Πιο πολύ τελευταία αποκτήματα παρά αγορές...
http://www.metal-archives.com/images/2/8/0/3/280304.jpg
http://www.subexistance.com/sites/de...t%20Cover).jpg
Printable View
Πιο πολύ τελευταία αποκτήματα παρά αγορές...
http://www.metal-archives.com/images/2/8/0/3/280304.jpg
http://www.subexistance.com/sites/de...t%20Cover).jpg
Όχι όχι, χάρισμα έπαιξε... :)
Wow, παίζουν πολλά λεφτά εδώ. Δώσε μου λίγο καιρό να το σκεφτώ. Χαχαχαχα! :P
ειχα πολυ καιρο να ψωνισω, μου ρθαν μαζεμενα (οχι και το χαλι, ο τονος στο α ή το ι)
http://img.photobucket.com/albums/v9...aul/a-recs.jpg
τιιιι ειναι αυτό το estranged που αγνοφαίνεται;
μήπως αυτό;
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...ZQYiPwqgNg&t=1
(τα γαμηστερα singles τους δλδ)
το είδα στην dirt nap παίρνοντας τα αλλα 2 και το στριμωξα κι αυτοQuote:
8-song 12" compiling the entire first recording session by the Estranged. Most of these songs appeared on long out of print singles and compilations. You would think that these songs wouldn't fit together well as an album given that they were all intended for different records, but honestly this is one of the most captivating and arresting records I've heard in a while. A lot of bands (especially from Portland) get compared to the Wipers, but the Estranged really nail that dark, haunting punk sound... the guitar sound is a dead ringer for Greg Sage's and the great lead playing is worthy of him as well. A seriously great, great record and I couldn't be happier to have all of these songs in one place. Includes a great-looking heavy "tip-on" style sleeve a la the recent Feral Ward releases.
Παύλε η Dirtnap είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες.
περίπου 90 κυκλοφορίες,και ούτε μία μέτρια δουλειά.Ο Ken είναι εξαιρετικός και το mailorder της είναι πάρα πολύ προσιτό.
Πάρε τους δίσκους των Marked Men,Mean Jeans,White Wires,Goodnight Loving, απίστευτες δουλειές που δείχνουν ότι το αμερικάνικο underground είναι πολύ δυνατό.
Για αυτό που ρώτησες Marillion,το Type foundry session 1 είναι μία συλλογή από όλα τους τα 7αρακια καθώς και από την συμμετοχή τους σε μία συλλογή.
alex, τα διαβαζω (αν τα πετυχω) οσα γραφεις, απο σενα εμαθα την dirt nap
κι εχουν μπει στην λιστα τσεκαρισματος οι υπολοιπες μπαντες
εσκασαν ολα μαζι και μειναμε χωρις λεφτα για καφε
masakari - the prophet feeds lp
cro mags - age of quarrel reissue lp
acid bath - paegan terrorism tactics cd
sir lord baltimore - kingdom come lp
i walk the line - black wave rising cd
i walk the line - desolation street cd
i walk the line - badlands cd
κι εμένα μόλις μου ήρθαν 3 μαζί, καθυστερεί και σε σένα το ταχυδρομείο ε;
Tim Hecker - Ravedeath, 1972 (2LP)
τ'ακουστικά που παρήγγειλα του κολλητού μου
και το Mass Effect 2
πρόσφατες παραλαβές
Deaf Center - Owl Splinters lim. ed.
δωράκι ένα εφτάρι ISAN από το Clockwork Menagerie
και το Dakota Suite/Emanuele Errante - North Green Down
και περιμένω
Hexvessel cd + tshirt
Dragon Age Ultimate Edition
και μια μεγάλη παραγγελία από Van 3 ατόμων αλλά τα δικά μου:
Joyless - Without Support cd + tshirt
Necros Christos - Doom of the Occult
μπα όχι απλά ταχυδρομείο και μαγαζί έπεσαν μαζί.
