εχουν βαλει καποιο αλλο chain περα απο αυτο στην orgrimmar(και την αντιστοιχη alliance πολη)?
Printable View
εχουν βαλει καποιο αλλο chain περα απο αυτο στην orgrimmar(και την αντιστοιχη alliance πολη)?
όχι.
Δεν ξέρω αν μετράει αλλά χτες που έκανα λεβελ τον παλαντιν είχε κάτι ριφτ που αν τα σκοτωνες είχε κουεστ...
daily ειναι αυτό, κλάιν. αλυσίδα μια μόνο
Όποτε μπουν οι αλλαγές στις παλιές περιοχές, ρίχτε μια φωνή (ή ένα ποστ βρε αδερφέ) για να ανοίξω τον λογαριασμό μου ξανά.
κοίτα, χτες μπήκε το patch 4.0.3 που έχει το content για το world, αλλά θα μπεί κάποια στιγμή (ακούγεται την επόμενη Τετάρτη), το 4.0.3a που θα τα ενεργοποιήσει (το λεγόμενο Shattering). Οπότε μπές καλού κακού, κατέβασε τα patch μην σου πέσουν βαριά και αναμένουμε.
What's in Patch 4.0.3a
What is not in:
* Creating worgen/goblin characters
* Worgen/Goblin start zones
* Archeology
* Professions past 450 (Illustrious Grand Master)
* Guild leveling
* Guild achievements
* Eastern Kingdoms/Kalimdor flight
* New Zones (80+)
What is in:
* Portals in Dalaran/Shattrath Removed
* Class trainers in Dalaran where portals once were
* New race-class combinations (excluding worgen/goblin)
* New Gnome/Troll starting areas
* Changes to existing zones
* New cata load screens
* New cata intro cinematic
* New cata login screen
* New music
* City Quartermasters, with rep tabards
* Bug fixes
* Class balancing
* Druids, paladins, priests, and shaman will have their talent trees reset
* Experience required to gain levels 71 through 80 is being reduced by 20%
* New tamable hunter pets (Monkey, fox, dog, and beetle, as well as new skins for existing pet classes.)
δεν υπαρχει η νεα orgrimmar.
δεν εχω δει καποιο αλλο μερος προς το παρον...ορεξη να εχεις να γυρισεις ολο το map. :D (αν πεταγαμε απο τωρα θα διευκολυνε,αλλα οκ,ας κρατησουν κατι και για το cata)
ektos apo tis perioxes tha allaksoun kai ta quest twra? an nai peite na kanoume activate
πειτε να παιξουμε και μεις. χαχα.
Αbruzzi γαμηθηκε πολυ το πραγμα?
η orgr εγινε 5 φορες καλυτερη.και λιγο λεω.
αλλαξαν και τα q,ναι.
What is in:
* Portals in Dalaran/Shattrath Removed
* Class trainers in Dalaran where portals once were
* New race-class combinations (excluding worgen/goblin)
* New Gnome/Troll starting areas
* Changes to existing zones
* New cata load screens
* New cata intro cinematic
* New cata login screen
* New music
* City Quartermasters, with rep tabards
* Bug fixes
* Class balancing
* Druids, paladins, priests, and shaman will have their talent trees reset
* Experience required to gain levels 71 through 80 is being reduced by 20%
* New tamable hunter pets (Monkey, fox, dog, and beetle, as well as new skins for existing pet classes.)
What is not in:
* Creating worgen/goblin characters
* Worgen/Goblin start zones
* Archeology
* Professions past 450 (Illustrious Grand Master)
* Guild leveling
* Guild achievements
* Eastern Kingdoms/Kalimdor flight
* New Zones (80+)
Επίσης μπήκαν επικά Warlock nerfs, yamasch.
για τα quest δεν λέει όμως
Δηλαδή εσύ λες να άλλαξαν τα zones αλλά τα quest να έμειναν ίδια; :P
για πες τι παιζει με τα nerf.δεν ειχα παιξει για αρκετο καιρo και δεν εχω ψαχτει καθολου.
