είναι που είναι αουτσάιντερ το διπλό,αν μπλέξουμε και με σκορ το μπουτσοκλαιγανε :P
ανέφερα απλά ένα πιθανό σενάριο
Printable View
είναι που είναι αουτσάιντερ το διπλό,αν μπλέξουμε και με σκορ το μπουτσοκλαιγανε :P
ανέφερα απλά ένα πιθανό σενάριο
e nai alla de mporw na skeftw allo senario nikhs ths aek ektos apo ayto pou eipes.
:)
ασσο τσσκ-αρσεναλ (το πιασαμε)
ασσο πορτο - αμβουργο
διπλο η λυον
και ασσο αντερλεχτ - μιλαν
μεχρι στιγμης τα πιανω τα 3 πρωτα ..
με 3 ευρο κερδος 128 ευρο
6 ευρά σε όβερ της μάντσεστερ και της λυών, διπλό ρεάλ και άσο λιλ = μια σαρανταρούλα. Ουίιιι.
ωραίες αποδόσεις έχει απόψε,η τύχη να δούμε τι θα πει όμως,κυρίως στην επιλογή σημείων για τριάδα
http://i19.photobucket.com/albums/b1...n/stoixhma.jpg
galata roma chelsea ,maybe...
Ρε τι ασο Αντερλεχτ και διπλο ΑΕΚ και τελικο σκορ Μαντσεστερ - Κοπεγχαγη 0-4+ "για τη μεγαλη μπαζα"
Οποιος δεν επιασε χτες στοιχημα ειναι τραγικος.
υ.γ. Ρεαλ - Σελτικ και....εχμ... Καρντιφ ασο, και ανετη νικη
κοίτα πανεύκολο είναι να πηγαίνω κάθε μέρα ταμείο κάνοντας τα 3 euro 4.5 πχ αλλα φχαριστώ δε θα πάρω
επειδη εκανα τα 6 ευρω 45 περιπου, εμ, λεω να παρω.
Quote:
Originally Posted by Bullet
επισης ουτε γω παιζω ετσι που λες, αλλα απ το να κανω τα τρια ευρω μου μηδεν, καλυτερα το αλλο.
νομίζω ότι δε χρειάζεται να σου εξηγήσω ότι καμια σχέση το ένα με το άλλο
edit: πες πως χαλαλίζω 1 πακέτο τσιγάρα,αν όντως το έχω ανάγκη εννοείτε πως δε θα παίξω στοίχημα
edit 2 : επίσης όταν για τον x,y λόγο θες να κανεις τα 3 euro κονταστηκατοσταρα, αναγκάζεσαι να παίξεις βομβίτσες
το θεμα ειναι να υπαρχει μια λογικη στο παιχνιδι.
Προσπαθωντας να μην κοροιδεψετε και να ειστε αντικειμενικοι συνηθως λετε "μα επαιξα ασο τη Σαχτιορ. Λογικο το 1,70 και μια χαρα απεναντι σε μια ομαδα που δεν εχει νικη εκτος, σε 30 παιχνιδια"
Πως να παιξεις διπλο μια ομαδα που δεν εχει νικησει ποτε-μεσα-εξω. Ας ερθει και 0-3. Τα χρηματα μου δεν θα τα παιζα εκει.
Τεσπα, αποψεις.
Επίσης στεισονούλι επειδή θέλουμε και το καλό σου δηλαδής, ωραίες οι μπόμπες. Αλλά μιας και γίνονται μία στις 10, γιατί τις παίζει όλες μαζί;
Δηλαδή είναι πραγματικά αδύνατο να κάτσουν τέτοιοι συνδυασμοί, μπορείς να παίζεις ένα μεγάλο και άλλα 2-3 μικρά. Το να παίζεις 3 ματς του 5 δε λέει τίποτα ιμο. και πινκ.
bullet an exeis kana mats pou na mporw na kanw ta 3 evrw mou 4,5 postareto edw
stormrderr,απλά παίζεις τον άσσο (ειδικά όταν οι βαθμοί είναι απαραίτητοι) της manchester utd με αντίπαλο τη portsmouth ξέρω γω
unhoolic,το έχω δοκιμάσει και αυτό και πρόσφατα πιάνοντας το 7 της κύπρου έχασα το 1.05 (ο χριστός και η παναγια) της god save the queen
re bullet, pes oti eisai gkantemis kai gi ayto exase i agglia ....