αυτό το masakari είναι ψιλοχοντροδισκάρα και μην το πάρετε από southern lord, τιμήστε νταρεκ
American youth report lp
New jerseys got it lp
Damned-music for pleasure lp
Superseven sampler lp
X mist collection-Spermbirds/Skeezicks/Die Walter 11 lp
Bedlam-lost in space lp
Citizens Arrest-Colossus lp
Paranoia you can dance to lp
Skeezicks-Selling out lp
No Fx-maximum rock n roll lp (Ο πρωτος και ο μονος που μου αρεσει)
Ben Weasel-Fitadevi lp
The Briefs-Steal your heart lp
The Gears-Rocking at ground zero lp
Pariah-Youths of age lp
Menace-Glc the final vinyl lp
Swingin Utters-Brand new lungs 7"
Abductee S.d-Wont stand down lp
και όλα αυτά με ανταλλαγή
Monster Magnet-Monolithic baby lp
Monster Magnet-powertrip lp
Μαριλλιον,τα τσιμπησες τα i walk the line ε?Δισκάρες τρελές.Οπως και το Cro Mags...
γιε τα πήρα και ειναι γαμάτα. αυτό το damned είναι το τελευταίο; λέει τπτ?
Οχι ρε,το δευτερο είναι!!!
Ε νταξει,αναμεσα στην μελωδια του machine gun etiquette και το χυμαδιο του πρωτου..
οτιναναι ε, εχω πρωτο και μετά μέχρι phantasmagoria και δεν το εχω ακουσει ποτέ το δευτερο. ψηνει η περιγραφή
αχαχα,οπωσδήποτε.
θα σου αρεσουν πολυ και οι Citizens Arrest,hardcore πολυπλοκοτητα...
αλλα επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια,d.r.i,σημερα....
ακουσα κατι κομματακια απο κατι αμερικάνους αναρχοπανκς τους criminal damage κ με έψησαν πολύ αν γινεται να πεις γιαυτους τπτ θα γουσταρα
θα κοιταξω να περασω σημερα ε, αλλά δεν υποσχομαι γιατι την κάνω σε μιση ωρίτσα για πανω
Criminal Damage είναι μέλη των Tragedy ρε,που έχουν κάνει μία μπάντα που παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τους πρώιμους Blitz.Οχι αναρχοπάνκ δλδ,αλλά punk με oi! και τσιτωμένη παραμορφωση.2 δισκοι,ντάξει καλοί είναι (τους έχω-feral ward),αλλα Blitz δεν θα γίνει ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΤΕ.Για τσέκαρε το Voice of a generation.
Ιδου από που πηραν το όνομα τους
ε εντάξει,οι ομοιότητες είναι εμφανέστατες...
xεχε εχω τσεκάρει blitz εννοειται αφου ησουν η προπαγάνδα η ιδια για ενα διάστημα. ειχα δει γκομενα στους criminal damage και δεν μπόρεσα να κάνω τη συνδεση. τι ειναι αυτοί οι νεοκραστάδες που το γυρνάνε στην '80ιλα ρε;
για την ιστορία το second empire justice μου αρέσει περισσότερο αλλά ειναι και πιο κοντά σε αγαπημένες μπάντες. δώσε λίγο το ιστορικό των blitz και γιατί άφησαν τα μαλλιά τους να μακρύνουν και το γύρισαν σε αμτοσφαιρικό post-punk :-p
αυτό εδώ μου είχε κάνει τρελή εντύπωση πάντως (edit : το οποιο αναρχοπανκιζε και σε συνδυασμο με το μπλουζακι με εβαλε σε τετοιο δρομο) :
εχμ,οι Blitz καταγόντουσαν από ένα από τα πιό ΣΚΑΤΕΝΙΑ μέρη της Αγγλίας,το New Mills.Η μπάντα αποτελούνταν από 2 punks και 2 skins.Θεωρούνται οι πρόδρομοι του street punk ηχου.Στην Νo Future ειχαν βγεί τα πρώτα 3 εκπληκτικά 7αρακια τους,τα οποία ήταν ότι πιό σκληρό είχαν ηχογραφήσει ποτέ.