σας είχαν κάνει uber-op, και σας νερφάρανε τώρα ξανά για να έρθετε στα ίσα σας. Σε όσα 25άρια κάναμε οι 2 warlocks ήταν κατά πολύ μπροστά στο dps(ενώ είναι ήδη δυνατή κλάση, στο 4.0.1 έφαγε πολύ buffάρισμα). Τώρα νερφάραν τα περισσότερα spells κατά 12%. Η orgrimmar έγινε ασδαφγαγαγασφασδ. Γάμησε.
Bane of Agony damage has been reduced by approximately 12%.
Bane of Doom damage has been reduced by approximately 12%.
Corruption damage has been reduced by approximately 12%.
Death Coil damage has been reduced by approximately 12%.
Drain Life damage has been reduced by approximately 12%.
Drain Soul damage has been reduced by approximately 12%.
Immolate damage has been reduced by approximately 12%.
Incinerate damage has been reduced by approximately 12%.
Rain of Fire damage has been increased to be more comparable to other area-of-effect abilities.
Searing Pain damage has been reduced by approximately 12%.
Seed of Corruption damage has been reduced to be more comparable to other area-of-effect abilities.
Shadowbolt damage has been reduced by approximately 12%.
Hand of Gul'dan damage has been reduced by approximately 12%.
Chaos Bolt damage has been reduced by approximately 12%.
Conflagrate damage has been reduced by approximately 12%.
Shadowburn damage has been reduced by approximately 12%.
Soul Fire damage has been reduced by approximately 12%.
Λοιπόν, ξεκίνησα την Τετάρτη τον καινούργιο μου χαρακτήρα, disc priest:
1. Παρότι έχω τα 20% xp heirlooms δε τα χρησιμοποιώ γιατί ανεβαίνεις τρομακτικά γρήγορα έτσι κι αλλιώς (θα τα φορέσω για να γλιτώσω Outlands + Northrend). Τόσο γρήγορα που δε προλαβαίνεις να τελειώσεις μια περιοχή προτού πρασινίσουν τα quests, κι αυτό μου την έχει σπάσει λίγο γιατί κάθε περιοχή έχει και σενάριο.
2. Η αναβάθμιση στις περιοχές είναι απίστευτη, όχι τόσο για την εμφάνιση (συνήθως αλλάζουν λεπτομέρειες), αλλά για τα quests. Το Westfall που ήταν τρελή βαρεμάρα τώρα έχει γίνει πολύ ωραίο και Redridge Mountains είναι τρελή επικούρα προς το τέλος.
Η Azshara και τα Stonetalon που έκανα έγιναν επίσης απίστευτες περιοχές με άψογο lore.
αντε να ενεργοποιηθουν τα flying mount και κατω να κανουμε καμμια βολτα της προκοπης.προχτες αναγκαστηκα να κανω unstuck character μετα απο σκαλωμα στο ρηγμα μεταξυ badlands και loch modan.
Γενικά μεγάλη άνεση, δηλαδή και κάτι Tanaris --> Winterspring τα έκανα ψιλοάνετα με fmount μου (οκ 392% speed αλλά και με 310 μια χαρά είναι). Άσε που με το Archeology να σε στέλνει από τη μια ακρη στην άλλη θα πέσει πολύ διαδρομή.
ti 392? pera apo crusader aura ti allo exeis?
Όχι Crusader, OaPH. Μην μας πουν και Paladins.
Crusader Aura και OaPH δουλεύουν εκθετικά και όχι αθροιστικά, οπότε από 310% δεν πας στα 330% με το 20% bonus αλλά πας σε (100+310)x20%=410x20%=82 συν 410= 492%. Λέμε 410 και 492 εδώ γιατί τα mounts κάνουν increase your speed by X% δηλαδή το κανονικό speed σου χωρίς Mount είναι 100% και το mount σου δίνει Χ% παραπάνω και άρα ένα 310% mount σου δίνει 410% speed.
Πάνω είπα 392 γιατί αυτό είναι το bonus σε ένα 310%.
προσφορά για όσους δεν το έχουν (λολ) το παιχνίδι και τα expansion 20γιουροζ
εδώ
ρε γαμώτο είναι καλά λεφτά αλλά τώρα να ξανα-αρχίσεις το WoW εν έτει 2011 και να είσαι πάνω από 20 μου κάνει λίγο fail.
