kai telika??
Printable View
kai telika??
Kυριλέ, δεν υπάρχει πρόβλημα. :)
Οι αναπτήρες κείτονται ακόμα στο πάτωμα βέβαια, δεν έχω σηκωθεί από την πολυθρόνα ακόμα. :Ρ
itan megalo to sok, katalavenw.
otan siko8eis, psisou na mou fereis ke ena tasaki giati ayto to pragma me ta apotsigara ke to mpoukali tis mpiras exei ginei mpliax
Xoχοχο. Τα καλά του να μην καπνίζεις. Δεν έχεις, να τραβάς τέτοιο ζόρι με τασάκια/άδεια μπουκάλια μπύρας με νερό, που μποχιάζουν (sic) ανελέητα. :)
mpoukali mpiras me mpira..
ine edw apo x8es pou den tin ipie i fili mou
Ένας φίλος έχει ένα κουτί Caprice με νερό, στο οποίο πρέπει να έχει ρίξει 2-3 πακέτα τσιγάρα και όταν το ανοίγει, βρωμάει ξέρωγω όλο το τετράγωνο.
o filos sou ine vromiaris, pes toy ek merous mou.
emena vasika to tasaki mou ;i efige apo mono tou
;i to exei kavatzwsei se kana sirtari i sis pou ka8otan prin
Και γαμώ και τους μετασεισμούς.
ton niwsame k athina.
edit:
απο in.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,4 Ρίχτερ νότια της Πάτρας
Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι
Πάτρα
Τελευταία ενημέρωση 04/02/08 23:10 Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22:25 της Δευτέρας στην Πάτρα. Από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ανακοινώθηκε ότι η δόνηση ήταν εντάσεως 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή της Χαλανδρίτσας και περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Πάτρας.
Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.
Σύμφωνα με τους σεισμολόγους το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 155χλμ. νοτιοδυτικά της Αθήνας, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός λόγω του μικρού εστιακού βάθους.
Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν θύματα ούτε υλικές ζημιές.
Υπενθυμίζεται ότι στις 02.03 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής είχε καταγραφεί σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την ίδια περιοχή.
k bonus:
Ο χρήστης argyri λέει:
kleinei sinexeia o ilithios o pc
Ο χρήστης argyri λέει:
to eixe provlepsei o varotsos to seismo afto
Ο χρήστης argyri λέει:
kai ti mera pou tha ginotan
nomizw tha pethanw
:|
Ισχύει.Quote:
Originally Posted by pixies451
Μεταξουργείο/Περιστέρι/Μαρούσι/Γλυφάδα δεν κατάλαβαν τίποτα..
Η pixies πως τον κατάλαβε στον Πειραιά..? :?
Καλύτερα πάντως.. γαμημένη φοβία.. :fear:
εμενα ο πατερας μου ερχετε στο δωματιο χτες και μου λεει ... θα γινει μεγαλος σεισμος!!! :rofl: :rofl: :rofl: :shock: :rofl: :rofl: :rofl: :P
eprepe na to perimenateQuote:
Originally Posted by Mitsmann
μήπως μπορεί να μας πει αν θα γίνει κι άλλος μπας και πάμε για ύπνο καμιαώρα.Quote:
Originally Posted by freak brother
[quote=freezing_moon]μήπως μπορεί να μας πει αν θα γίνει κι άλλος μπας και πάμε για ύπνο καμιαώρα.[/quote:znhv1iuk]Quote:
Originally Posted by "freak brother":znhv1iuk
μπηκε στο δωματιο και με ρωτησε αν εχω προχειρο φακο διπλα μου.
:fear:
μόλις έφτιαξα τσάντα με φακό, μπουκαλάκι νερό, στραγάλια, σποράκια, και μέντος καρπούζι.Quote:
Originally Posted by freak brother
δε βρίσκω σφυρίχτρα, οπότε βάζω ένα πλαστικό καρναβαλικό πράγμα που το κουνάς και κάνει σα θυμωμένο καρτούν.
ΕΔΙΤ: απ' την άλλη μεριά έχει να κάνεις και μπουρμπουλήθρες!!
Etsi gia na pernas thn wra sou dhladh ama ekglwbisteis!
θέλω και 'γω σεισμό :(
χωρις mp3 player με κάμποσα φουλαστιστά σιντιά θα πεθάνεις από την πλήξη και όχι από την ασφυξίαQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Και εμείς μια χαρά το νιώσαμε στο Ν.Φάληρο.
