αυτοι οι βρωμιαρηδες με κατεστρεψαν ρε
απο τοτες μπηκαν οι βασεις:pink:
Printable View
αυτοι οι βρωμιαρηδες με κατεστρεψαν ρε
απο τοτες μπηκαν οι βασεις:pink:
βαλε Κουρκουμπα ρε....τζαμπα μαστουρα
χεχ!δεν ειχα επαφη με την μουσικη τους,ειχα κατεβει για προπεην...αλλα πολυ μεγαλη μπαντα.
και αιρον ε.οχι τσιγκος....
παραξενο με φαινετε να γουσταρs Pro-Pain
δυο ατομα απο το συναφι μου ακουμε τετοια false πραγματα
εγω το επαθα απο τους monkey και τους grief και ο δευτερος απο electric wizard και vitus
ασχετο,πανω δεν ξερω τη φαση παιζει, αλλα εδω στους συνδεσμους ειμαστε μειοψηφια τα τελ. χρονια
τιγκα σκυλαδες και πλουταρχος παιζει εκτος απο 5 6 ατομα καμμενους απο κουμπια που εχουν ξεμεινει και ακουνε ηλεκτρονικη μουσικη δεκαπεντε χρονια πισω
στανταρ μισω τους τρανσαδες περισσοτερο απο μεταλλαδες...μη σε πω παραπαν κι απο γκοθαδες
αχαχαχαχαχα!
και εδω μια απο τα ιδια,με εξαιρεση την νεαπολη(μεταλ και κυριως θρας),κορδελιο(αγγλικο πανκ και σκαπανκ) και εμας(ελληνικο πανκ και κυριως ναυτια,βανδαλουπ,εκτος ελεγχου,πανικος και dri,suicidal,ratos de porao-μονο ομως ρε πουστη μου).
εμεις εχουμε και εναν παραδοσιακο μεταλλα που του χουμε σπασει τα αρχιδια,το παληκαρι παρακαλαει για να ακουσει κανενα τζαγκ πανζερ αλλα δεν εχει μελλον...
η κουλτουρες οπως σλατζ και πιο προοδευτικα πραγματα μπορεις να τα βρεις στην 4,εκει ειναι πιο προοδευτικοι και ανεξαρτητοι.
αλλα οι αλλοι ολοι ειναι σκυλοι μαυροι ρε γαμωτο.ειδικα ο μελας εχει περαση για ευνοητους λογους....
αυτους με τα κουμπια τους χασαμε στην πορεια,μπορει να εχουν ξεχασει και που ειναι το σπιτι τους.γουσταρα τρανσαδες εγω καργα,καιδια απο τα λιγα οι περισσοτεροι.νεβερλαντ και νεραιδα και κουμπια μεχρι το πρωι,και ξημερωματα με την κορη να ειναι κατασπρη να σκανε στην εκδρομη μεσα στην τσιτα.
ξερεις καναν Τασσο Ραγκο?
μην λες ονοματεπωνυμα,δεν ξερω κανεναν ετσι.
τι ο/ε ρε....τον δενουν με συρμα μαζι με τον πατερα του σε δεντρο εξω απο LSD κουτουκι εδω για να μην γαμησει τον κοσμο...σιγα
ανυγουεη ειμαστε οκ απο μουσικη αλλα τι να κλασομε μπροστα στον (παλε ποτε) σκορδα 3 και το κατακλυσμιαιο Bulldog Fest...με το τσουναμι απο πανκς