Καλά λες.. Αφού λοιπόν είναι όντως τίγκα αρρωστάκι, με τη βούλα, ας της γαμήσουμε την παναγία μπας και αυτοκτονήσει και μας αδειάσει τη γωνιά.
Βλακαμά, ε βλακαμά.
Printable View
το σεναριο της αυτοκτονιας δεν το σκεφτηκα...εχεις δικιο
ειμαι βλακαμας
στις ποσες αυτοκτονιες μελων κλεινει το ΕΡ?
να πουν τα φανταρια
η φαση με εταιρικο πισι, ξεπερνα καθε προσδοκια του φορουμ, αυτο ειναι αληθεια. αλλα γι αυτο ειναι οι Κορυφες, για να μενουν εκει, ψηλα, απροσκοπτες απο μικροτερα βουναλακια.
00i00 get a life kai 3efortwsou me pia
drumsick ti tigka, thgania
Άλλα 5 πιρουνάκια!πολύ πολύ νόστιμο αν και δεν πρόλαβα να το καλογευτώ γιατί το εξαφάνισε η φαγανή μου παρέα!!Ειδικά η σαλτσούλα τέλεια.Θα το δοκιμάσω και με κοτόπουλο!
Μαρακι μου χαρηκα που σας αρεσε.
Πραγματι εχει απιθανη γευση.
Quote:
epishs an ton rwthsete an exei kopela 8a sas pei oxi kai se mia vdomada h gkomena me ton dikhgoro patera 8a isxuristei pws den th noiazei ti kanate alla h istoria tous travaei enamish xrono twra
καρα-fake. δεν υπάρχει τέτοια γκόμενα :razz:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_kx...t8yio1_400.jpg
κατ δε κραπ ορ δε μπανι νταιζ
mporei na diaskedasa me auto pou egine alla niw8w arketa malakas genika kai gkantemis.
i gioula einai gia desimo kai auto 8a mporouse na sinexizetai gia panta. pes mou esy omws ti 8a ekanes meta apo ena xrono pou sexei kanei na allakseis ari8mo kai opote tis kaulwnei erxetai kai sou baraei ta koudounia, teleutaia fora itan tin paraskeui. ego kourastika.
jetson
enehy
w.c
metallica forum
aigeas
etairiko pc
κλπ κλπ κλπ και τωρα...
αυτο...
γιαυτο αγαπημενο μου e.r δεν σε αποχωριστηκα ποτες!
Χαλαρώστε λίγο με τους "προβληματικούς" πάντως.
Άπειρος κόσμος πίνει ένα φτυάρι από αυτά τα aloperidin, largactil, risperdal, seropram που γράφετε --και την ψιλοπαλεύει γενικά.
Βρείτε και καμιά λύση, απλά forum είναι εδώ.