Γεια σας, μιτς απο σεπολια, εγω δεν ενιωσα τιποτα.
ki edw sto spiti tou laou xristo den pirame xampari...
Σκασανε σημερα μυτη στο γραφειο μου μπατσοι.
Θελανε να μου πουλησουν ημερολογια.
Κλασικη στρατοκαυλη αυρα, μπουκαρουν πριν καλα καλα ανοιξω εντελως την πορτα, πετανε τα ημερολογια πανω στο meeting table.
Ευχαριστω, δεν θελω.
Προσπαθεια προκλησης ενοχικου συνδρομου κιετς...κυρια μηχανικος...καλες δουλειες...καλη χρονια...παρτε ημερολογιο...επαναλαμβανομενο μοτιβο για κανενα λεπτο...
Ανοιγω τελος το μονο ημερολογιο που αγορασα, απο κατι καρκινοπαθη παιδια. Τους λεω αυτο εχω. Ευχαριστω, δεν θελω αλλο.
Την εκαναν, χωρις στρατοκαυλιαση αυτη τη φορα.
πώς δεν σε συνέλαβαν για απείθεια κατά της αρχήςQuote:
Originally Posted by HAVOC
Μπορει να περιμενουν να κανουν τζερτζελο σε κανενα εργοταξιο, ξερω γω, να ειναι πιο εντυπωσιακο, μουχαχαχαχα.
Κλαιν μαιν, ημερολογιο απο στρουμφακια, με σημαιες, αγιους, παρθενωνες, ενας αχταρμας το εξωφυλλο, πηγε να με πιασει νευρικο γελιο μονο απο αυτο.
οκει... πριν λίγη ωρα μπηκαν κατι αμερικανες μοντέλα στο γραφειο, για κάστινγκ (θα αρχίσετε, το ξερω). απο τα καλά του να δουλεύεις σε γυναικειο περιοδικό χεχε
Postpix για να αρχίσουμε. :!:
Πάρε με να δουλέψω μαζί σου στο γυναικείο περιοδικό. Και τα κείμενα απλά να γράφω. Και να σας μεταφέρω την αλληλογραφία. Δεν έχω πρόβλημα. Και δεν το λέω για τις γκόμενες, απλά θέλω να δουλέψω σαν γραφίστας.
άμα ειχα φωτογραφική μαζί μου θα πόσταρα σε άλλο θρεντ :P
μπλουμ-μπλουμ θα σε στεναχωρήσω....
Ei ki egw thelw douleia se periodiko! San fwtografos e? :(
Kontan kane ta kone sou, eimai anergh kai apelpismenh :(
No posts exist for this topic :!:
Καλά ρε, θα ανοίξουμε περιοδικό εγώ με την Χ και θα έχουμε μέσα γκομενάκια και σε κανέναν δεν θα λέμε να έρθει. Και δεν θα έχει ούτε ποδοσφαιρικά μέσα. Για να μάθετε.
Ok, σε μισω επισημα μετα απο αυτο. Εγω απο το πρωι ειδα κοιλαραδες μπατσους, κατι κοιμισιδες στην πολεοδομια, και κυνηγαω εναν πελατη να του δωσω κατι τιμολογια και το παιζει Αλεκος.Quote:
Originally Posted by kontan
ta ksanapame, an thes oposdipote douleia pigene se kana souvlatzidiko kserw gw. An den goustareis tetoia fash tote den eisai apelpismenh, mono anerghQuote:
Originally Posted by X
γιατί όλοι στην πολεοδομία έχουν τέτοιες ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ?
για της Παλλήνης μιλάω για τις υποδέλοιπες δεν ξέρω
kontan το ξέρεις ότι είστε μούλος έτσι?
παραπονιέσαι κιόλα
ααα είμαι ακόμα δουλειά και πεινάω και και και
τις προάλες μου έτρωγες και κάτι μοσχάρια ξέρωγωτισκατά
ΟΥΡΤ
Βαλτε στο google -->
find Chuck Norris
και αντι για αναζητηση πατηστε αισθανομαι τυχερος
:rofl: :rofl: :rofl:
:pink:Quote:
Originally Posted by locust
Quote:
Originally Posted by jack the ripper
:lol: έπος
H polu apla exw ki alles upoxrewseis agaphmene mou pou den shkwnoun full time kseskisma se souvlatzidika. Voulwne twra. Filika panta :)Quote:
Originally Posted by locust
to souvlatzidiko htan ena paradeigma, eimai sigouros oti ektos apo th douleia ths fotografou yparxoun xilies dio alles pou mporoun na sou prosferoun part time apasxolhsh