, οπότε ας πάω μια βόλτα κι απ'το FML.
Διψουσα.
ευτυχως ειχα βρυση
πολλή κρίνοι
μολις γυρισα απο δουλεια. ξεκινησαν οι διακοπες μου. αυριο 1 θα πινω μπυρα εις τας εξοχας των Αθηνών.
και εδω μια απο τα ιδια.
Αυριο με βαλιτσα στη δουλεια και καρφι αεροδρομιο μετα και Αθηνα. :)