ο μικρος τζιτζης εγκαταλειπει τα τροπικα καμινια:rsad: για αλλες πολιτειες(εντος πειραια) οποτε αν καποιος πετυχει καμια αγγελια για κανα ανθρωπινο δυαρι ή εχει κανα φιλο που αλλαζει σπιτι ας ριξει ενα pm
Printable View
ο μικρος τζιτζης εγκαταλειπει τα τροπικα καμινια:rsad: για αλλες πολιτειες(εντος πειραια) οποτε αν καποιος πετυχει καμια αγγελια για κανα ανθρωπινο δυαρι ή εχει κανα φιλο που αλλαζει σπιτι ας ριξει ενα pm
Δεν θα το μετανιώσεις φίλε μου.
εχει κανενα που δουλευει/δουλευε σε καφετερια? πλξ
κατι λαθος κανω στο freddo. βοηθεια.
χαχαχαχαχα.
Για πείτε καμιά καλή εσπρεσιέρα, καλή και φτηνή κατά προτίμηση, εκτός από Kruψ, που όλοι μου λένε ότι είναι χάλια. Οι delonghi καλές είναι;
εγω εχω izzy. την spicy red που΄ναι και πουστικη λιγο.
καταταλλα απο οσο διαβασα μαλλον δεν κτυπουσα με παγακια τον καφε μετα που εβγαινε απο την μηχανη. καλος μαλακας ειμαι :P
Γαμάει ο εσπρέσο και επίσης η εσπρεσιέρα είναι απαραίτητη για freddo αν δε κάνω λάθος, εκτός κι αν έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και μπορώ να φτιάξω freddo χρησιμοποιώντας το χτυπητήρι του φραπέ ή την καφετιέρα για γαλλικό ή τη φρυγανιέρα ή το φούρνο μικροκυμάτων, αυτά τα έχω ήδη οπότε πείτε συνταγές.
espresso freddo ειναι αντικειμενικα ο καλυτερος καφες εβερ :P
μπιζαριε εχω μια απορια στο ασχετο.τα video που κανεις για το getitnow ειναι ολα οπως στο youtube;δηλαδη "αυτη ειναι μια οθονη που ΓΑΜΑΕΙ,get it now" ή υπαρχει καποιο εκτενεστερο review στο site?
αρχισαν να ανεβαινουν ε? γενικα μας δωσανε 50 χιλιαδες προιοντα και μας ειπαν "καντε video, δε μας νοιαζει ποσο μεγαλο ειναι και τι που πως ποτε, φτανει να λετε την αποψη σας." ε αμα μια οθονη απλα γαμαει, τοτε λεω οτι γαμαει. απο κει και περα αμα βρω τιποτα καλο μπορει να πω τιποτα περισσοτερο.
προς το παρων τους νοιαζει η ποσοτητα παρα η ποιοτητα.