θέλω να μην χρειάζεται κανείς να μου εξηγήσει τίποτα, μην κάνεις τον χαζό.
Printable View
θέλω να μην χρειάζεται κανείς να μου εξηγήσει τίποτα, μην κάνεις τον χαζό.
Ama den vlepeis to apeiro axuro kai to ksulo mesa stis protogones kaluves ton Dothraki, den kano ego ton xazo.
https://www.reddit.com/r/gameofthron...ho_didnt_like/
Quote:
The only thing she helped her with was putting the log in the door handles to lock them in and kill the guards out front. There was oil in the lanterns which would be needed to have a fire last over night.
εγώ όταν βλέπω φωτιά να ανεβαίνει σκαλιά χαλιέμαι, με πετάει απ την ταινία, χαλάει το suspension of disbelief μου που λένε στο χωριό μου, τι να κάνουμε.
Για αρχή, βγάλε τον Στάννις από αβαταρ.
Θα αναφερεσαι φυσικα σε αυτο: https://youtu.be/27ApyQ8kERk?t=224
Οσο συγκενρωνοσουν στο suspension of disbelief, θα μπορουσες να εχεις προσεξει οτι μεσα στο δοχειο με τη φωτια υπαρχει καυτο λαδι, το οποιο ανεφερα ηδη παραπανω, και το οποιο εκσφενδονιζεται πανω στα σκαλια. Γι'αυτο αλλωστε δεν αρπαζει φωτια ολη η σκαλα αμεσως, αλλα μονο το σημειο στο οποιο πεφτει το λαδι. Οταν αρχιζεις να ψαχνεις για μη ρεαλιστικες καταστασεις, θα βρισκεις ακομα κι εκει που δεν υπαρχουν, λενε στο δικο μου χωριο.
πράγματι, στο πρώτο μανουάλι κάτι φαίνεται να πιτσιλάει. pixel hunting, αλλά υπάρχει.
Ψαθυρή αστοχία από τα Lidl
Spoiler
Αφιερωμενο σε Firestorm.
την τσεκουρια πρεπει να την φαει ο κωλογερας που δινει αφεση αμαρτιων και ξεγυμνωνει τις γκομενες μπροστα στο λαο. δινει λογους αγαπης και σεβασμου προς τους θεους κι εγω βρισκω χρονο να στριψω ενα τσιγαρο. βαρετοι πουστογεροι του θεου. ειτε στις επαρχιες ελλαδας ειτε στο game of thrones αυτο που τους αξιζει ειναι τσεκουρι στο 3ο ματι
gamaei
έχει ήδη ληκάρει το 5ο.
Έχουμε κάποιο λινκ για υπότιτλους, έστω αγγλικούς;
μη μας χαλάτε τις Δευτέρες με pizza GOT και καπάκι Silicon Valley
spoiler για το 5ο
Spoiler
κατέβασα αυτά:
είναι το ίδιο αρχείο, παλεύεται η ποιότητα αλλά οι υπότιτλοι που βρήκα ήταν απαράδεκτοι (μονο αγγλικοί εννοείται). καλύτερα δείτε το χωρίς ή κατεβάστε άλλο αρχείο.Quote:
Game.of.Thrones.S06E05.WEBRip.1080p.x264-NOGRP
Game of Thrones S06E05 The Door x264 sammy HQ
στα του επεισοδίου:
Spoiler
^ Διαφωνω περιπου 100% με οτι γραφει στο σποιλερ του ο αποπανω.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Edit:
Spoiler
πόσο πιο χορταστικά είναι τα επεισόδια όταν οι σκηνές έχουν χρόνο να "αναπνεύσουν".
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Λολ, μπαν και ξυλο^
Spoiler
Spoiler
Χαλαρά από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς.
Spoiler
Spoiler