Κατ' αρχάς του Χελμ δεν του άρεσαν οι Crystal Viper.
Κατά δεύτερον, δεν έχω ακούσει το καινούριο Lonewolf ούτε το παλιό που σου λέω του έδωσα την απαιτούμενη σημασία. Θα κάτσω να το ακούσω άμα λες ότι είναι τόσο καλό, μπορεί να το εκτιμήσω.
Printable View
Κατ' αρχάς του Χελμ δεν του άρεσαν οι Crystal Viper.
Κατά δεύτερον, δεν έχω ακούσει το καινούριο Lonewolf ούτε το παλιό που σου λέω του έδωσα την απαιτούμενη σημασία. Θα κάτσω να το ακούσω άμα λες ότι είναι τόσο καλό, μπορεί να το εκτιμήσω.
ούτε οι κρύσταλ βάιπερ γαμάνε (σόρρυ ηλέβενθ :oops:)
gi auto eipa tixaia epilogi mpantwn. anti gia crystal viper valte sacred oath pou oloi agapate. opws eipa k ta dio exoun kala tragoudia, k ta dio de ta varethika, k ta dio mou vgalane filingk peistiko. gia pes loipon ESY xelm pou vrizeis tous lonewolf
και το sacred oath σε επίπεδα κρίσταλ βάιπερ ήταν πάνω κάτω :twisted:
(ενδ οοβ σπάμινγκ. πρόμις.)
Γιατί σπάμινγκ; Aφού τα πιστεύεις αυτά που γράφεις. :roll:
Οι Crystal Viper δεν γαμάνε. Τώρα κατεβάζω καινούριο Lonewolf, μπορεί να έπαιξε τρελή βελτίωση, αν όχι, θα σου πω γιατί δεν είναι και πρώτη μπάντα. Αλλά γενικά μην περιμένεις να συμφωνήσουν δυο χεβιμεταλλοι, ειδικά για 00s HM μπάντες. Στα 80s πράγματα συμφωνούμε περισσότερο και επειδή ήταν πιο ποιοτικά αφενός γενικά αλλά και επειδή υπάρχει και το consensus για το τι επιτρέπεται να σου μην σου αρέσει (για αυτό με λένε αιρετικό καμιά φορά που δεν το σέβομαι. Άλλο να πει ο carheart ότι οι Queensryche είναι σίχαμα που δεν ξέρει απ Heavy Metal και άλλο εγώ που ακουω και Villain και Target) αφετέρου.Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Κατέχω γνώση αιώνων, οι Queensryche είναι παραπάνω από μαύρο χάλι, και παρότι κατέχω τη γνώση αυτή, μου αρκούν δύο αυτιά!
έλα έλα τσιμπάς. Το Lonewolf άρχισε. Drum machine.
xaxaaxxa ela re ti ntram masin
Με κυνηγάς σε όλα τα θρεντς να με πικάρεις, λέω πως μ'αγαπάς!
Και άκου το The Deathtrip, όχι πως θα σαρέσει, αλλά τρέφω ελπίδες!
Drum machine είναι (η πολύ triggered απλά). Δεν έγινε και τίποτε, απλά λέω.
den einai ntram masin einai trigkernt. akou riffs omws!!!!
κατι σαργκανηντακς κατι χελμετς καλα θα σας γαμησει το καινουργιο σοιλεντ.
ηλέβενθ, γιατί δεν απαντάω σε αυτό που θέλει ο πιτσαδόρος :P. ούτε τώρα θα απαντήσω, αλλά γουατέβερ. προσωπικά, το χέβι μέταλ τύπου κρύσταλ βάιπερ ή sacred oath (αναφέρομαι στο στυλ και όχι στην ποιότητα των 2) το ακούω για την ενέργεια την οποία μπορεί να μου δώσει, αν δε με πιάσει με τη μια λοιπόν, δύσκολα θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω. ο ενθουσιασμός στο παίξιμο και αυτό το να θες να κάνεις σμπαράλια το δωμάτιο φαίνεται από την πρώτη στιγμή, πριν καν σου μείνουν στο μυαλό οι ριφφάρες και τα γαμάτα ρεφρέν. περιπτώσεις πάνω κάτω αντίστοιχες με το τελευταίο τουιστιντ τάουερ ντάιρ οι μπάντες αυτές που αναφέρεις για μένα. εντάξει, συμπαθες, αν το βάλει σπίτι του ένας φίλος ενώ πίνουμε τσάι δε θα δυσανασχετήσω, αλλά όταν επιλέξω να το ακούσω εγώ, μάλλον αγγαρεία θα είναι η ακρόαση γιατί δεν υπάρχει ενθουσιασμός. ίσως μένουν ορισμένα τραγούδια εν τέλει από αυτούς τους δίσκους. το κρύσταλ βάιπερ π.χ απ' ό,τι θύμαμαι είχε κάποιες όμορφες κιθαριστικές μελωδίες και το σέικρετ ω8 ωραίες κιθάρες, αλλά δεν μου αρκεί. αντιθέτως, οι μεταλ ινκουίζιτορ που σου είπα, με το ξεκινάει να παίζει ο δίσκος επικρατεί πανικός. έχουν αυτό το νεανικό, τον "σας γράφουμε στ' αρχίδια μας" αέρα που 'χαν αντίστοιχες μπάντες στα 80σ. ακούς nwobhm ξερω γω και ενώ μεγάλο πλήθος των τότε συγκροτημάτων αναμασούν τα ίδια ριφφς και παρόμοιες φωνητικές μελωδίες, υπάρχει ενέργεια, ορμή, αυτό που χρειάζεται δηλαδή το χέβι μέταλ. οι pharoah ας πούμε είναι η μέση λύση σε αυτό το πράγμα για μένα. έχουν ενέργεια, όχι αντίστοιχη των ινκουίζιτορ, και έχουν γράψει και ωραίες μελωδίες, οπότε το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από ευχάριστο.
πω πω ούτε ολόκληρο δεν θέλω να το ακούσω. Πρώτον ο τραγουδιστής δεν το έχει για μένα, θέμα γούστου. Πολυ αρκουδιάρης αλλά προφορά έλεος, τετριμμένες φωνητικές μελωδίες, we are eternal... Δεύτερον τα ριφς που λες Πιτσαδώρε είναι περί του ερασιτεχνικού το ζήτημα. Τα έχουμε ξανακούσει αυτά τα ριφς από καλλιτερους-μαλλιαρότερους στο παρελθόν, απλά δεν τα έχεις μάλλον ακούσει εσύ. Αν δεν είχα ακούσει Running Wild ίσως να γούσταρα περισσότερο αλλά κατάλαβες. Γιατί οι Sacred Oath είναι πιο σωστοί από αυτούς? Περισσότερη ταυτότητα, περισσότερο πείσμα, περισσότερη καύλα (καλλιτερα ριφς, καλλίτερες δομές, φωνητικά, δέσιμο παίξιμο όχι τριγκερζ). Ακόμα και καλλίτερες επιρροές εδώ που τα λεμέ (οι Sacred Oath γουστάρουν Mercyful Fate και Omen, όχι Running Wild και Running Wild, άσε που είναι και σύγχρονοί τους) Υποκειμενικά όλα αυτά απλά μην νομίζεις ότι τυχαία διαλέγουμε τι μας αρέσει κάθε φορά από χεβι. Πάντως έχει ωραία σόλο στα πρώτα 5 κομμάτια.
Επίσης χάνουν πόντους κάτι Lonewolves λόγω αφιερωμένων EP στην Ελλάδα που δεν τα γουστάρω μια.