Το (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ) Voice of a generation lp του 1982 ήταν η πρώτη μίξη του πρώιμου σκληρού τους ήχου με τα πιο μελωδικά μετέπειτα lp.New age και Telecommunication 7"/12" εδειξαν την στροφή που ολοκληρώθηκε στο Second empire justice,που είναι ένας από τους μεγαλύτερους post punk δίσκους που βγήκαν ποτέ.
Solar 12" μετα στα ίδια κύματα,διάλυση της μπάντας και επιστροφή το 1990 με το Killing Dream,που πραγματικά Κώστα,είναι και αυτό απίστευτο.Εδώ παρότι έχουμε μία επιστροφή σε έναν πιο σκληρό ήχο,οι μελωδίες πλημμυρίζουν τον δίσκο,σε μία εποχή που ΚΑΝΕΙΣ δεν έπαιζε έτσι.
Τρομακτικά υποτιμημένη μπάντα,την είχαν βάλει στο υπόλοιπο oi! πακέτο και έτσι δεν απέκτησε ποτέ αποδοχή από τους κυριλέ/δημοσιογραφικούς κύκλους.
Από ότι είχα διαβάσει δηλώσεις του Nigel,ήταν τόσο μίζερη η ζωή τους στο New Mills που αυτό επέδρασε και στην μουσική τους,από την πρώιμη πόρωση στην μελαγχολία.Δεν ειχε να κάνει με την βία σε συναυλίες κλτ κλτ,και οι blitz αν και έιχαν τον σεβασμό όλων,και φανατικό κοινό,ποτε δεν δημιούργησαν το status καφριλας πχ των 4 Skins.
Ηταν και το γεγονος πως σε συγκριση με τον μέσο σκινα ήταν καμια 150 μοναδες iq πιο εξυπνοι.Παρόλα αυτά,οι post punks έβλεπαν (αδίκως) με σκεπτικισμό την μπάντα,μιας και είχαν μπεί στην γενική oi! κατηγορία,και έτσι τους παρέβλεπαν.
μιλάμε για μπάντα που την έχουν διασκεύασει απειρος κοσμος,από τους Negative Approach στους Agnostic Front και από τους Rykers στους Discipline.
Το 2000 ξεκίνησε ο nigel με άλλα μέλη να κάνει λαιβ με το όνομα Blitz,όμως το 2007 έχασε την ζωή του σε τροχαίο και έτσι οι Blitz τελείωσαν μια και καλή....
Πάρε μερικά κομμάτια ενδεικτικά από την δισκογραφία τους :
edit-θα μπορούσα να μιλάω ωρες για αυτούς.Από τις πρώτες μπάντες που αγάπησα στο punk.Βασικά.ο ορισμός του punk,σε image,σε μουσική,σε attitude...
τσεκαρε μια και δω
http://www.artofthestate.co.uk/Zines..._interview.htm
Σε διάφορες φάσεις φέτος μέχρι στιγμής..
Alice Cooper - Hey Stoopid
Alice In Chains - Dirt
Baby Guru - Baby Guru
Bang Gang - Ghosts From The Past
Burzum - Fallen
Csethe - La mort du prince noir
David Gilmour - On An Island
Eddie Vedder - Into The Wild OST
Forteresse - Par Hauts Bois et Vastes Plaines
Gabriel Yared - Betty Blue OST
Guns n Roses - Lies
Helloween - Chameleon
Kampfar - Mellon Skoglededde Aaser (1st Press)
Manes - How The World Came To An End
Megadeth - Rust In Peace/Countdown To Extinction/Youthanasia/Cryptic Writings
Mighty Shakers - The Hang of It
Nadiwrath - Nihilistic Stench
National - High Violet (2CD Expanded)
Nico - Chelsea Girl
No Hand Path - An Existence Regained
Sambassadeur - European
Solefald - Black For Death
Θελω να φτιαξω ένα βιντεο με εμένα να ακουω το black wave rising αραχτός σε μια πολυθρόνα και να τρωω κασιους και να κοιτάω τη κάμερα με το χαμογελαστό βλέμμα 'παρταρεπουστη' αλλά λεω να κάνω κατι πιο δημιουργικό με το χρόνο μου
επίσης πρώτη φορά ακουω να λένε το wave, whale. οι φιλανδοί μπαίνουν στη λιστα με τις χειρότερες προφορές αγγλικών έβερ και ισοβαθμούν πλέον με εμάς και τους ιταλούς
The Unseen-State of discontent lp
Doggy Style-II lp
Highscore-Unsuspecting actors lp
F Minus-s/t lp
Scritti Politti-Songs to remember lp
4 Αντρίκεια,1 πουστριλίκι.Πεθύμησα τον εαυτό μου πρό δωδεκαετίας όπου με το ζόρι θα αγόραζα δίσκο Black Flag=Γενικά οτιδήποτε πιο αργό από τους D.R.I,πιό εξευγενισμένο από τους Chaos UK,πιό χαλαρό από τους Discharge.Τι τα θές,οταν γερνάει ο άνθρωπος χαλαρώνουν και τα γούστα του...
