για τους kadavar νομιζω πρεπει να τα παμε στα του λαιβ.
το αλμπουμ δεν με ξετρελαινει, αλλα λαιβ ηταν το κατι αλλο, οποτε τι χιλιοπαιγμενα σταρχιδιαμας, δεν ζησαμε το 70, ε εμενα δε με χαλαει καθολου ε!
Printable View
για τους kadavar νομιζω πρεπει να τα παμε στα του λαιβ.
το αλμπουμ δεν με ξετρελαινει, αλλα λαιβ ηταν το κατι αλλο, οποτε τι χιλιοπαιγμενα σταρχιδιαμας, δεν ζησαμε το 70, ε εμενα δε με χαλαει καθολου ε!
sorry δεν έχω πάρει πρέφα, που τους είδες είπαμε ?
Υπάρχει κανένας στο φόρο που θεωρεί ότι το Live in Lepzig μπαίνει στην πεντάδα των live metal album; (Πέρα από τη δύναμη των συνθέσεων και τη μοναδικότητα του Dead) Αυτή η απανθρωπιά του κοινού πάντα με μαγνήτιζε. Μόνο σφυρίγματα και κραυγές.
ΟΧΙ
τα άλλα 4 ποιά θα ήταν?
Ύψιστος ο δίσκος,αλλά προτιμώ αυτόνα τον ψυχάκια εγώ:
http://www.mediaboom.org/uploads/pos..._capta_est.jpg
κουβέντα να γίνεται!
"για να μην ακουσθώ υπερβολικός."
Έλιωσα. :)
Live Shit Binge & Purge (Σιάτολ 89), Live Undead με τα καλύτερα ίντρο Araya έβερ (ή Decade of Aggression αν δεν δεχόμαστε "live"), World Wide Live, Live After Death, Ghost in the Ruins, Tribute: Live, Tokyo Tales, Live in the UK, Another Lesson in Violence, Wrecking your Neck είναι τα αγαπημένα μου.
Οι πάλιουρες θα έχουν Priest (unleashed), Saxon (eagle), UFO (strangers), Thin Lizzy (live and dangerous - αγαπημένη κυκλοφορία), Motorhead (hammersmith ή at all), AC/DC (if you want blood) καθώς όλα σκοτώνουν. Οι νεότεροι θα έχουν και Iced Earth και καλά θα κάνουν, γαμεί το Live in Athens. Operation Livecrime θα παίζει ψηλά στις λίστες, λογικά και οι Theater (λογικά το New York). Φοβερό live είναι και του Halford, το Insurrection. Εύφημος μνεία στο Abigail - In Concert '87 το οποίο ήταν αρπαχτή της Roadrunner όταν τα έσπασε με τον King και απλώς πήρε ένα καλό bootleg και το έβγαλε αλλά είχε ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑΡΑ ο King τότε που πραγματικά αξίζει τον κόπο και είναι και ανόθευτο τρου.
Αυτά με μια πρώτη σκέψη, live που αξίζουν τον κόπο, δηλαδή live που προσωπικά τα βάζω εγώ να τα ακούσω. Δεν μου αρέσουν τα live γενικότερα, συνήθως είναι αρπαχτές και βαρεμάρες σκέτες και χειρότερα από τον δίσκο.
Όλα αυτά αντί να απαντήσω "όχι" για τους Mayhem... :P
Kαι κάπου εδώ να ρωτήσω: Ποιός στο μπούτσο κάθεται και ακούει live albums σήμερα;
σαν μεταλλάκι που ήμαν είχα πόρωση με τους live δίσκους. τώρα πια έλα ντε.
πινκς στο φορντ για το κινγκ νταϊμοντ που λέει. το έχω και σε σι-ντι αμέ. και βεβαίως βεβαίως decade of aggression(ίσως το αγαπημένο μου).
Shirime ναι οκ, αλλά ξέρω γω ήσουν πρόπερσι σε φάση ΩΠΑΝΑΓΙΑΜΟΥΒΓΗΚΕ για αυτό εδώ;
http://www.earsplitcompound.com/site...073webmini.jpg