δεν ημαν σκετο 00ι00...νομιζω ειχα και το μινμιν μπροστα, κατι τετοιο
τεσπα το σβησα...αυτα τα λαστεφεμια ειναι για εσας τς νεοι
Printable View
δεν ημαν σκετο 00ι00...νομιζω ειχα και το μινμιν μπροστα, κατι τετοιο
τεσπα το σβησα...αυτα τα λαστεφεμια ειναι για εσας τς νεοι
ΑΛητεια
+ http://soundcloud.com/odos-55
γιατί να γαμάει τόσο πολύ το witchcraft ?
Συγκλονιστικός Μπάμπης Παπαδόπουλος με τη Σπηλιά του Δράκου, όπου παίζουν να πάτε να τους δείτε οπωσδήποτε.
Και ένα review αντάξιο του δίσκου.
Παντελώς ανούσιο μού ακούστηκε το καινούριο Enslaved, ενώ το αντίστοιχο Menace Ruine είναι τόσο καλό ώστε να με κάνει να θέλω να το ξανακούσω, παρότι δεν περιέχει ύμνους σαν το παλιότερο κομμάτι τους Upper Hand.
πινκ για το Upper Hand στον αποπάνω.
Δεν έχω ακούσει ακόμα το καινούργιο Menace Ruine.
Αλλά γιατί ανούσιο το Enslaved ρε ?
Εδώ που τα λέμε ένα δίκαιο ο Ρα το έχει. Βέβαια γούστα είναι αυτά, τελευταίος δίσκος Enslaved που μου άρεσε ήταν το Monumension, με την εξαίρεση των περσινών EP.
το'χα παρει απ'τον ντάρεκ πριν μπόλικα χρόνια
το cover ειναι λες και δείχνει boss απ'το metroid
αυτό το state oppression και αμερικάνοι δυσκολο να το γράψουν
Μιας και τους κουβεντιάσμαε χτες. το Enslaved τελικά πιο ανιαρό και προβλέψιμο πεθαίνεις. από βαρεμαράρα. κρίμα γιατί δεν μπορεσα να βγάλω δευτερη ακρόαση.
Αρτ το Monumension είναι ο μεγάλος δίσκος τους, το Frost λίγο παρακάτω, αλλά Bellow the Lights και Vertebrae σιγουρα παραπανω από αρκετά καλά. Αλλά βασικά γούστα.
Πείτε ρε και για Blut.
Ρε παιδιά γιατί έτσι για το enslaved? Μια χαρούλα ο δίσκος, δεδομένης και της γενικότερης πρωτοφανούς ξηρασίας..
Το κακό με τους Raw Power ήταν ότι βγάλαν 3 δίσκους εξαιρετικούς, και κατά τα άλλα κινήθηκαν στην μετριότητα.
Η πλάκα είναι πως ήταν η μόνη Ιταλική μπάντα που δεν έκανε όνομα στην Ιταλία, αλλά πιο πολύ στην Αμερική, όπου έπαιζαν ασταμάτητα από τις αρχές του 80 κιόλας. Έχω φωτό με COC, Black Flag,Accused και χίλιοι δυό άλλοι να φοράνε t shirt του Screams from the gutter. Πολύ μπροστα για την εποχή του, και μακράν ο καλύτερος δίσκος τους
Παραγωγή στο Screams from the gutter o Paul Mahern των Zero Boys (Μόνο αριστουργήματα ο Paul...;Oχι Steve Albini και ξύσε τα αρχίδια σου...)
τους ειχαν διασκευασει και οι Κρεατορς
βεβαια σε μπουρμπουληθρατη turbo-metal εκτελεσις με ηλεκτρονικα ντραμζ κλπ
http://www.youtube.com/watch?v=zTET431kpLU
(νταξ δεν την λες και τερμα φολα διασκευη...απλα να ελειπαν τα ελικοπτερα και οι 7κασες)
Πολύ επαγγελματική διασκευή.
Σαν τις επαγγελματικές νίκες του ΠΑΟΚ.
Ψιλοψόφια πράγματα σε σχέση με το αυθεντικό Μαικ...
Αντίθετα, οι Νapalm Death, έκαναν ΑΝΤΡΙΚΙΑ και ΤΙΜΙΑ διασκευή στο politicians...