ε όχι και πουστριλίκι οι scritti politti. σιγά τα αντρίκεια κακομαθημένα καγκούρια της hellcat να πούμε.
ε λιγο κωλομπες τους λες ομως,δεν ειναι και φουλ μαχιμια.
Το σχολιο περι καγκουρων παει στους Unseen?Γουσταρω ανσεεναρα με τρελα,ειδικα τα παλια στην εταιρεια των anti flag ηταν και γαμω τα τσακαλια.Αυτο που οντως ηταν στην hellcat μεχρι τωρα μου φανηκε απλα καλο.
http://www.cargorecords.co.uk/assets...0330174942.JPG
Crippled Black Phoenix
Night Raider
Format: Vinyl LP
Catalogue Number: INV075LPPT2
Number of Discs: 2
Label: Invada
Release Date: 2 May 2011
pre-order item
PRICE: £19.99
http://www.cargorecords.co.uk/assets...0329102056.jpg
Crippled Black Phoenix
The Resurrectionists
Format: Vinyl LP
Catalogue Number: INV075LPPT1
Number of Discs: 2
Label: Invada
Release Date: 2 May 2011
PRICE: £19.99
Spermbirds/Walter 11-split 7"
Totalitar-Klass inte rass 7"
The Kids-Naughty kids lp
Riot/Clone-To find a little bluebird lp
Discpan Hands-a Philadelpheia compilation lp
Όχι ακριβώς αγορά αλλά anyway...
http://www.metal-archives.com/images/2/9/5/1/295108.jpg
In The Woods... - Let There Be More Light 7''
In The Woods... - Epitaph 7''
2 λουκέτα σε δισκάδικα + internet-ικές παραγγελιές που έσκασαν μύτη τις τελευταίες 2 μέρες συνθέτουν το μπάλωμα στη δισκοθήκη της τελευταίας 1,5 εβδομάδας:
Mastodon - Live At The Aragon
Black Sabbath - Heaven & Hell
Saxon - s/t
Sardonis - s/t
Apocalyptica - Cult
Megadeth - The System Has Failed
Nevermore - Enemies Of Reality
Motorhead - Kiss Of Death
Amon Amarth - Surtur Rising
Spiritual Beggars - On Fire
Offspring - Smash
Probot - s/t
Candlemass - King Of The Grey Islands
WASP - Dominator
κλεινουν το melody στη Λαρισα κι ο Φασιανός στο Βολο
Καρδίτσα γκαμώτεν!!!
http://s012.radikal.ru/i321/1103/93/c2b464b6b24d.jpg
lord of doubts-s/t
cathedral-statik majik
electric wizard-supercoven
dodsferd-fucking your creation
inquisition-ominous doctrines a5 digipack
sacred reich-ignorance/surf nicaragua box set
bulldoze-the final beatdown
raw power-you are the victim
unpersons-III
blue oyster cult-some enchanted evening(cd+dvd)
draw blood-the calm before the storm
aborted christ childe-s/t tape
goatlord-sodomize the goat tape
doomed beast-s/t tape
wormfood-greetings from the graveyard tape