εδω παιζουμε ακομα ατομα που εχουμε πατησει ή/και περασει τα 30,με δουλευεις; =p
έχετε δίκιο.
τωρα κανω azshara για το 100/100 ach και οντως ειναι ολα τα λεφτα.btw τωρα συνειδητοποιω ποσο τεραστιο αβανταζ ειναι το http://www.wowhead.com/item=44234 και το http://www.wowhead.com/item=47541.ναι,εκανα πριν κατι μηνες το loremaster χωρις αυτα(και δεν ειμαι κ' engineer)
γιατί είναι αβαντάζ ρε;
http://promo.public.gr/wow/wow_cataclysm.htm
Τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 21.00 μια ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι περιμένει τους απανταχού gamers σε όλα τα καταστήματα Public για να γνωρίσουν πρώτοι τη συνέχεια.
Το νέο expansion του wow φέρει τον τίτλο Cataclysm κι όχι τυχαία, αφού η εξέλιξή του παιχνιδιού φέρνει κοσμογονικές αλλαγές στην πλοκή του. Ένας ανηλεής πόλεμος θα φέρει στο προσκήνιο ζοφερές φιγούρες από το παρελθόν διψασμένες για εκδίκηση… Ο Deathwing Destroyer κι οι ακόλουθοί του επιστρέφουν σπέρνοντας το χάος και την καταστροφή μέσα από φωτιά, λάβα και φυσικές καταστροφές.
Μόλις λίγα λεπτά αφότου το παιχνίδι διατεθεί παγκοσμίως, οι gamers που θα επισκεφθούν τα καταστήματα Public στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι από όλους τη δράση του και να μάθουν από τους ειδικούς τα μυστικά που θα ξεκλειδώσουν τις επόμενες πίστες.
Η βραδιά θα αναδείξει με κλήρωση τους τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από μια συλλεκτική έκδοση WOW, ενώ άλλοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα WOW ( μπλουζάκια. φιγούρες κ.α.).
Μην εκπλαγείτε αν στο party αναγνωρίσετε προσφιλείς φυσιογνωμίες, όπως οι Garrosh Hellscream, Warchief Thrall, Ragnaros, Queen Azshara και Malfurion Stormrage. Οι τρείς πρώτοι που θα εμφανιστούν μεταμφιεσμένοι ή θα φέρουν μαζί τους κάποιο ‘σύμβολο’ από προηγούμενες εκδόσεις του WOW διεκδικούν επίσης κάποιο συλλεκτικό δώρο.
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.
Αυτό με τις δηλώσεις συμμετοχής δεν το κατάλαβα, γιατί να πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή; Επίσης νομίζω ότι το digital presale ήταν τελείως ηλίθια κίνηση για να τσεπώσουν κανά φράγκο σίγουρα και νωρίτερα, οι περισσότεροι που πάνε σ' αυτά τα ηβέντς πάνε στην ουσία για να πάρουν το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ε, τώρα το κάνουν αυτό απ' το Ίντερνετ και τα ηβέντς αυτά που αναδείκνυαν το παιχνίδι και του έδιναν τρελό χάιπ θα πάνε άπατα.
Α, inb4 "τις επόμενες πίστες"
μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω αυτό.
έβαλα την κάρτα στο παλιό account που δεν έχει κάν burning crusade. Πάλι καλά που ήθελα να κάνω reroll και όχι να παίξω κάποιον απο αυτούς που έιχα
Λέω να πάω τη Δευτέρα να δω τι παίζει. Κανείς από Θεσσαλονίκη για παρεάκι;
To χω κλείσει στο πλαισιο στο κέντρο, αλλά δεν με βλεπω να παίζω before 8 του μηνός ελέω προόδου.
καλα οι νεες περιοχες/quests που εχω δει απο τον παλιο κοσμο ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη ε.φανταζομαι τι θα γινεται στα 80-85...και τα cinematics ολα τα λεφτα.
ελιωσα στα γελια σε q hillsbrand που γινεσαι εσυ ο quest giver...
επισης ιδεα μου ειναι ή σαν horde μας εχουν κωλοφτιαξει σε σχεση με alliance οσον αφορα νεα camps κτλ;
ante. avrio mesanuxta arxinaei to panigiri.