Να μου φυλάξεις μια σε παρακαλώ.
Τα λεφτά είναι στο ταχυδρομίο
Printable View
Να μου φυλάξεις μια σε παρακαλώ.
Τα λεφτά είναι στο ταχυδρομίο
"ρε παιδί μου έχουμε τρέξει πείραμα, την αντλια σε 1740 ρπμ. αλλάζοντας τις παροχές, & καταγράφουμε ότι δείχνει από πιέσεις εξόδου-εισόδου, ηλ. ισχύ. στην συνέχεια υπολογίζουμε βάση αυτών μερικά πράγματα (μανομετρικό, υδραυλική ισχύ κτλ). η θεωρητική τιμή που ψάχνω, έχει να κανει με την θεώρηση ότι βάση κάποιων τύπων, στην ίδια αντλία αλλά στις 2900 ρπμ, μπορώ να βρω σωστές μετρήσεις χωρίς να ξανατρέξω το πείραμα. οι τύποι βγαίνουν όταν διαιρείς τα ρπμ μεταξύ τους και παίρνεις ένα συντελεστή τον οποίον και πολλαπλασιάζεις με την αρχική σου μέτρηση."
Μέχρι εδώ όλα καλά κι ωραία. Από εκεί και πέρα και πάλι δεν είσαι ξεκάθαρος.
Ποιος βαθμός απόδοσης?
Ανάλογα με αυτό που ψάχνεις λες αλλά δεν λες ΤΙ ψάχνεις ΕΣΥ..
Πέραν αυτών όμως δεν καταλαβαίνω γιατί σε ένα κλειστό σύστημα που (υποθέτω ότι) έχεις να μην υπάρχει απόλυτη αναλογία δεδομένων. Μήπως (απλή υποψία) αλλάζει ο τύπος ροής σου για κάποιον λόγο (ίσως ο ρότορας της αντλίας σου να "χτυπάει" τον Reynolds και να πηγαίνεις σε τυρβώδη?)
H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση...
θελω τουλαχιστον 500-600€ μεχρι αρχες Ιουλιου..
ειναι μαλακια να πιασω τετραωρο σε αλυσιδα καταστηματων κ να το παρατησω?
Όχι. Δεν είναι.
θα απογοητευσεις το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου;
intersport είναι καλά μπροστά στα jumbo που είπε ο άλλος.
=O ζομγκ, πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε έτσι!
..
Στα σοβαρά τώρα, η μόνη μαλακία είναι πως έτσι οπως έχουν τα πράγματα αυτόν τον καιρό, ίσως δυσκολευτείς να βρείς κάτι αργότερα. Αν έχεις τη σιγουριά πως θα βρείς όμως ή δεν σε καίει και τόσο, μην το σκέφτεσαι καν. Ο εγοδότης σου θα σε απέλυε χωρίς δεύτερη σκέψη όποτε του καύλωνε, αν αυτό τον βόλευε.
Παντα υπαρχει η λυση κονσομασιον που εισαι και φριλανσερ, απλα πρεπει να εχεις ωραιο κωλαρακι
ελεος. στα γραφειο μεχρι τις 6 το πρωι, και τωρα πισω παλι.
40k
γιαυτο κανω το παραπονο σε σας και οχι σαυτους. αλλα οκ εκτιμουν και με το παραπανω την εθελοντικη βοηθεια.