και οι οποιοι ειχαν τον τζονι θαντερς μηγαμησω, τι τουιστεντ σιστερ ναουμ'.
Printable View
και οι οποιοι ειχαν τον τζονι θαντερς μηγαμησω, τι τουιστεντ σιστερ ναουμ'.
Kαι οι Sister σχηματίστικαν το 1972 και παίζαν glam τίγλα glitter και "πράπα".
Όταν το 76 όμως ήρθε ο Snider με UFO, Sabbath, Zepellin επιροές τα πράγματα άλλαξαν. Το glitter και τα λαμέ έγιναν κουρέλια ,το βάψιμο έγινε κακόγουστο και "τραβελέ" ,δηλ το όλο look "παρωδούσε" την επικρατούσα μόδα στο rock στο αμέρικα ,ο ήχος βάρυνε και γενικά οι άλλες μπάντες blastin' fast 'n' loud και tear it loose με ήχο μπετονιέρα δεν είδαν...........
edit: μαζί με riot και saint βάλε sister
:touched:
I will...αν εσυ με εβγαλες παπαρα επειδη απλα ΔΕΝ ειμαι μεταλλας τοτε τα συμπερασματα στο κοινο
επισης για το τι ειμαι η δεν ειμαι παρε ενα μηδαμηνοτατο δειγμα....
http://www.sendspace.com/file/5w3cat :moutza::moutza::moutza:
ρε αφηστε τους twisted sister και τους new york dolls
το e.p. των pale horse θα το κανει κανεις πασα?:-(
δεν σε έβγαλα παπάρα επειδή δεν είσαι μεταλλάς (οι μισοί κολλητοί μου είναι σκυλάδες), σε έβγαλα παπάρα γι'αυτό
"Quote:
Originally Posted by 00i00
α για glam rock λετε
καλα τι να λεμε οι New York Dolls γαμανε καθε πουκαμισατο με μαλλι κομμωτηριου power-prog-metala
για δε λερες thrashades και true σπαθοφορους δεν τιθετε θεμα "
αντιλαβού ή όχι. Μη το παίζεις υπεράνω αγαπούλη όταν κάνεις Posts τύπου ruthless και pariah. απλά την μπάντα αλλάζεις και όχι το ύφος...........
ναι αλλα γουιτσι,οι σιστερ εχουν παραδεχθει την απολυτη επιρροη τους απο του νιου γιορκ ντολλς...και μιλαμε για την μπαντα απο την οποια ξεπηδηξε σχεδον ολο το νιου γιορκ πανκ.
αλλη κλαση,τεραστιοι απλα.
το ηξερες οτι ο πρωτος δισκος των τουιστεντ σιστερ ειχε χαρακτηριστει σαν μεταλ πανκ(κοντα στην φαση των πλασματικς δλδ) και ειχε κυκλοφορησει απο την secret?(η οποια κυκλοφορουσε μονο πανκ δισκους αποκλειστικα).
το τηαρ ιτ λους ειναι χαρακτηριστικο δειγμα πιστευω...
εννοείται και τα ξέρω όλα αυτά (το tear it loose ας πούμε θα μπορούσε να είναι dri κομμάτι χαλαρου'ί'τα- edit 2προσκυνώ ταπείνα τον ύμνο)..............
και 'μένα μου αρέσουν οι dolls και jhonny thunders θεέ πάρε Παναιτωλικό μπας και αναίβουνε κατηγορία, δεν το συζιτώ..........
edit 3 :minmin επειδή είμαι "γκασμάς" με pcια to link που μου έστειλες τι το κάνω? είναι μούζικα?
Απλά τσίγκλισα minmin λόγο της ισωπέδωσης στο post του.that's all φολς που λέει και ο grill.
αγορι...τους New York Dolls ο μεταλλας θα τους πει γκεης...τους Dream Theater (εστω τους ιαρλυ) τους λεγατε γουοριορς ξερω γω...πιανεις το σκεπτικο μου?....ο διαχωρισμος γινετε απο σας....γαμω τον θεο μου ειμαι σε χαλια καταστασις και προσπαθαω να βγαλω ενα κειμενο με τα αυτονοητα...ποναει ο εγκεφαλος
καλά ,διάβασε προ'ι'γούμενο post μου edit και πάρε κανά Ponstan για το κεφάλι (χωρίς ου'ί'σκι ε?)
τους theatre τους έχω γραμμένους, τους dolls όχι....................
Τι άλλο? Α, ναι.. ο διαχωρισμός δεν γίνεται μόνο από εμάς, το γλεντάτε κι εσείς (οι φολσ ντε) και γενικά "κορίτσια κότες - αγόρια μαύροι ιππότες - εσύ φταις - όχι εσύ φταις και ας πληγώνεις"
μια λιστα με αλμπουμς που ακουω ειναι...μπας και παρω εξιτηριο απο ΠΙΚΠΑ
για σενα εχω παρει εξιτηριο...και περιμενω το απολυτηριο...
αυτο τραγουδουσα οταν με στειλανε απο το 424.
ενηγουεη,μινιμιδογγανε ασε τον γουιτσι ησυχο.βγαινει ακρη μαζι του.ο ανθρωπας νιωθει.
πιασε ρουθλεςς/ραπαραια.εκει ειναι τα χοντρα λεφτα.
κανένα εξιτήριο. εδώ είμαι εγώ μέσα, εσύ που θα πας? Θα σε βρει παγωνιά και κρύο. Που θα πας? Ναι θα κλάψεις γι'αυτό τ'αντίο.
λεπόν τα άλμπουμς που ακούς δεν νοιάζουν γιατί πολύ απλά είμαι από τους τελευταίους που θα ζιτήσουν πιστιποιητικό "μεταλλικότητας". Δεν με νοιάζει αυτό.....όπως θα την πω στον ruthless πχ για τον "τσάμπα" ελιτισμό έτσι την είπα και σε'σένα για τον "τσάμπα" αφορισμό.
τι δεν καταλαβαίνεις?
ο ραπ αραια με ειπε για εναν φιλο του που εχει 16.000 τρυε επικ μεταλ δισκους...δηλαδης ολες οι πανκ κυκλοφοριες απο το 77 μεχρι σημερα