eve3apth neara me vari onoma sta politika dromena tis xoras [den to eftia3e auti] anazita kopela -ligotero eve3apth, gia na min pezoun klotsopatinades meta3i tous, na tis gnorisei ton erota.
mono sovares protaseis!
Printable View
eve3apth neara me vari onoma sta politika dromena tis xoras [den to eftia3e auti] anazita kopela -ligotero eve3apth, gia na min pezoun klotsopatinades meta3i tous, na tis gnorisei ton erota.
mono sovares protaseis!
http://www.makisfacts.com/facts/popular
edit: σκατα τώρα είδα οτι έχει ποσταριστεί
as me dio3ei kapoios na paw na pli8w epitelous ke na doulepsw pou ka8ome ke sapizw apla... :?
αντε παρε τους μπουλους σου βρωμολεσβια του κερατα!!! :!:
4 μέρες η μάνα μου τυφλή από τις βαφές μαλλιών στο κομμωτήριο, γαμώ τα χημικά τους, σήμερα άρχισε να συνέρχεται :evil:
1. Τι τις θελει τις βαφες η αιωνοβια
2. Καλα κανει και θελει να βαφεται, αλλα πρεπει πρωτα να κανει τεστ ευαισθησιας στον καρπο η στον αγκωνα απο την εσωτερικη πλευρα για 24-48 ωρες, και αν δεν εχει αντιδραση να προχωρησει σε κανονικη βαφη στο κεφαλι.
Αν περιμενε απο την κομμωτρια της γειτονιας, σορρυ, φιλος, φιξ βαφες χρησιμοποιουν ολες, εκτος αν πηγε σε κανενα παραπηγμα.
Και με την ευκαιρια, φιλικες βαφες που υπαρχουν για ατομα με αλλεργιες, δεν καλυπτουν ασπρα οπως πρεπει, οποτε κανεις τα κουμαντα σου αναλογως.
Και στην τελική ρε κάντηρε, δε σιχαίνεσαι να μιλάς με τη γυναίκα που γέννησε εσένα;
όχι μάνες ε...
σήμερα όμως που οι δρόμοι γύρω απο το τει ήταν τελείως έρημοι και εγώ περιφερόμουν εκεί γύρω μετά το μεσημεριανό γεύμα μου στη λέσχη με μόνο σύμμαχο τα γυαλιά ηλίου μου, το όλο σκηνικό μου θύμιζε far west και έψαχνα κάποιον για να μονομαχήσω!θα του γαμούσα του πούστη σίγουρα
ah.ha.h.ahaha sorry pou gelw, kiolas..Quote:
Originally Posted by Candiru
alla fantazome skiniko me tin tifli grioula ke ton candy candy na tis tin leei gia ta ximika :lol:
Τα βλέφαρά της έβαφε?Quote:
αμεσως να πείτε. Σε αυτό το κωμοτήριο πάει και βάφει τα μαλιά της πάνω από 15 χρόνια. Απλώς τώρα μάλλον της βάλαν κάτι καινούργιο εν αγνοία της. Και δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, ο γιατρός αμέσως κατάλαβε και της είπε ότι είναι πολύ σηνυθισμένο φαινόμενο και έχουν πάθει και χειρότερα με εγκαύματα στο δέρμα και σοβαρότερες βλάβες στα μάτια.
Εσείς να προσέχετε και εφόσον επιμένετε να αλλάζετε χρώμα προτιμάτε οικολογικές βαφές.
ρε τι πάθατε όλοι με τα μουτζαχεντήν αβαταρ?
σκατόφατσες
έχω λιώσει :lol:
:moutza:χεντιν
irreligious δες τα pm σου :wink:
http://archives1.twoplustwo.com/showfla ... art=1&vc=1
σε αυτό το thread σε ένα poker forum (?!) ο Steve Albini απαντάει σε ένα σωρό ερωτήσεις για την δουλειά του και τους καλλιτέχνες που έχει ηχογραφήσει. Πολύ ενδιαφέρον και τεράστιο οπότε αν έχετε μερικές ώρες για χάσιμο...
na rwtisw kati?
afou apla kimi8ike giati ton 8avoun [me olous tous dromous klistous ke makria apo to spiti mou o ilektrikos] anti na tou ri3oun apla mia kouvertoula mi pountiasei ximoniatika?
καλά αυτό το "εκοιμήθη" σηκώνει και γαμω τις σημειολογικές ψυχοκοινωνικές αναλύσεις.
ναι, αλλά εφόσον εμείς τα ξέρουμε όλα αυτά, δε χρειάζεται να γίνει ε. 'ΡΚΕΤΑ.
για όσους δεν το ξέρουν και θέλουν πολύ να μάθουν; να κάνω σχετικό πολλ;
όχι. 'ΡΚΕΤΑ ΛΕΜΕ.
χαχα κρίμα που κάτι τέτοια τα κόβουν, οι μοντεράτορες του ιντυμέντια στερούνται χιούμορ ακόμα πιο πολύ και από τους χρήστες του ΕRQuote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Quote:
αχαχαχαχαχαχαχαχααααααχαχα :!:
μονο Αυτος γνωριζει το χιουμορ.
thn poulepsa...
paw na tripi8w, mera pou 'nai.
to 3erw -vasika tora to sizitaga me tin fili m ou- pos ine amartia logo tis kidias, alla den pirazei.. mia panw mia katw mikro to kako.
ime toso xaroumeni :D
κυκλοφορούν φήμες για ντέμο από καινούρια μετάλλικα, όπως επίσης ότι είναι άθλια. Ακούσατε τίποτε;
μολις μιλησα με τον ουλριχ και μου ειπε οτι δεν ισχυει
:rofl:
Χαίρε psychotron :pink:
Ο λαός σου σε προσκυνά
:worship:
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
βελόνι Δημητράκη,βελόννννι??
Πρωτον, αν κυκλοφορησει κατι απο Μεταλλικα, δε θα ειναι ντεμο, αλλα η τελικη εκδοση του τραγουδιου. Το δευτερο που λες ειναι ατοπο.Quote:
θα συμφωνήσω!
edit: πάω για καφεδάκι. Ελπίζω να μην πήζει το κέντρο.
Να πας στο υποφόρουμ των κλεφτάλικα να τα ρωτήσεις αυτά, εδώ είναι οφτόπικ θρεντ, με πχιάνεις Μέντελ?Quote:
να κάνω μια ερώτηση για όσους ξέρουν από ebay: κέρδισα ένα αντικείμενο, αλλά δεν έχω στην κάρτα τα λεφτά (είναι electron). θα τα βάλω απόψε αλλά λογικά θα προσμετρηθούν αύριο - θα υπάρξει πρόβλημα με τον αγοραστή;
όχι, συνήθως δίνουν διορία καμιά βδομάδα για την πληρωμή.
Γαμώ τις διακοπές ρεύματος :!:
^^
o Batfink ρε μλκ :touched: