υπαρχει και το παλαιο βασανιστηριο....τσουβαλιασμα με λυσσασμενες γατες
εννοια σου havoς ο μινμιν ΞΕΡΕΙ
Printable View
υπαρχει και το παλαιο βασανιστηριο....τσουβαλιασμα με λυσσασμενες γατες
εννοια σου havoς ο μινμιν ΞΕΡΕΙ
http://4gifs.com/gallery/d/185577-1/Cat_hugs_kitten.gif
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
eliosa
Ναι, ειναι απο αυτο το βιντεακι.
http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KV...&feature=share
Χθεσινή παραλαβή.
http://i6.photobucket.com/albums/y23...s/DSC00540.jpg
είμαι στο αυτοκίνητο, στο δρόμο για την δουλειά σήμερα το πρωί. σταματάω σε φανάρι, ανοιχτό παράθυρο, καπνίζω, ακούω ένα ΝΙΑΟΥ. είχε ένα παρτέρι αριστερά μου στην νησίδα. σκέφτομαι "από εκεί θα είναι". σταματάω 200 μέτρα παρακάτω στο επόμενο φανάρι. ένας κύριος από δεξιά μου, κοιτάει στην μπροστινή μου ρόδα. πιάνω το βλέμμα του, γυρνάω τον κοιτάω, ξανακοιτάει την ρόδα. μου κάνει νόημα "άνοιξε λίγο". "πρέπει να έχεις γάτα μέσα". "σοβαρά? το ακούτε και εσείς? ευχαριστώ". βγάζω αλάρμ, κόβω δεξιά, μπαίνω στον παράδρομο, παρκάρω πρόχειρα, σβήνω την μηχανή, ανοίγω το καπό. τα ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ σαν τρελά τώρα. ψάχνω να το βρω. τελικά το βλέπω. είναι ένα μικρό γατάκι, γαντζωμένο πάνω στην τραβέρσα της ανάρτησης πίσω από την μηχανή. αρχίζω τα ψιψιψιψι, έχει μια στάση δίπλα με περίπου 50 άτομα, έχουν γυρίσει όλοι και κοιτάνε τον χαζό που κάνει ψιψιψιψιψι στην μηχανή. δεν κουνάει με τίποτα, βλέπω τα μάτια του, είναι χεσμένο από τον φόβο. προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο να το βγάλω από εκεί μέσα. ανοίγω το πορτ-μπαγκάζ και ψάχνω για κάτι μακρύ και λεπτό για να χωράει για να το σπρώξω λίγο μπας και φύγει. έχω μόνο 2 πράγματα. ένα sunstop και μια ομπρέλα που πήρα χθες από το καρφούρ γιατί τις είχανε προσφορά 9€. παίρνω το sunstop. χωράει αλλά δεν φτάνει μέχρι κάτω. ο κόσμος στην στάση έχει αρχίσει και με κοιτάει με καχυποψία πλέον. πάω πίσω ξανά, παίρνω το κοντάρι της ομπρέλας. οι μισοί της στάσης έχουν πάθει ελαφρύ εγκεφαλικό, οι άλλοι μισοί σιγομουρμουρίζουν "χαζός είναι". αρχίζω σκαλίζω. την βρίσκω, προσπαθώ να την σπρώξω, να την ξεβολεψω, νιαουρίζει πιο έντονα. με τα πολλά πέφτει κάτω από την μηχανή και κοκκαλώνει. φοβάμαι τώρα μήπως από την τρομάρα του κάνει καμία απότομη κίνηση και βγει στο δρόμο όπου τα αυτοκίνητα περνάνε σαν τρελά. πέφτω κάτω από το αυτοκίνητο, προσπαθώ να το πιάσω, κάνει λίγο πίσω. τελικά το αρπάζω, το βάζω στο αυτοκίνητο και τώρα ? πήρα την απόφαση να το πάω στην κτηνιατρική σχολή που είναι δίπλα στην δουλειά μου. τους εξήγησα όλο το στόρυ και αφού με ευχαρίστησαν μου είπαν οτι αν θέλω μπορώ να έρχομαι να την βλέπω (κοριτσάκι ήταν τελικά!). θα πάω μετά την δουλειά.
:pink: :pink: :pink:
Μπονους για τη λεπτομερεια με την προσφορα για την ομπρελα.
Καποτε πριν πολλα χρονια ειχαμε φερει στην Αθηνα γατακι απο τη Λαρισα.... ειχε μπει στη μηχανη σε ολο το ταξιδι
Kai bonus pinks gia to avatar. @ Krux.
Το βράδυ έλα από το γκαλά μας να παραλάβεις το όσκαρ πουστιάς σου.
τι και τώρα? και τώρα έχεις γατάκι δικό σου.
καταλαβαίνω αλλά όταν το βρίσκεις ετσι είναι καρμικό, τι να πω, θα το κράταγα και έχω και εγώ δυο σκασμένα.